ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

kızlarrr vediğim kilolaların 700 gr hariçç hep geri almışım
Böyle olacağı belliydi
Keşke iradeli olsaydım şimdi bir ayım bitmiş olacaktı ve enn kötü 5 kilo vermiş olacaktım
Ama inşallah bugün tekrar başlamsk istiyorum
Yeni bir gün yeni umutlarla 65 kilo olmak istiyorum
İnşalllaahhhh olurum

tam sayamadım ama 100 tane falan ip atadım 15 tanede mekik...biliyorum az ama daha da iyi olucak yarın inşaAllah
canım birden yüklenme zaten. sakatlık çok oluyor. bence başlangıç gayet iyi
bir hafta sonra artır ip atlamayı
Bu arafa kaç kilosun ne kadar vermek istiyosun

canım birden yüklenme zaten. sakatlık çok oluyor. bence başlangıç gayet iyi
bir hafta sonra artır ip atlamayı
Bu arafa kaç kilosun ne kadar vermek istiyosun
haklısın yavaştan başlamak daha iyi olur zaten...59 buçuğum 15 gün içinde en az 5 kilo vermem lazım ama asıl hedef 7 kilo..yani en az 5 kilo ama 7 olsa süper olur. şimdi 15 günde 5 veya 7 kilo size abartı gelebilir ama ben çok hızlı kilo veririm çok şükür..diyete başlamadan önce çok hareketsizdim yiyip otururdum şimdi ev işi artı spor artı diyetle inşaAllah verebilicem bu kilolarııı

azmine hayranım
Ne güzel spor işini hallettin sen
Diyetin nasıl gidiyor bilmiyorum.
oda iyi gidiyorsa çok güzel sonuçlar çıkacak gibi
diyet kismen iyi. zaten kesin bir diyet yapmiyorum gazli su ve tatli yemiyorum, ekmek yemiyorum ama arada 1 2 lokma yiyorum karbonhidrati tam kesmedim

kızlar nasılsınız
bugün tekrar kendimi toplayıp bir başlangıç daha yaptım çok şükür bugün iyi geçti
güzel diyetime uydum
1 saat evin içinde olduğum yerde yürüyüşümü yaptım yan yağlar için az spor yaptım
suyumuda içtim
bugün böyle güzel geçti
zaten arkadaşlar ben böyle devam edersem Allahın izniyle 4 ay sonra 25 kilo vermiş olurum
Allahım bana sabır versin istikrar azim versin inşallah taaaa bir an önce zayıflayım çok istiyorum çünkü

ohh çok iyisin maşaAllah Bencede böyle devam edersenn çok iyi kilo verebilirsin inşaAllah...Şu an çok acıktım ya. Kendimi zor tutuyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…