- 28 Aralık 2015
- 317
- 435
- 103
- 30
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
ya ben asosyalim :)niye utanıyosun kii
kilo verince keçer merak etmeya ben asosyalim :)
sen şuan üzülsen de geçmişte kaldı sınav.kızlarkatiplik klavye sınavım tam bir hüsrandı.
klavye o kadar değişiktiki mahvetti milleti yaa
tabi ne spor ne diyet kaldı bu arada
nasıl toparlicam kendimi bilmiyorum
haklısın canım amasen şuan üzülsen de geçmişte kaldı sınav.
ve hayatın o sınavdan ibaret değil ,değil mi?
o zaman kendine gel...
merhaba canım son 6 gündür aralıksız spor yapıyorum çünkü bugun diyetisyen günüm ...kızlar nasılsınız
nerelerdesiniz
ben iyice koptum yaa
güzel devam edenler kimler neler yapıyosunuz
maşallahhhh canım ne güzelmerhaba canım son 6 gündür aralıksız spor yapıyorum çünkü bugun diyetisyen günüm ...
şu aralar çok fazla kıyafet sorunu yaşıyorum herşey çuval gibi, sadece 2 pantolonum oluyor...yinede ısrarla alışveriş yapmıyorum vermem gereken 5 kilodan sonra alacam bişeyler...
dün ve bir önceki gün işten sonra annelere gittik gelince yine boş duramıyorum gelme saatimiz 21.00di yinede yapıyorum bişeyler..genelde ip atlıyorum koşu bandında koşuyorum,eskisi gibi yorulmuyorum
maşallahhhh canım ne güzel
inşallah bende spora bağlanabilirim
hemde çok varr benim bacaklarım harika şekillendi tavsiye wderimmkızlar merhaba
bende ip atlamaya baslamak istiyorum 1,65 boyum 54 kiloyum sadece basenlerim ve üst bacaklarımdan cok şikayetçiyim çünkü çok kötü duruyorlar. Acaba basene etkisi var mı ki ip atlamanın ?
çok pişman olacaksın yaz geldiğinde sana şilmansın diye laf soktuklarında bu gerçekle biran önce yüzleşş hemen aramıza katılllvalla ip atlamanın çoookkk faydası varda bende ip atlamayı ve diyeti iyice salmış bir durumdayım. her sabah kalkıyorum bu gün tekrar dan başlıyorum diyorum ama olmuyor. hiççç canım çekmiyor. yazda geliyor offfffffffff
Günaydınnnn bende başladım artık aksamları zaten az yiyorum kesin kararlıyım yazın bende kısa şortlar giyecegimhemde çok varr benim bacaklarım harika şekillendi tavsiye wderimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?