- Konu Sahibi karazeytin
-
güsel dileklerin için saol cnm.Zeytİncİmmmm bunlar Çokkk amaa Çokkkk tatlı benİm henÜz bebeĞİm yok ama elİŞİnİ Çok İİ yaparım ben bİr sÜrÜ hırkalar Şallar yelekler sÜveterler patİkler battanİyeler ÖrdÜm kızken baŞladım model buldukÇa ÖrdÜm halada ÖrÜyorum veee patİklerİnİn aynısının kremİnİ ÖrdÜm bu modelİn takım olan yeleĞİde var canım aynı tonlarda yeleĞİnİde Ör bolero tarzı takım gİydİrİrsİn .analı babalı bÜyÜsÜn bebeĞİn canım dualarını bİz İsteyenlerden eksİk etme İnŞ.sen gİbİ tez zamanda bİzde bebİŞlerİmİze kavuŞuruz tatlımm senİde allah bİr avazda kurtarır İnŞ.
cok güzel seyler aldin, kizin cok sevinecek:) annem bana nede güzel ciciler aldi, insanin bebek olasi geliyor bunlari görünce güzel günlerde kullanirsiniz insallah:)
vallahi bu sayfaya bir girdim bi daha çıkamadım.böyle marifetli ve uğraşmayı seven bir anne görünce bitane kız doğurasım geldi...:roflol: canım öncelikle bebeğinle bir ömür boyu mutlu olmanı hastalık yüzü görmeden bebeğini büyütmeni temenni ederim ayrıca bu sayfada bu kadar şeyi paylaşıyorsun bebeğin yatağının altına muhakkak bir duayla okunmuş çörek otu koy derim nazara birebirdir.ALLAH muhafaza nazar almasın o kadar şirin yapmışsın ki herşeyi nazar değer kıskananlar olur anlayamazsın.sana bir şiir yazmak istedim naciz hane umarım beğenirsin.şuan aklıma gelen şeylerle yazdım.ayrıca hamiş olunca danışmanım olursan çok sevinirim.senden öğreneceğimiz çok şey var.....ALLAH bebeğine kavuştursun canım.....darısı tüm isteyenlere özellikle yeni evlilere...benim gibi,.....
İ pek böceği var kara zytinin
P ek hamarat annesi ipeğin
E line ne alsa annesi ipek için hazırlar olmuş
K ıskanan olmasın o su gibi temiz bir bebeğin
K aramıdır? acep ipeğin annesi
A şkla sevgiyle bekler onu ailesi
R ahat edemedi annesi 9 ay ama
A llah kavuşturunca olacak dünyanın en mutlu annesi
Z ahmetlere uğraşlara değer her bebek
E tmez hiç bir anne bundan şikayet
Y oksun bırakmasın Rabbim hiçbirimizi bu mutluluktan
T üller alınsın odalar donatılsın
İ mrenen gözler nazar duaları okusun
N asip olursa İNŞALLAH mevlam tüm dileğen herkese versiinnnnnnn...........
karpuz dilimli bebek patiği ve yapılışı - Kadın Forumu
bebek patiği için bu siteden takip edebilrisin cnm
özelden yazdım cnm sana umarım yardımcı olabilmişimdir
zeytincim ben de ip aldım örmeye başladım inşllhh bişeye benzer...seninkiler fevkaladenin fevkinde olmuşlar maşallahh:)))
canım yaparsın.ben de ilk defa yaptım oldu
bir de ters düz haroşe özrgü için uzman tv sitesinden destek aldım
video anlatımlı olduğundan hemen anlıyorsun
Nasıl Örgü Örülür - UZMAN TV
sana şimdiden kolay gelsin cnm
aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
herşeyy çok ama çok güzel
belliki çok zevkli bi anneye sahip olucak ipek kızımız
hayırlarla gelmek kalmış kendisine rabbim tez zamanda sağlıkla kavuştursun annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?