- 28 Aralık 2015
- 317
- 435
- 103
- 30
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
Kaç kilodan indin?Ne yaptım derseniz herşeyden yedim ama tıka basa değil davetlerde hayır demeyi öğrendim bunu ye bişey olmaz kendi evinde diyet yap dendi hayır deyip en küçük lokmalarla yetindim hergün yürüdüm 45 dk koşu bandı 20 dk plates yaptım alışveriş işini eşimin elinden aldım her bahanede yürüdüm
95 ten indimKaç kilodan indin?
ben 400 başladım 2500 hayaldi o zamanlar zamanla alıştım çok kolay geliyo artık 3000 çıkartıcam inşallahdinlenerek atlıyosun demi
2500 ip atlanak çok büyük efor gerektirir
Nasıl atlıyosun
Mesela bugün 10 tane 400,12 yane 50, 5 tane 60, 5 tane 70, 10 tane 80 li set atladım.ben 400 başladım 2500 hayaldi o zamanlar zamanla alıştım çok kolay geliyo artık 3000 çıkartıcam inşallah
Hayat güzelleşti alaycı bakışlar hayranlığa terfi etti büyük beden mağaza aramaktan kurtuldum istediğim kıyafeti giyebiliyorum işlerimi yaparken nefes nefese kalmıyorum enerjim bitmiyor eşim aşık gözlerle bakıyor daha da önemlisi kendime özgüvenim geldi eskiden yolda yürürken ezik yürürdüm şimdi adımlarımı atarken kendime güvenerek atıyorum başaracağımı biliyorumMelrin zayıfladıktan sonra hayatında neler değişti bize yaazarmısın
Evet canım dakikada elli atliyorum20 dk da 1000 ip falan atlamışsındır demi jale
İp atlamayı öneririm )) bide olduğun yerde yürüyormuş gibi yap . 1 2 saat çok işe yarıyor .Selam kizlar oncelikle motivenize hayran kaldim bn bi turlu zayiflayamiyomya tavsiyeniz varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?