ip atla+diyet+su...Bana eşlik edecek diyet arkadaşlarım buyrunn sayfamaa :)

50 ip atladım. + Mekik çektim evi toparladım yeşil çayımı koydum şimdi afiyetle içeceğim.

31 günlük mekik programı uyguluyorum bugün 22. Günüm çok faydasını gördüm kızlar. Eski göbeğimden eser kalmadı Tavsiye ederimm

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 58
31 günlük mekik programı uyguluyorum bugün 22. Günüm çok faydasını gördüm kızlar. Eski göbeğimden eser kalmadı Tavsiye ederimm
nasıl yapıyosun yaaaaa. 22. günün müüüüüü. ama ben bi bakmıştım çok sayıları vardı onları nasıl çektin bende yapabilirmiyim acaba. gerçekten çok faydası oluyormu

nasıl yapıyosun yaaaaa. 22. günün müüüüüü. ama ben bi bakmıştım çok sayıları vardı onları nasıl çektin bende yapabilirmiyim acaba. gerçekten çok faydası oluyormu

Canım benim göbek aşırıydı. Ekmeği de kesince bir baktım göbek erimiş gitmiş ben faydasını gördüysem sizde görürsünüz. Zorlandığın yerde ara verip tekrar yaparsın . Zorlamadan yaparsın tatlımm

Tabii kız hiç bir eksiğin yok dosya attım baksana ona. Her gün için çekeceğin mekik sayısı yazıyor
aayyyy 100 mekik diyor yapabilirmiyim bilemiyorum başlasam mı acaba bilemedim
bi başlayım ne kaybederim inşallah bu gün başlarım
bunlar günde bir sefer mi
mesela ilk gün sadece 30 öylemi

aayyyy 100 mekik diyor yapabilirmiyim bilemiyorum başlasam mı acaba bilemedim
bi başlayım ne kaybederim inşallah bu gün başlarım
bunlar günde bir sefer mi
mesela ilk gün sadece 30 öylemi

Aynen günde bir defa . 120 tek seferde yapamazsan yarı yarıya böl. Sabah 60 akşam 60 çekersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…