ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

kızlarkatiplik klavye sınavım tam bir hüsrandı.
klavye o kadar değişiktiki mahvetti milleti yaa
tabi ne spor ne diyet kaldı bu arada
nasıl toparlicam kendimi bilmiyorum
sen şuan üzülsen de geçmişte kaldı sınav.
ve hayatın o sınavdan ibaret değil ,değil mi?
o zaman kendine gel...

kızlar nasılsınız
nerelerdesiniz
ben iyice koptum yaa
güzel devam edenler kimler neler yapıyosunuz
merhaba canım son 6 gündür aralıksız spor yapıyorum çünkü bugun diyetisyen günüm ...
şu aralar çok fazla kıyafet sorunu yaşıyorum herşey çuval gibi, sadece 2 pantolonum oluyor...yinede ısrarla alışveriş yapmıyorum vermem gereken 5 kilodan sonra alacam bişeyler...
dün ve bir önceki gün işten sonra annelere gittik gelince yine boş duramıyorum gelme saatimiz 21.00di yinede yapıyorum bişeyler..genelde ip atlıyorum koşu bandında koşuyorum,eskisi gibi yorulmuyorum

maşallahhhh canım ne güzel
inşallah bende spora bağlanabilirim

Merhaba arkadaslar. Gruvbun adini gorunce tam benlik dedim. Cunku bende aynisini yapiyordum. Ambende katilabilirmitim araniza. Destege ihtiyacim var.
Bende ilk zamanlae yirmiyi zor atliyordum. Zamanla alistim. Hergun bin tane atliyorum. Hatta bugun kaymakli biskuvi yedim diye 1500 atladim. 2.5 litre su iciyorum hergun. Diyete devam.
Su an 66.3 e dustum. Ama nerdeyse bir haftadir gram inmedim nerdeyse. Durdu kilo vermem. O yuzden motivasyinum bozuldu yardima ihtiyacim.var:)

kızlar merhaba
bende ip atlamaya baslamak istiyorum 1,65 boyum 54 kiloyum sadece basenlerim ve üst bacaklarımdan cok şikayetçiyim çünkü çok kötü duruyorlar. Acaba basene etkisi var mı ki ip atlamanın ?

valla ip atlamanın çoookkk faydası varda bende ip atlamayı ve diyeti iyice salmış bir durumdayım. her sabah kalkıyorum bu gün tekrar dan başlıyorum diyorum ama olmuyor. hiççç canım çekmiyor. yazda geliyor offfffffffff

kızlar merhaba
bende ip atlamaya baslamak istiyorum 1,65 boyum 54 kiloyum sadece basenlerim ve üst bacaklarımdan cok şikayetçiyim çünkü çok kötü duruyorlar. Acaba basene etkisi var mı ki ip atlamanın ?
hemde çok varr benim bacaklarım harika şekillendi tavsiye wderimm

çok pişman olacaksın yaz geldiğinde sana şilmansın diye laf soktuklarında bu gerçekle biran önce yüzleşş hemen aramıza katılll

günde 4000 tane ip atlıyorumm Yaklaşık bi saat sürüyo. Spordan sonrua ki yaşadığım zevki ve mutluluğu anlatamam sizeböyle bi mutluluk yok.spor 21 günde bağımlılık yapar demişlerdi inanmamıştım ama bu bi gerçek kızlar bağımlılk yaptı bende ve bu süperr vucudum acayip şekillendi diyetsiz 45 günde 6 kilo vedim ama 10 kilı vermiş gibi görünüyorum çok mutluyum tavsiye eserim spıru bırakmayınnn

hemde çok varr benim bacaklarım harika şekillendi tavsiye wderimm
Günaydınnnn bende başladım artık aksamları zaten az yiyorum kesin kararlıyım yazın bende kısa şortlar giyecegim dün akşam 100 tane ip atlıyormuş gibi yaptım ama hiç birşey hissetmedim gayet iyiydim sanırım daha fazla yapmam lazım 7 den sonra hiç birsey yemiyorum dün aksamda nestle nesfit aldım karışık meyveli sabah onu yedim bayağı tok tutuyor. Artık aranızdayım kızlar inşallah bendede etki eder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…