- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
- Konu Sahibi suyabenzemek
-
İlk gün için böyle :) yarın 50 tane iple başlıyorum.3 kilometrede az bi yer değil olsun yürüyüşde çok iyi
50 tane ip atladın mı ben atladım daaa :)Allahın izni ile bir güzel zayıflayacağız. Yaza fit bir vücutla gireceğiz. Pozitif düşünüyoruz canım
50 tane ip atladın mı ben atladım daaa :)
İlk gün için böyle :) yarın 50 tane iple başlıyorum.[/QUOT
hadi inşallah bırakmak yok aslaaaaaİlk gün için böyle :) yarın 50 tane iple başlıyorum.
oooo süpersin yaaaa. maşallah fazla birden yüklenmeni tavsiye etmem az yap öz yap devamlı yap çok daha iyi emin olAtladım kız öyle zorlamadı beni yarın +25 yaparım
mekik ne kadar çektin söylede bende çekeyim hem senden ne eksiğim varki bende yapabilirim kiiiii50 ip atladım. + Mekik çektim evi toparladım yeşil çayımı koydum şimdi afiyetle içeceğim.
nasıl yapıyosun yaaaaa. 22. günün müüüüüü. ama ben bi bakmıştım çok sayıları vardı onları nasıl çektin bende yapabilirmiyim acaba. gerçekten çok faydası oluyormu31 günlük mekik programı uyguluyorum bugün 22. Günüm çok faydasını gördüm kızlar. Eski göbeğimden eser kalmadı Tavsiye ederimm
İlk gün için böyle :) yarın 50 tane iple başlıyorum.
mekik ne kadar çektin söylede bende çekeyim hem senden ne eksiğim varki bende yapabilirim kiiiii
nasıl yapıyosun yaaaaa. 22. günün müüüüüü. ama ben bi bakmıştım çok sayıları vardı onları nasıl çektin bende yapabilirmiyim acaba. gerçekten çok faydası oluyormu
aayyyy 100 mekik diyor yapabilirmiyim bilemiyorum başlasam mı acaba bilemedimTabii kız hiç bir eksiğin yok dosya attım baksana ona. Her gün için çekeceğin mekik sayısı yazıyor
hadi inşallahCanım benim göbek aşırıydı. Ekmeği de kesince bir baktım göbek erimiş gitmiş ben faydasını gördüysem sizde görürsünüz. Zorlandığın yerde ara verip tekrar yaparsın . Zorlamadan yaparsın tatlımm
aayyyy 100 mekik diyor yapabilirmiyim bilemiyorum başlasam mı acaba bilemedim
bi başlayım ne kaybederim inşallah bu gün başlarım
bunlar günde bir sefer mi
mesela ilk gün sadece 30 öylemi
yapcam inşallah teşekkürlerAynen günde bir defa . 120 tek seferde yapamazsan yarı yarıya böl. Sabah 60 akşam 60 çekersin .
inşallah güzel sonuçlar alırsın ne diyelimKızlar ben telefonuma Pedometre yukledim her gün lesli tarzında yürüyüş yapicam bide adimlarimi sayicam bakalım nolucak
bir iki gün atlama dinlen yine sonra başlarsın. çok ta yüklenme belki çok yükleniyorsun ayaklar taşımıyor olabilir. çünkü bende öyle oluyordaBu arada ip atlama işini bırakmıyorum. Sakatlansam bile ip atliycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?