Ipleri onun eline vermek istemiyorum .

Söyle soyliyim ben üniversite mezunu biriyim evlenene kadar çalışıyordum. Evlenince istifa ettim vardıyali çalıştığım için evlilik düzenimiz olmaz aman düzenimiz olsun falan diye. Ama şuan bu iş başvurusu yaptım ve sonu bekliyorum.
Ee bu adam seni çalıştırmaz?

Ekmek meselesine takıldım..
Kalkıp gitsin alsin bir zahmet incileri mi dökülüyor..bir sürü seçenek sunmuşsun paşam taze ekmek yemek istiyormuş..

Bende konulara genelde olumlu kimseyi kırmayan yorumlat yapamaya çalışan biriyim..

Eşinizle konuşun ve bu tavırlarının farkına varsın öncelikle..
Çocuk içinde acele etmeyin..
Düzelme hissedince çocuk yapın..
Bu tavırların düzeleceği yoksa siz alttan ala ala kendinizi yakarsiniz

Gidersemona saygı duymuyormuşum bundan sonra olacaklarda onun suçu yokmuş
o kimmiş ki ona saygı duyacakmışsınız? karısını köle gibi gören birine saygı duyulmaz.
Erkeğim ben diye kasıla kasıla ortalıkta dolanır böyle tipler. Siz karınıza sözünüzü geçiremiyorsunuz ben höt desem sesini keserim diyen türde bir kocanız.

Gidersemona saygı duymuyormuşum bundan sonra olacaklarda onun suçu yokmuş
Asıl sizi kisitlayarak o size zerre saygı duymuyor. O önce size, kişiliğinize ,isteklerinize saygı duysun ki kendi de saygı beklesin.
Çıkın hicbir yere gitmeseniz de yürüyüş yapıp dönün ona ne oluyormuş, hayret bir şey...ipleri çoktan eline vermişsiniz.korkmayin kendiniz oluyorsunuz diye bosanacaksa da bosansin zaten

Korkmuyorum zerre ne boşanmaktan nede farklı şeylerden benim ailem her türlü benim arkamda durur ben insan olsada kolay yuva kurulmuyor devam etse diye son çırpınışları mı veriyorum ama böyle devam ederse çok sürmez zaten ben kendimi biliyorum . Çünkü alttan alanların kendinden ödün bedenlerinde uzun vadede ıyi durumlara geldiğini görmedim sadece günü kurtarıyorlar.

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum

Adam resmen ben çalışıyorum sen yiyorsuna getiriyor lafı. Ben böyle bir durumda çocuk yapmazdim. Yani herkesin kendi karakteri ama ,13 yasindan beri çalisan bir bayan olarak asla kimseye müdana etmem ,kocam bile olsa.

Aslında kavga etmek için ne saçma bahane bana evden çıkamazsın diyen adam gerekirse sabah kalkıp gidip ekmek alacaksın diyor. Neymiş o çalışıyormuş sorumlulukları fazlaymış bende yatıp akşama kadar evde telefonla oynuyormuşm . yine sabahları onunla uyanırım kahvaltısını hazırlarim Allah şahit her gün üç çeşit yemek yaparım ütüsuydu temizligiydi herşey ddört dörtlük düzeni seviyorum bunları evim için yapıyorum onun için değil. Ama neymiş ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp bekleyecekmisim . Evden bir yere gidemiyorum ya her işimi bitirdikten sonra telefonla uğraşmakta onun için sıkıntı evde akşama kadar yatıp telefonla uğraşıyormuşum bu saydıklarımı cinler yapıyor herhalde.

Bence annenizde hata var. Benzer bir sebepten eşim annemi arasa, annem eşime tepki gösterir. Yok öyle ağzımızın tadı kaçmasın. Benim ağzımın tadı kactiysa onunda kaçacak. Çok saygısız bir esiniz var.

Adam resmen ben çalışıyorum sen yiyorsuna getiriyor lafı. Ben böyle bir durumda çocuk yapmazdim. Yani herkesin kendi karakteri ama ,13 yasindan beri çalisan bir bayan olarak asla kimseye müdana etmem ,kocam bile olsa.
Bir gün beni çok daralttı Allah beni sana muhtaç etmesin dedim . Onu bir gururu meselesi yaptı ki sormayin günlerce uyuyamadı ama ben çok doğru bisey söyledim

Bence annenizde hata var. Benzer bir sebepten eşim annemi arasa, annem eşime tepki gösterir. Yok öyle ağzımızın tadı kaçmasın. Benim ağzımın tadı kactiysa onunda kaçacak. Çok saygısız bir esiniz var.
Demi . Ve anneme diyor ki sen kızinın her istediğini yapmışsın şimdiye kadar kusura bakma anne ama hiç ıyi evlat yetistirememissin. Kendi annesi çok saygılı bi evlat yetiştirmiş gibi

Aslında kavga etmek için ne saçma bahane bana evden çıkamazsın diyen adam gerekirse sabah kalkıp gidip ekmek alacaksın diyor. Neymiş o çalışıyormuş sorumlulukları fazlaymış bende yatıp akşama kadar evde telefonla oynuyormuşm . yine sabahları onunla uyanırım kahvaltısını hazırlarim Allah şahit her gün üç çeşit yemek yaparım ütüsuydu temizligiydi herşey ddört dörtlük düzeni seviyorum bunları evim için yapıyorum onun için değil. Ama neymiş ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlayıp bekleyecekmisim . Evden bir yere gidemiyorum ya her işimi bitirdikten sonra telefonla uğraşmakta onun için sıkıntı evde akşama kadar yatıp telefonla uğraşıyormuşum bu saydıklarımı cinler yapıyor herhalde.

