- 17 Ağustos 2011
- 24.638
- 155.101
- 798
- Konu Sahibi Minnosella098
Karısına mont almaktan aciz adama ne cocugu ya? Çocuk demek masraf demek. Her gün bir şeyler isteyeceksiniz mama parası, bez parasi balikyagi parası, oyuncak parası, kıyafet parası, kres oyun grubu parası bilmemne. Adam hepsine sanki lüks tüketimmis muamelesi yapacak,hesap soracak, sizi musriflikle itham edecek...dilene dilene kavga dövüş yaşayıp buyuteceksiniz çocuğu.
Bunun için mi ugrasiyorsunuz,o kadar iğne yiyorsunuz yani?
Ayrıca sehre yabancisiniz, daha kafanızı dışarıya uzatmamissiniz,kocanız annenize bile izinsiz gidemeyeceğiniz konusunda ultimatomlar veriyor.
Böyle bir eve ne çocuğu? Aklınızı başınıza devsirin, evliliğiniz oturmadan çocuk faaln yapmayın.
Yoksa gelecekteki konulariniz şimdiden belli olur ; ondan bıktım,her günüm zehir ama oğlum ona çok düşkün,onları ayıramam. Çocuğum yüzünden katlanıyorum
Bunun için mi ugrasiyorsunuz,o kadar iğne yiyorsunuz yani?
Ayrıca sehre yabancisiniz, daha kafanızı dışarıya uzatmamissiniz,kocanız annenize bile izinsiz gidemeyeceğiniz konusunda ultimatomlar veriyor.
Böyle bir eve ne çocuğu? Aklınızı başınıza devsirin, evliliğiniz oturmadan çocuk faaln yapmayın.
Yoksa gelecekteki konulariniz şimdiden belli olur ; ondan bıktım,her günüm zehir ama oğlum ona çok düşkün,onları ayıramam. Çocuğum yüzünden katlanıyorum