ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Günaydin kızlar haftasonu herkes kendini dağıttı galiba bende anneme gittim kendimi tutamadı ipin ucu kaçtı
Bugunki sabah Sporum
30 dk yerimde tempolu koşu yaptim
100 ip atladım

Kendinizi çok ta sıkarak stres yapmayın yahu. Sallamayinca daha iyi kilo veriyor insan. Yani sallamayin derken yiyin için yatın demiyorum ama benim gibi bütün günü internetde nasıl zayıflarım diye arama yaparakta geçirmeyin yani. Spor yapmak sanki her gün yüzünüzü yıkamak gibi çok olağan işmiş gibi vaktinde spor yapın . diyetinizi sanki pilavı ekmeği hiç sevmiyorsunuzda ondan yemiyormuşsunuz gibi yapın . cidden işe yarıyor. Yani yarayacak başka yolu yok

Kız düşmedi be ))) buradayız . hadi baken. Ben dün 20 dakika ipimi atladım. Birazdan isten çikicam eve gidince squat plank falan fesmekan yapıp birazda ağırlık çalışırım. Neyse iste haftada 3 gün ufak çapta ağırlık çalışmayı düşünüyorum . göğüslerim sarkmasin ve diklessin diye .

valla maşallah sizin motive çok güzel
Amaa ben yerlerdeyim görseniz. spor adına hiç bir girişimim yok. nerdeee benim o ip atlamalarım
Çok şükür iyileştimde. ama hiççç ip atlamayı canım çeeekmiyor. kılımı kıpırdatasım gelmiyor.
Bütün zayıflama heyecanımı yitiriyorum.
O yüzdende psikolojim berbat kızlar

Sen ip atlayarak kilo verdiğini söylemiştin neden bıraktın?

bu kış rehaveti beni hiççç bırakacak gibi değil

Hadii kız kalk sporunu yap.! Yaza fit girmek istemiyor musun güzel elbiseler alıp giymeyecekmisin? herkesin ağzını açık bırakacaktın hani aa bu kız çok zayıflamış ne kadar güzel fit olmuş dedirtmicek misin nerde azmin motivasyonun?
Daha nasıl gaza getireyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…