- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
hiççç sorma arkadaşım benimde moral sıfırUuf çok güzel olmuş . Nerden nereye.
Umarım bizde böyle oluruz . Artık bu kilolarla baş edemiyorum. Moral sıfır...
3 kilometrede az bi yer değil olsun yürüyüşde çok iyi3 km yürüdüm ipe zaman kalmadı. Eşim yarın alacak evde başlıcam ins. :) spor salonu bay bayan karışık eşim atlatmadi :)
nacizane tavsiyem 50 ile başla 25er artırarak gitİlk gün ne kadar ip atlayayım ?
birden yüklenme sakatlanma riski olurİlk gün ne kadar ip atlayayım ?
Deli misin anasını ağlatırızbizde böyle olurmuyuz
biran önce kurtulmak istiyorum kızlar şu kilo belasından
insanı bu kadar mı etkiler yaaaa valla anlamıyorum
sanki kilolarımı verince herşey yoluna girecek herşey çok güzel olacakmış gibi geliyor
tek sıkıntı benim kilolarım mış gibi
acayip taktım bu kiloya yaaaa
Tamam canım siz burda bekleyin ben ip atlayıp geleyimnacizane tavsiyem 50 ile başla 25er artırarak git
Yazı düşünmek bile istemiyorumBende senin gibiyim kilolu olamktan sıkıldım artık istediğim beğendiğim her hangi bir kıyafeti büyük bedeni varmıdır acaba diye düşünmeden alıp giymek istiyorum.
Yazın çok sıkıntı çekiyorum üstelik. Sıkıldımmm
dur kız gaza geldim bende bi elli atlayım. hastayım ya elli yeter şuanlık. kendimi iyi hissedersem bi elli daha yaparım bugünTamam canım siz burda bekleyin ben ip atlayıp geleyim
birden yüklenme sakatlanma riski olur
birde ip atlama geçimişin yoksa bünyede büyükse ayaklara çok yüklenmemiş olursun
ben 50 atladım da geldim ya senTamam canım siz burda bekleyin ben ip atlayıp geleyim
ayyyy inşallahhhh canım yaaaaDeli misin anasını ağlatırız
ne kadar düşünmek istemesemde artık kilo benim hayatımın baş köşesine oturmuş resmen beni çileden çıkarıyor. stres yapmamak mümkün değil. artık o kadar daraldım bunaldım ki bu kilolarım yüzünden anlatamam.Arkadaşlar kiloyu takıntı haline getirip stres yapmayın . valla stres hem kilo aldırır hem sac döker . güzeliz biz zaten. Sadece daha güzel olucaz ve daha sağlıklı
Allahın izni ile bir güzel zayıflayacağız. Yaza fit bir vücutla gireceğiz. Pozitif düşünüyoruz canımYazı düşünmek bile istemiyorum
kışın yine saklıyoruz bir şekildede yaz gelince iyice içime kapanıyorum psikolojim bozuluyor
inşallah veririz sabır lazım azim lazım istikrar lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?