- Konu Sahibi karazeytin
-
cok guzeller ellerine saglik avizeye bayildim nasil yaptigini paylasirim iyi gunlerde kullansin bebisin allah anali babali buyutsun uzun omurlu olsun insallah darisida bana bide tum isteyenlere allahim nasip etsin
ayy canım ya sendede ben gibi mor hastalığı var..kaydirigubbakcemile3 çantayı görünce çoook duygulandım yaa..inanaırmısın? sanki ben anne olcakmışım gibi çok etkilendim bi ansenağlama...sağlıkla bir kurtulsan hayrlısıyla herkese haber vercem kara zeytinim kurtuldu diyee.....havalara uçacağım o gün..:sm_cool: ayrıca çok fazla kiloda almamaışın ya ne güzel...çok normal gördüm seni...sağlıcakla hayırlısıyla bir avazda kurtulursun umarım canım...ipeğimiz gelllll ......
sevcancım bu arada beğenmene sevindim
sen de bebek bekliyorsun anlaşılan daha da güselleri senin olur inşallah öptüm
cnm ben bunları bebek şekerleri ve süsleri satan yerden aldım ancakzeytincim ya şu kapıya yapmış olduğun süsleri özellikle kelebek ve çiçekleri nerden aldın yada şöyle söyleyeyim ben ankaradayım burda büyük mağazalarda filan bulabilirmiyim
evet bende 28 haftalığım, oğluşumu bekliyorum
senin bu topiğine hayranım zaten
ayrıca herşeyin en ucuzunu ve güzelini bulmana da hayranım
bayılıyorum vallaopuyorumnanaktan
demhantcım saol cnm
daha da güselleri senin kızının olur inşallah
bebek karyolası ve dolabı ikeadan cnm
bebek karyolası normal fiyatı şuan 240 civarı dolap da 130 ytl falan olması lazım
ikea sitesine girip bakabilrisin cnm
ama ben bu fiyatlara almadım tabi
teşhir ürünleri vardı bazı ufak tefek çizikleri ama pek dikkat çeken yerlerde olmadığı için aldım
sen de istanbuldasın sanırım özellikle bayrampaşa ikeada teşhir ürünleri fazla karşıdaysan bakabilirsin
ben anadolu yakasındayım çünkü
umarım zevkine göre bulabilirsin.öptüm
cnm ben bunları bebek şekerleri ve süsleri satan yerden aldım ancak
kelebeği sonra tuhafiye dükkanında da rasladım
sanırımsende tuhafiyecileri dolaşabilrisin
zaten kenar süslerini kendim yaptım cnm
tuhafiyecilerde de bulamazsan bile nalburcudan aldığın teli kelebek şekline getir ince çorap yada tül geçir .üzerine de boncukcudan ya da yine tuhafiyecilerden çok ça bulabilrsin kutusu 1 ytl yıldız ya da çiçeklerle süsleyebilirsin
kenarındaki tüyüde araştır cnm o çok işine yarayacak ben yine tuhafiyecilerde buldum
ortasına oyuncak bebek yapıştır ve onuda tüyle kapla yada direk bebeği koyman yeterli olabilir.çiçekleri pazardan süs çiçekleri satan yerlerden de bulabilirsin cnm
çiçeklerle yapmasan bile boncuk dükkanından bunlara benzer bişey bulabilrsin
bazı süs eşyaları bebek eşyaları satan yerlerde de bulunabiliryor cnm bir araştır
umarım içine sinen şeyler yapabilrisin
teşekkürler canımkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?