Bunlar onun gözünde iş değil yapmak olduğunuz şeyler. Bu adama kahvaltıyı bırak yemek bile hazırlamam. Ütüsünü, yemeğini bir kendi yapsın görsün gününü

Peki şey soracağım. Özünde iyi biri mi?

İnsanın ayakları üzerinde durabilmesi çok büyük nimetmiş bende evlenince anladım ev hanımı demek herşeye boyun eğen beğendiği istediği bişeyi kocası isterse alabilen bi şeye bakarken bunu alayım mı diye değil eşim alır öı diye düşünmekmiş ev hanımı demek eşin isterse evden çıkabilmekmiş çünkü para onun çünkü parayı veren düdüğü çalarmış ev hanımı demek ne kadar fedakar olursan ol en ufak baş kaldırmadnda nankörlükle suçlanmakmış

Ay Allah aşkina şöyle genellemeler yapmayin sonra calismiyorum diyince totosuna don alamıyor sanıyorlar herkesi.

O sizin eşiniz ve evliliginizle ilgili birsey tamamen, calisip calismamakla alakasi yok. Ben öyle bir davraniş gormedim bunca yildir eşimden, anlattiginiz şeyleri se yaşamadim.
Calismayan ve evli akrabam yurtdisindan geldi altinda arabasi elinde parasi 15 gun tatil yapti ailesiyle.

Demi . Ve anneme diyor ki sen kızinın her istediğini yapmışsın şimdiye kadar kusura bakma anne ama hiç ıyi evlat yetistirememissin. Kendi annesi çok saygılı bi evlat yetiştirmiş gibi
Aaaaaa inanmıyorum. Annen bu lafa susmuş mu?
Çok terbiyesiz bir eşin var. Ne yazcam bilemedim.

Bana ihtiyacı yokmuş elinden yemekte gelir ütüde . Bencil ve cimri bunlar disinda iyidir herkes çok sever ve söyle birşey soyliyim boşansak benim akrabalarin dahi suçlu beni görürler çünkü herkezin halini hatrini sorar yardım eder. Namazında niyazında biri Annemlere bisey olsa bende cabuk o düşünür . Annem hastaydı camları silmek istiyordu . Benim farklı bir isim vardı kalktı sildi tüm evin camlarını . Annemlerin buraya taşınmasını o çok istedi . Evde ben hariç konularda asla sorumsuz davranmaz bana da şimdi hoc bisey almadı bir yere götürme di diyemem aldığı zamanlarda oldu ama biz evlendigimizdenberi borç ödüyoruz bende ona alınması gereken herşeyi söylemedim öncelik neyse en gereklilerini söyledim. Ona sorsanız derki be dediyse aldım ama işte bilmiyor ki ben demedim bile o daralmasın sıkılmasın diye. Çok sosyal biridir beni dışarı çıkartır. Normalde markete yürüyüşe giderim ama hep yakın çevre uzağa koymaz zaten yeniyiz buraları bilmioyruz teksin der ama bugün niye böyle yaptı bilmiyorum cimriliginden herhlade mont almamak için yoksa başka sebep yok
Bunlar onun gözünde iş değil yapmak olduğunuz şeyler. Bu adama kahvaltıyı bırak yemek bile hazırlamam. Ütüsünü, yemeğini bir kendi yapsın görsün gününü

Peki şey soracağım. Özünde iyi biri mi?

Oturmamış saygısını yitirmiş bir ilişki yok öyle böyle şeylere katlanıp yılları çürütmek kalmadı öyle bi zamanda yaşamıyoruz böyle bir evlilik üstüne çocuk bi de aman allahım sakın sakın çocuk yapmayın.
Nasıl yola getirebilirim diye bir şey yok iki yetiskin insan birbirini oldugu gibi kabul edip ustune mutlu degilse o is inceldigi yerden kopar kopmali da zaten pardon kacinci kavganizda cekip gitmeyi dusunuyorsunuz ? Degismiyorlar maalesef unutun bunu .
Ha bi de iş başvurusu yapmışsınız da çocuk olursa hamile kalırsanız yine çalışamazsınız burası da karışık çalışırsınız da siz bakmayacaksınız evet aldığınız para da bakıcıya vs gidecek eşinizin gözünde değeri olmaz bu kez üç kuruş kazanıyorsun diye kendini bir şey zannediyorsun der yine b..ka sarar arada çocuk ziyan olur..

