ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

Jaleeeee arkadaşımm ben bu spor işini ne yapcammmmm. valla zaman geçip gidiyor ben spor yapamıyorum. okadar gözümde büyüdükiiiiii. Çokta üzülüyorummm
Canım yapabildiğin kadarını yap çünkü kendini yorunca iyice soguyacaksin spordan. Bir 15 dakika olduğun yerde yürüyormuş gibi yap. Bu arada diyetin ne tür diyet? Belki seni halsiz düşüren diyetdir

hamurişi ekmek makarna tatlı onlardan uzak durmaya çalışıyorum
Normal bi kahvaltı
Genelde iki öğün yiyebiliyorum
Akşamda acıkırsam meyve ve süt
Bilemiyorum ne o olduğunu amaa. Zaten daha fazlasını midem almıyor artık. fazla yiyince midem falan bulanıyor

Boy: 1.70
Başlangıç kilo: 91
Şimdiki kilo: 88.400
Not: 2 haftadır diyetteyim. Hemen hemen 3 kilo vermiş durumdayım. çokkk şükürrrr
Sizlerde durum nasıl hadi sizde yazın. çok merak ediyorum

Diyet Pizza hamuru için:

1 su bardağı ılık yağsız sütün içinde 1 çorba kaşığı toz mayayı ve 1 çorba kaşığı toz şekeri erit. 10 dakika beklet. Ayrı bir yerde, 1 su bardağı tam buğday unu, 2 su bardağı beyaz un ve 1 tatlı kaşığı tuzu geniş bir kabın içerisine al. Ortasına mayalı sütü dök, 3 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyip yoğur. Hamuru mayalanması için sıcak bir ortamda 1 saat kadar beklettikten sonra kullan. (Fazlasını dondurucuya kaldırabilirsin, tekrar kullanacağın zaman oda ısısına gelmesini ve bir kez daha hafifçe kabarmasını beklemen yeterli.)

Ne yaptım derseniz herşeyden yedim ama tıka basa değil davetlerde hayır demeyi öğrendim bunu ye bişey olmaz kendi evinde diyet yap dendi hayır deyip en küçük lokmalarla yetindim hergün yürüdüm 45 dk koşu bandı 20 dk plates yaptım alışveriş işini eşimin elinden aldım her bahanede yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…