İrademe hakim olamıyorum!

Metallica ?
Slayer ?
Kreator ?
Iron Maiden ?
Bunlar benimkilerdi senin yasindayken ama simdi klassik müziklere gecis yaptim....

Ooo~ O gruplarda olmazsa olmazım.. uyurken dance of death dinlerim.. Sınıftada bir kişi var onunla oturur her şarkıyı dinleriz sırayla..

Oooooo cok güzel zevklisin.
O Zaman sen herseyi basaracagindan eminim, yani böyle güzel bir müzik zevki olan bir genc kiz, herseyi basarir.

Bu arada sözleride cok önemli, ben böylelikle ingilizcemi genisletmistim sende öyle yap.

Oooooo cok güzel zevklisin.
O Zaman sen herseyi basaracagindan eminim, yani böyle güzel bir müzik zevki olan bir genc kiz, herseyi basarir.

Öyle demeyelim sonuçta başka müzik zevklerini seviyor olsaydık da farklı düşünebilirdik. Herkesin belli bir inancı var sonuçta konuya ve yapımıza göre değişir ama beni gururlandırdığınız için çok teşekkürler ^-^

Yani tabiki sirf ingilizceni gelistirmek icin demiyorum, sözler hep harikadir.
Bu arada System of a down dinlemeni tavsiye ederim Serj Tankian ilgini cekebilir. sevgiler canim, derslerindede basarilar.

Yani tabiki sirf ingilizceni gelistirmek icin demiyorum, sözler hep harikadir.
Bu arada System of a down dinlemeni tavsiye ederim Serj Tankian ilgini cekebilir. sevgiler canim, derslerindede basarilar.

O grubu biliyorum benim için apayrı bir yeri var.. Teşekkürler ^^

birde mindless self indulgence var... shut me up beni benden alıyor tam anlamıyla :rolleyes:

şimdi ben anlamadım boyun 1.78 kilon 68 mi ? eger dogru anladıysam daha ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun 90 fazlaymış evet ama suanki kilon boyuna göre normal

şimdi ben anlamadım boyun 1.78 kilon 68 mi ? eger dogru anladıysam daha ne kadar zayıflamayı düşünüyorsun 90 fazlaymış evet ama suanki kilon boyuna göre normal

sayılarda orantılı durabilir fakat görüntüde gerçekten problem var! ayrıca çok çabuk yoruluyor ve dilediğim gibi hareket edemiyorum!:110:

canım o zaman nefsini köreltecek kadar ye fazlasını yeme yada kendine ödüller ve cezalar belirle

bugün zaten hem sizin verdiğiniz destek hemde bir şeylerin yeni yeni bilincine varmamla uygulamaya koyuluyorum hepinize tekraar ve tekrar teşekkürler Hoppa:KK9:

seker cikolata canin istediginde kuru incir ye mesela,o kadar tatli ki o sonrasinda baska bi tatliyi istemezsin guzelim.bi de bol bol su ic.o yaslarda insan suyun nekadar onemli oldugunun farkina varmiyor.

Merhaba.. Benim yaşım 15.. Bu siteye ablamda üye. Ondan görüp bende üye oldum.

Ben eskiden beridir kilo vermeye çalışıyorum. Bundan 2-3 yıl önce neredeyse 90 kiloya varmış ve şu anki boyumdan birkaç santim kısaydım. Bir gün karar verip azimle diyet yaptım. Nasıl yaptım bende bilmiyorum 63 e kadar inmiştim 2 ay öncesine kadar ve şuan boyum 1.78... Hem annemin zorlamaları hem de benim iradesizliğim sonucu 68-69 a kadar çıktım. Ablam zayıfladın diyor ama zayıflamadım okul pantolonum bile daraldı. Ve en önemlisi irademe sahip olamıyorum!.. Çok fazla şeker-çikolata tüketiyorum ve duramıyorum.. Haftada bir gün antrenmana gidiyorum evde 10 dakika kendi çapımda spor yapıyorum ama yediklerim yüzünden hiç faydası olmuyor. Ne olur ablalarım bana önerilerde bulunun nasıl zayıflayabilirim nasıl irademe sahip çıkabilirim.. Hızlı kilo vermek istemem hemen geri alacağımı biliyorum ama şekeri bırakırsam da hemen kilo vereceğimi de biliyorum. Size ihtiyacım var lütfen yardım edin.. :kk77::KK20:

FİTTİNGO diye bi site var kalori sayımı ile zayıflayabiliyorsun üstelikte kalıcı oluyo ben o site ile baya kilo vermiştim. kendine günlük kalori limiti belirliyosn yediğin içtiğin günlük yaptığın sporların hepsini günlük sisteme giriyosun hem motivede kolay oluyo bence dene.

bence bu yaşta çok fazla kilonu kafaya takma. ergenlik döneminde hormonların da etkisiyle kilo alınabiliyor. Zaten yaşın küçük, enerjin varken her gün spor yap. Olmadı hızlı tempo yürüyüşler yap ve bol su iç. Akşam sekizden sonra hiçbir şey yeme. Gerisine çok fazla takılma. Zamanla kendiliğinden zayıflarsın.

canım sen bi genç kızsın dış görünüşüne de önem vermen gerekiyor, öbür türlü zaten formunu olması gerektiği gibi koruyamazsın içinden gelen bi istek olması lazım. sağlıklı olmak da cabası tabiki. neyse ki boyun uzun kiloyu kaldırıyosun ama buna güvenip de çok kilo alma çünkü boyu uzun insanlar aşırı kilolu olunca da dev gibi oluyolar artı bel boyun fıtığı hastalıkları ileride onlarda daha çok görüülüyor bence genç yaşında bunları engellemek için çaba sarf et. çikolata yemeden duramıyo musun günde 1 yerine 1 çikolataya düşür sonra onu da azalt kendine ödül ver yani ama her gün her aat yersen bu ödül deği l rutin olur

Back
X