Ipleri onun eline vermek istemiyorum .

Aslında beni bu duruma annem getirdi koti bisey yapmadı kendince çünkü oda hep öyle yaptı babana yıllarca alttan aldı beni durduran da o . Gerçi böyle yapmanın sadece günü kurtardığını biliyorum sadece senin istemekle alttan almanla gitmiyor biliyorum bana kalsa ben bu gün abnemler gelmese bile o avmye gidecektimsirf beni annemler durduramazsın bunu göstermek için. annem geldi durkwtardan yalvararak döndürdü

İpler bir eşinizin eline geçiyor bir annenizin eline farkındaysaniz.

Annenizin yanınıza gelmesi de pek doğru olmamış sanki.

Siz eşinizden izin almadan gidemiyorsaniz . O da sizden izinsiz gidememeli. Ya birlikte gidilir ya da karşılıklı rizayla gidilir. Eşim arkadaşlarıyla benden ayrı bir program yapacaksa bir ay önceden peşimde gezmeye başlıyor. Yok öyle ona başka bana başka hayat. Herkesin hayatı aynı derecede kıymetli. Kölesi değilim diyorsunuz ama siz çoktan ipleri vermissiniz eline. Bu saatten sonra olur mu bilemedim. En azından ailenizle konuşun yüz vermesinler bu hadsize. Çok simarmis .

Para vermeyecekse çalışan biriyle evlenmeliydi. Sizin çalışmayacağınızı bilerek evlendiyse para vermek zorunda. Üslubu iğrenç. Yok gerekirse gece kalkıp bakacaksın falan. Yine bir şımartılmış paşa sendromu
Çalışan biriyle de evlense vermesi gerekir eşi istiyorsa. İnsan esine bir montu çok görmemeli. İmkanı varsa almalı. İmkanı yoksa da insan gibi durumunu açıklamalı. Konu sahibinin eşi çok saygisiz biri sinir oldum.

Tüp bebek yaptırmak istiyorduk şuan o kadar birkim yapamayacağımız için bende iş başvurusu yaptım ki süreç hızlansın

Çocuk için tedavi falan olmayın ise girseniz bile.
Eşiniz koca olmayı becerememis ki baba olsun.

Mont için yalvartan, ekmek için azarlayan koca, tüp bebeğin parasını da kadına ötecek; şaşırdık mı, şaşırmadık.

Bizi şaşırtan olayın içinde olanın aynı netlikle gerçekleri görememesi. Size saygı, sevgi duymayan bir adam için çocuk sürecini bir de hızlandırmak istiyorsunuz.

Mont için yalvartan, ekmek için azarlayan koca, tüp bebeğin parasını da kadına ötecek; şaşırdık mı, şaşırmadık.

Bizi şaşırtan olayın içinde olanın aynı netlikle gerçekleri görememesi. Size saygı, sevgi duymayan bir adam için çocuk sürecini bir de hızlandırmak istiyorsunuz.
Onun n için değil kendim anne olmak çok istiyorum ama bencillik kendim istiyorum diye böyle bir ortama sokmak doğru değil biliyorum

Çalışınca da kartını elinden alır bunu da unutmayalim, yine eşini kendine muhtaç bırakıp ego tatmini yapar.
Tam nesli devam edecek mükemmellikte bir adam!

Onun n için değil kendim anne olmak çok istiyorum ama bencillik kendim istiyorum diye böyle bir ortama sokmak doğru değil biliyorum
ama adamın mayası iyi değil işte...sizi ezdiği gibi çocuğu da ezmesi, üzmesi muhtemel. Ya benim için eriyor yeğenlerime bakınca, siz anne olursanız iki kat kırılır incinirsiniz muhtemelen. Acele etmeyin, daha kaç yaşındasınız ki? Kaç senelik evlisiniz?