Kızlar eşim beni kölesi gibi görüyor herhalde ben sessiz bastırılacak bir karaktere sahip değilim aslında hiç susup oturmadım o bana karşı çıktığı zaman . Ama bugün sabah kalktık eşime her zamanki gibi kahvaltısını hazırladım. Annemlerle avmye gideceğimi söyledim zaten bi kaç gün öncesinde de konusu geçmişti kendime mevsimlik bir mont almak istiyorum avmye gidicem diye bende lara yok paran var mı dedi bende ev hanımıyım bende para ne arıyor benim om ama senin var dedim öylece konu kapandı . Dün gidecektik aslında annemin işi olduğu için ertelendi dün gelip sizi götürürüm diyerek cıktı evden. Neyse bugün. Kahvaltı yapcaz ekmek sepeti açtım yarim ekmek var meğer gece uyanms acıkmış yemiş ekmegin bir kısmını . Ama normalde eşim zaten çok az ekmek yer kahvaltıda bende yemedim ekmekten yedi bitti ekmek neyse doymadım dedi bende buzlukta ekmek var 2 dakkaya acarım dedim bekle yok istemem dedi bende galeta vardı onu verdim. Başladı bu sefer bundan sonra ekmeği kontrol et diye laf saymaya bende ekmeği gece yatmadan ven çıkarmasıyım sabah için ama beni senin gece kalkıp yiyeceğini nerden bilebilirimki dedim gerekirse gece uyanıp balcakmşm cart curt. Beyfendi taze ekmek yemek istiyormuş gerekirse gidip taze ekmek alcaksın dedi bende bana bununicin lara veriyormusun ki böyle bi beklentiye giriyorsun dedim. Bana ne desen begenirsiniz sabahın köründe annemlerle avmye gitmek için kalkıp hazirlanmmsin da ekmek almayada gidersin dedi. bende sen busun işte dedim kalktım sofradan. Oda kahvaltısını yaptı cıktı evden beni aradi açtım bana diyor ki bundan sonra benden habersiz evden başını dışarı uzatamzsin bir yere gitmek yok annemlere bile. Bende o kadar uzunboylu değil dedim kapattım telefonu. Baktıki ben dinlemiyorum annemi aramis şikayet ediyor beni biliyorki annem kötülük olmasın diye beni götürmez bir yere gimtmemede izin vermez. Söyle soyliyim benim burda hiç kimsem yoktu annemler sırf bizim içi 2 hafta oldu buraya taşınalı tup bebek tedavisi yaptırcsz diye evlerinden yurtlarından oldular sırf bizim için. 10 aydır buradayım eşim canı ne zaman istediyse o zaman bır yerlere götürdü beni bende kendim hiç bir yere gidemedim tekim diye . Ama kendi yüzmesine gider arkadaşlarıyla oturmaya gider yemeğe gider kütüphaneye gider herşey ona serbest bana gelince hep bi kısıtlama hep bi tehdit gidersem bundan sonra bende bildiği yaparım diyo ama zaten yapıyor ben dinlemedim annemlere geldim tabi annem herzamanki gibi ok olmaz gitmeyelim kötülük olmasın dedi benide koymadı. Bu adam acaba bana mint almamaknicin mı bu kadar basit şeylerden bu kötülüğü çıkardı kavgayı başlattı yokda benim goreemediğim bişy mı var. Ben onun kölesi değilim dediklerini kabullenip oturmuş istemiyorum ben bu adamı nasıl yola getircem bilmiyorum
10 ay neden çıkmadın onu anlamadım. Gerci 7 aydır evdeyiz de öncesinde 3 ay Bi insan tek sokaga cıkmaz mı? Konu mont değil bence.

Çocuk yapma boşan..yada boşanmak için adım at duzelirse devam edersin

Ama düzelmez ..düzelmiş gibi yapar en fazla

Annen ona gereken cevabı verseydı boyle yapamazdı. Ben olsam bebek yapmaz hemen ıs bulur onıda dınlemezdım oda bıldıgını yapsın sonrasıda ne gosterırse o sonrasını dusunurek hareket eden hep kadınlar oluyor o yuzden kaybedende hep kadınlar. Ne yaparsın bılemem ama bence ıs bulmalısın acıl

10 ay neden çıkmadın onu anlamadım. Gerci 7 aydır evdeyiz de öncesinde 3 ay Bi insan tek sokaga cıkmaz mı? Konu mont değil bence.
Söyle biz istanbula yeni taşındk. Ev yerleştirmeydi falansonra pandemi girdi. Bana asla dışarı çıkamazsın demiyor çıkıyorum tabi de orda anlatmak istediğim şuydu 10 aydır burdayiz benim 2 hafta öncesine kadar ne bi arkadaşım nede ailemden biri vardı düşünüp demiyor ki onun da kendi başına bi yere gitmeye ihtiyaci var kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var m
10 ay neden çıkmadın onu anlamadım. Gerci 7 aydır evdeyiz de öncesinde 3 ay Bi insan tek sokaga cıkmaz mı? Konu mont değil ben

Back
X