İrademe hakim olamıyorum!

Aah ah canim benim senden yas buyugum ama ben de su irade meselesini yapamiyorum. Bu soruna bir cozum bulan nolur bana da soylesin. Az once acim diye bes alti tane kurabiye yedim.halbuki iki de yetmeliydi. Ama budamak nasil birseyse doymuyor. İrade o esnada felce ugruyor.

Aynen öyle:KK43:

bebeğimiz var nasıl yemeyelim onun için yemem lazım

Beni bebeğim olmadığı için orasını bilemiycem ama :rolleyes: Aslında tamamen sağlıklı beslensek tıkabasa da yemesek kilo almayız bence... Yani bebeği olanlar içinde böyle...dir yani :KK45: Neyse :rolleyes:

canım bende de aynı sorun var 5 ayda 14 kilo verdim ramazan bayramına kadar hala devam ediyordum vermeye ama bayramda memlekete gittim ev baklavaları börekler vs. derken daha kendimi toparlayamadım. 14 kiloyu verdiğim iradem bitti bende şimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum.
diyetteyken kilo verdiğim zamanlar akşam yemeği yemiyordum şimdi açlıktan midem kazınıyor yemeği görünce de dayanamayıp yiyorum.bide benim işten eve gelmem 8:30u buluyor yemeği ancak 8:30 - 9:00 gibi yiyorum ve 11:30 gibi uyuyorum.
önerilere açığım bir akıl verin hanımlar.öğle yemeğini iş yerinden tabldot usulü yiyorum 12 de.ne yapayımda akşam yemek yemeyim.
Konu Sahibi kisama sende asla vazgeçme Allah yardımcın olsun.

canım bende de aynı sorun var 5 ayda 14 kilo verdim ramazan bayramına kadar hala devam ediyordum vermeye ama bayramda memlekete gittim ev baklavaları börekler vs. derken daha kendimi toparlayamadım. 14 kiloyu verdiğim iradem bitti bende şimdi nasıl yapsam diye düşünüyorum.
diyetteyken kilo verdiğim zamanlar akşam yemeği yemiyordum şimdi açlıktan midem kazınıyor yemeği görünce de dayanamayıp yiyorum.bide benim işten eve gelmem 8:30u buluyor yemeği ancak 8:30 - 9:00 gibi yiyorum ve 11:30 gibi uyuyorum.
önerilere açığım bir akıl verin hanımlar.öğle yemeğini iş yerinden tabldot usulü yiyorum 12 de.ne yapayımda akşam yemek yemeyim.
Konu Sahibi kisama sende asla vazgeçme Allah yardımcın olsun.

Abla işten eve yürüyerek gitsene dönüşte tabi... Akşam yoğurt ye mesela limonlu. Ben tatlıları haftada bire düşürdüm buradaki ablalar sayesinde ve cidden kilo vermeye başladım fark ettim.. Aklını başka şeylere ver mesela zapzayıf kızları düşün ve onların yemediklerini... Zayıf arkadaşlarınla takıl ve onları kıskan! Bide çok hareket et otururken bile karnını çek bırak ayağını hızlı hızlı oynat vs...

21 gün :) alışkanlıklardan kurtulmanın süresi! şeker diyeti yapın önemli olan alışkanlıktan kurtulmak

1.78 boya 68 kilo gayet normal kime sorarsanız sorun. Bunda kendinize dert edecek bir şey yok. Ama yine de kendinizi rahat hissetmiyorsanız biraz yemenizden kısarsanız süper olur. Yaşınız çok genç ve sporcu olduğunuz için metabolizmanızda hızlıdır. Canınız şeker istediğinde kuru meyve yiyebilirsiniz ya da sütlü tatlılar Çikolatadan daha masumlar en azından.

Back
X