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Göremediğin çok şey var belli ki ekmek almak neden sadece 1 kişinin görevi ve o kişide sensin, doymadıysa çıksın alsın ekmeğini gelsin bu ne ya , parasıyla seni yönetmeye mi çalışıyo o dışarda çalışıyo sen evde evin işleri çok mu kolay , para olmayınca nerden ekmek alcaksın acaba ne bekliyor parayı kendi kazanıyo diye ona yalvarmanı falan mı

Adamdaki rahatlığa bak ya anneyi arayıp şikayet ediyor bir de. Siz ailecek çok fazla taviz vermişsiniz. İşe gideceği zaman kahvaltısını hazırlamayın ayaklarınızla bay bay yapın da görsün sıcak ekmeği. Bir de lütfen çocuk olayını süresiz erteleyin, olmuyorsa vardır bir hayrı.

Böyle bir adamdan çocuk yapmazdım böyle evlilik istediğin gibi yaşayacağının bir evlilik olmaz. Yani güzel bir şekilde uzun sürmez. Ha her dediğine böyle katlanır istediklerini yapar kölesi olursan o başka

Çalışınca da kartını elinden alır bunu da unutmayalim, yine eşini kendine muhtaç bırakıp ego tatmini yapar.
Tam nesli devam edecek mükemmellikte bir adam!
Hep diyorum anacuğum beni erkek doğuraydı keşke diye. Çok az bir karşılıkla krallar gibi yaşamak vardı memleketimde :D

Bu hanım kızımız da iki hoş söz, bir güler yüz görse ömür boyu etrafında pervane olacak belli, ama yok ondan aciz bir de üstüne azarla her fırsatta...dediğin gibi DNA'sı Louis XIV'dan olsa gerek.. :confused:

Sessiz ve bastırılacak bir tip olmadığınızdan eşinizin ve ailenizin haberi yok sanırım. Gayet bastırılmış bir kadınsınız buradan bakınca çünkü. Burnunuzu bile dışarı çıkaramadığınız sizinle aktive yapmayan bi adamdan çocuk yapma çabası niye anlamadım. Ailenizi de sürüklemişsiniz peşinizden üstelik 🤦🏻‍♀️

İnsanın ayakları üzerinde durabilmesi çok büyük nimetmiş bende evlenince anladım ev hanımı demek herşeye boyun eğen beğendiği istediği bişeyi kocası isterse alabilen bi şeye bakarken bunu alayım mı diye değil eşim alır öı diye düşünmekmiş ev hanımı demek eşin isterse evden çıkabilmekmiş çünkü para onun çünkü parayı veren düdüğü çalarmış ev hanımı demek ne kadar fedakar olursan ol en ufak baş kaldırmadnda nankörlükle suçlanmakmış

Yalnız anne olmak çok zor.
Oyuncak değil 7/24 ve ömür boyu ayak bağı olacak bir canlı.
Bu adamı baba yapmak zorunda mısınız?

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
Nolur yanlış anlama ama böyle bi adamdan nasil cocuk dusunebiliyosun? Bu nasıl bi cesaret ?
Adami yola getirmeden once tüp bebeği ertele bi gözlemle bence. Anlik bi davranismiydi yoksa bu adamin karakteri bu mu.. insallah ikincisi degildir....

Aslında beni bu duruma annem getirdi koti bisey yapmadı kendince çünkü oda hep öyle yaptı babana yıllarca alttan aldı beni durduran da o .
Bakın annenizle aynı hataları yapıyorsunuz.
Kendiniz için bebek istediğinizi iddia ediyorsunuz. Ve hayat değişecek sanıyorsunuz. Annenize sorsanız her şeye sizin için katlanmıştır ama hiç kimse ve hiçbir şey değişmemiş.

Sessiz ve bastırılacak bir tip olmadığınızdan eşinizin ve ailenizin haberi yok sanırım. Gayet bastırılmış bir kadınsınız buradan bakınca çünkü. Burnunuzu bile dışarı çıkaramadığınız sizinle aktive yapmayan bi adamdan çocuk yapma çabası niye anlamadım. Ailenizi de sürüklemişsiniz peşinizden üstelik 🤦🏻‍♀️
Eşimin ailemi araya katmasının sebebi bu çünkü benim nu buu tarz konularda onu dinlemeyecegimi biliyor annemi arıyor ki beni dinlemiyor belki seni dinler annesi olarak.

Back
X