Bende aynı şeyi yaşadım ve histereskopiye gerek olduğunu Ümit hanımla deneyimledim. Bazı şeylere anlamlandıramıyorumYa gerçekten paramızla pulumuzla hiçbir şey yaptıramıyoruz. Zamanında ali öner beye yalvardım histeroskopi diye. Gerek yok gerek yok diye asla yapmadı. Yapsa eline mi yapışacaktı sanki. Bu malesef genel olarak böyle
Sizin histeroskopi sonucunda ne çıktı pekiBende aynı şeyi yaşadım ve histereskopiye gerek olduğunu Ümit hanımla deneyimledim. Bazı şeylere anlamlandıramıyorum
Rahmimin bir kısmınd daralma olduğunu açtığını söyledi doktor hanımSizin histeroskopi sonucunda ne çıktı peki
Benim de yanlardan dar olduğunu söylemişti. Siz şimdi ne aşamadasınızRahmimin bir kısmınd daralma olduğunu açtığını söyledi doktor hanım
İlk regl ile dondurulmuş transferi yapılacak bana sizin?Benim de yanlardan dar olduğunu söylemişti. Siz şimdi ne aşamadasınız
Ben transfer oldum 2 gün önceİlk regl ile dondurulmuş transferi yapılacak bana sizin?
Ben transfer oldum 2 gün
Ben transfer oldum 2 gün önce
Ayy sizin adınıza çok sevindim, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, hayırlısı ile evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Daha önce tutunuyor muydu transferlerde ? Ümit hanım Ali beyden farklı ne yaptı ? Ben de gebelik serumu istemeyi düşünüyorumBen transfer oldum 2 gün önce
Amin Allah razı olsun. Serum vermedi, gerek yok dedi. Farklı olarak histeroskopi yaptı, rahime çizik attı ve 2 kere lucrin vurdu. Onun dışında ilaçlarda da biraz fark var. Kan sulandırıcı filan verdi ümit hanım, bir de kortizonAyy sizin adınıza çok sevindim, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, hayırlısı ile evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Daha önce tutunuyor muydu transferlerde ? Ümit hanım Ali beyden farklı ne yaptı ? Ben de gebelik serumu istemeyi düşünüyorum
Kimyasal gebelik geçmişiniz oldu mu hiçAmin Allah razı olsun. Serum vermedi, gerek yok dedi. Farklı olarak histeroskopi yaptı, rahime çizik attı ve 2 kere lucrin vurdu. Onun dışında ilaçlarda da biraz fark var. Kan sulandırıcı filan verdi ümit hanım, bir de kortizon
Hayır hep negatif alıyordumKimyasal gebelik geçmişiniz oldu mu hiç
En hayırlı bebeğiniz bu embriyo/lardır inşallah, Rabbim hayırlı müspet sonuçlar almayı size ve her isteyene nasip etsinHayır hep negatif alıyordum
Amiin çok sağolunEn hayırlı bebeğiniz bu embriyo/lardır inşallah, Rabbim hayırlı müspet sonuçlar almayı size ve her isteyene nasip etsin
Size nasıl bi tedavi uyguladı biraz bahseder misinizBen de Ümit hanımın hastasıydım.İlk seferde olumlu sonucu aldık çok şükür
Maşallah sağlıklı doğsun inşallahBen de Ümit hanımın hastasıydım.İlk seferde olumlu sonucu aldık çok şükür
Insallah sizinde pozitif olur evet yogun ilk basta tüm açıklamayı yaptı sonra opu işlemi takibi aşamasında da esimede bilgi verdi her sey yolunda dedi cok detaya girmedi bende umutlandirmak istemediğini düşündüm açıkçası bana mesela şansın düşük ya da yüksek diyede bir sey söylemedi bende ona bıraktım cok şükür pozitif sonucumu aldimGenel fikrimi ben de söyleyeyim ozaman ümit hanım la ilgili...iyi bir insan bence hep pozitif olmaya çabalıyor belli..ama ilk başta çok yoğun.izmir için çok seçenek yok o yüzden ümit hanım biraz fazla yoğun muayene sırasında konuştun konuştun sonra bulamıyorum örneğin.onun dışında bize çok birşey onermedi erkek faktörü bizim de,biz kendimiz bulup birsuru şey kullandık sonra iyi yapmışsınız harika dedi ama kendi onermedi.yorum da çok yapmıyor belki riske atmak moral bozmak yada fazla umutlandırmak istemiyor bilmiyorum ama her aşamada birşeyler biraz havada kalıyor.mesela şuan yumurta toplamam olacak bu güne geldik yumurta sayım boyutu gidişat iyi mi kötü mü hiçbir fikrim yok kontrol yapıyor asla yorum yapmıyor bana sormadan.biraz da kısmet bu işler.herseyin hayırlısı olsun hepimiz için
Ne güzel masallah darısı başımızaInsallah sizinde pozitif olur evet yogun ilk basta tüm açıklamayı yaptı sonra opu işlemi takibi aşamasında da esimede bilgi verdi her sey yolunda dedi cok detaya girmedi bende umutlandirmak istemediğini düşündüm açıkçası bana mesela şansın düşük ya da yüksek diyede bir sey söylemedi bende ona bıraktım cok şükür pozitif sonucumu aldim
Sizin degerleriniz neydi sorununuz eş mıydı siz mi?Insallah sizinde pozitif olur evet yogun ilk basta tüm açıklamayı yaptı sonra opu işlemi takibi aşamasında da esimede bilgi verdi her sey yolunda dedi cok detaya girmedi bende umutlandirmak istemediğini düşündüm açıkçası bana mesela şansın düşük ya da yüksek diyede bir sey söylemedi bende ona bıraktım cok şükür pozitif sonucumu aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?