- 27 Aralık 2015
- 769
- 937
- 23
- 39
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
5ten sonra yemiyorumakşam 6 dan sonra yemiyorsan günlük 1 dilimin ne zararı olabilir ki
oldugun yerde yurumek cok iyi insani daraltmiyorben bi bıraktım biliyosun. artık nasıl birşeydi o bilmiyorum ama
iki gündür çok şükür güzel
dün sporumu da yaptım
daha bugün spor yapamadım ama dünkü gibi bir saat evde yürücem inşallah
çok iyi. demekki sen yavaş kilo veriyorsun. yavaş verdiğin içinde hemen geri almazsın merak etme yeterki sabret ve ver kilolarını5ten sonra yemiyorum
oldugun yerde yurumek cok iyi insani daraltmiyor[/QUO
canım bana o kadar zor geliyor ki anlatamam
ne var sanki aç bir tv programı bir saat yürü ama gel gelelim ben üşengeçlikten
bir dilim ekmeğin lafımı olur kızdiyetime cok uymuyorum arada 1 dilim falan ekmek yiyorum
3500 mü mükemmelsinnnnkızlar 3500 ip atladım diette tam gaz devammm
bende 5 ten sonta yemiyorum ama zorluyor gerçekten5ten sonra yemiyorum
bende ya bende bir de vüucudum alışık olmadığı için bugün için dinlendim fullşu spor işini bi kafada bitiremedim yaaa
çok şükür boğazımı tutuyorum ama spora gelince üşeniyorum
suyumuda içiyorum
spor yapmayıncada hiç içim rahat etmiyor. eksiklik hissediyorum canım sıkılıyor
en azından evde yürüyüş ip atlama falan olsa iyi kötü iyi olacakta
inşallah spor işini hallederim
inşaAllah 21 gün devam edebilirimmzehrem 21gün spor yapınca vucut sporu bırakamıyo 21 gün sabret gerisi gelir inşallahh..
Leithia yı takip et mutlakaa motivasyon tavan yaparr..inşaAllah 21 gün devam edebilirimm
leithia?Leithia yı takip et mutlakaa motivasyon tavan yaparr..
canım takip ettiğimiz bi sayfa var burada linkini atmaya çalışırımleithia?
spor ve sağlık için motivasyon taktikleri burayı mutlaka takip et pişman olmassın en baştan hepsini okumanı tavsiye ederim.canım takip ettiğimiz bi sayfa var burada linkini atmaya çalışırım
neeeeeekızlar 3500 ip atladım diette tam gaz devammm
demir ya da protein eksikligin var , findik fistik ceviz ye bol bol, dut pekmezi ye gunde bir cay kasigiay kızlar bende yolunda gitmeyen birşeyler var ne bilmiyorum
ne güzel diyet su spor iki gün yapıyorum üçüncü gün yatak döşek hasta oluyorum nedendir bilmiyorum
eşimde kızıyor bırak şu diyeti diyor
bir aydır hastasın diyor
anlamıyorum neden böyle oluyor çokta yüklenmiyorum aslında
vücut dirençsiz kalıp birde üstüne spor valla bünyem kaldırmıyor ne derseniz deyin. anlam veremiyorum. dün gece nasıl hastaydım şimdide ilaçlarla ayakta duruyorum. mecbur durmam lazım 1 şubatta sınavım var çalışmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?