ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

biran önce kurtulmak istiyorum kızlar şu kilo belasından
insanı bu kadar mı etkiler yaaaa valla anlamıyorum
sanki kilolarımı verince herşey yoluna girecek herşey çok güzel olacakmış gibi geliyor
tek sıkıntı benim kilolarım mış gibi
acayip taktım bu kiloya yaaaa

Bende senin gibiyim kilolu olamktan sıkıldım artık istediğim beğendiğim her hangi bir kıyafeti büyük bedeni varmıdır acaba diye düşünmeden alıp giymek istiyorum.

Yazın çok sıkıntı çekiyorum üstelik. Sıkıldımmm

Arkadaşlar kiloyu takıntı haline getirip stres yapmayın . valla stres hem kilo aldırır hem sac döker . güzeliz biz zaten. Sadece daha güzel olucaz ve daha sağlıklı

sizde benim gibi gece gündüz kilolarınızı düşünür hale mi geldiniz
bu aralar kafayı iyice bozdum anlatamam
gece yatarken sabah ilk kalktığımda aklımda kilo kilo
hemen sayfamı açıyorum kim ne yapmış ne yazmış
iyice uçtum bu aralarda hadi hayırlısı
Sürekli adamı bunaltıyorum verebilirmiyim sence diyip duruyorum
bilmiyorum verirsin kelimesini mi duymak istiyorum sürekli
yada biraz destek mi istiyorum bilemedim
diyete de alıştım su içmeye de alıştım
tek sorun spor şimdilik
sanki çok yetersizim
az birşeyler yiynce bile tatmin olmuyorum
halbuki üç dört katını yerdim normalde
gece yemelerim çok tu şimdi sıfıra indi
bendeki eksiklik nedir anlayamadım
galiba birazda bunaldım psikolojim bozuldu
inşallah değer bu sıkıntılarada tez vakitte kurtuluruz şu kilolardan valla çok üzülüyorum

Yazı düşünmek bile istemiyorum
kışın yine saklıyoruz bir şekildede yaz gelince iyice içime kapanıyorum psikolojim bozuluyor
inşallah veririz sabır lazım azim lazım istikrar lazım

Arkadaşlar kiloyu takıntı haline getirip stres yapmayın . valla stres hem kilo aldırır hem sac döker . güzeliz biz zaten. Sadece daha güzel olucaz ve daha sağlıklı
ne kadar düşünmek istemesemde artık kilo benim hayatımın baş köşesine oturmuş resmen beni çileden çıkarıyor. stres yapmamak mümkün değil. artık o kadar daraldım bunaldım ki bu kilolarım yüzünden anlatamam.
artık biran önce kurtulup kilolarımı düşünmek istemiyorum

Yazı düşünmek bile istemiyorum
kışın yine saklıyoruz bir şekildede yaz gelince iyice içime kapanıyorum psikolojim bozuluyor
inşallah veririz sabır lazım azim lazım istikrar lazım
Allahın izni ile bir güzel zayıflayacağız. Yaza fit bir vücutla gireceğiz. Pozitif düşünüyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…