- 22 Eylül 2015
- 226
- 278
- 53
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
canım birden yüklenme zaten. sakatlık çok oluyor. bence başlangıç gayet iyitam sayamadım ama 100 tane falan ip atadım 15 tanede mekik...biliyorum az ama daha da iyi olucak yarın inşaAllah
haklısın yavaştan başlamak daha iyi olur zaten...59 buçuğum 15 gün içinde en az 5 kilo vermem lazım ama asıl hedef 7 kilo..yani en az 5 kilo ama 7 olsa süper olur. şimdi 15 günde 5 veya 7 kilo size abartı gelebilir ama ben çok hızlı kilo veririm çok şükür..diyete başlamadan önce çok hareketsizdim yiyip otururdum şimdi ev işi artı spor artı diyetle inşaAllah verebilicem bu kilolarıııcanım birden yüklenme zaten. sakatlık çok oluyor. bence başlangıç gayet iyi
bir hafta sonra artır ip atlamayı
Bu arafa kaç kilosun ne kadar vermek istiyosun
azmine hayranım20 dakika sixpack yaptim az once (yarim yamalak)
diyet kismen iyi. zaten kesin bir diyet yapmiyorum gazli su ve tatli yemiyorum, ekmek yemiyorum ama arada 1 2 lokma yiyorum karbonhidrati tam kesmedimazmine hayranım
Ne güzel spor işini hallettin sen
Diyetin nasıl gidiyor bilmiyorum.
oda iyi gidiyorsa çok güzel sonuçlar çıkacak gibi
ohh çok iyisin maşaAllahkızlar nasılsınız
bugün tekrar kendimi toplayıp bir başlangıç daha yaptım çok şükür bugün iyi geçti
güzel diyetime uydum
1 saat evin içinde olduğum yerde yürüyüşümü yaptım yan yağlar için az spor yaptım
suyumuda içtim
bugün böyle güzel geçti
zaten arkadaşlar ben böyle devam edersem Allahın izniyle 4 ay sonra 25 kilo vermiş olurum
Allahım bana sabır versin istikrar azim versin inşallah taaaa bir an önce zayıflayım çok istiyorum çünkü
bendeeee. ama ağxıma lokma koymamsk için yemin rttimohh çok iyisin maşaAllahBencede böyle devam edersenn çok iyi kilo verebilirsin inşaAllah...Şu an çok acıktım ya. Kendimi zor tutuyorum inan
sanırım en iyi sonuç alacak olan sensin maşaAllah azmineyarim saat yogun kardiyo (tum vucut) yarim saat tempolu yuruyus
diyetime cok uymuyorum arada 1 dilim falan ekmek yiyorumsanırım en iyi sonuç alacak olan sensin maşaAllah azmine
diyetine uymuyosun bir dilim ekmek tatlımmmm zaten günlük 5 veya 6 dilim ekmek diyette olabilir kidiyetime cok uymuyorum arada 1 dilim falan ekmek yiyorum
ne biliyim yaa cok kafaya taktim bu ekmek isinidiyetine uymuyosun bir dilim ekmek tatlımmmm zaten günlük 5 veya 6 dilim ekmek diyette olabilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?