Irenbe umit hanimda tedavi gordum cok memnun kaldi.

Bende aynı şeyi yaşadım ve histereskopiye gerek olduğunu Ümit hanımla deneyimledim. Bazı şeylere anlamlandıramıyorum

Ben transfer oldum 2 gün önce
Ayy sizin adınıza çok sevindim, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, hayırlısı ile evladınıza kavuşmayı nasip etsin inşallah. Daha önce tutunuyor muydu transferlerde ? Ümit hanım Ali beyden farklı ne yaptı ? Ben de gebelik serumu istemeyi düşünüyorum

Amin Allah razı olsun. Serum vermedi, gerek yok dedi. Farklı olarak histeroskopi yaptı, rahime çizik attı ve 2 kere lucrin vurdu. Onun dışında ilaçlarda da biraz fark var. Kan sulandırıcı filan verdi ümit hanım, bir de kortizon

Kimyasal gebelik geçmişiniz oldu mu hiç

Ben de Ümit hanımın hastayım daha önce başka bir doktor deneyimimiz olmadığı için karşılaştırma yapamicam tabi. Biz 2.denemede pozitif sonuç aldık ama ilk denemeyi kendisi önermemesine rağmen benim ısrarım sonucu yapmıştı yani az çok belliydi negatif olacağı. Yoğun bir doktor bazen sadece muayene esnasında 5 dk görebiliyorsunuz ama onun dışında olumsuz bir şey yasamadik.

Ben başka şehirden sadece yumurta toplama ve transfer için gelmiştim.Kendi bulunduğum şehirde onunla anlaşmalı doktoruma gittim sürekli.Bende amh düşük,fsh yüksekti.Proxywomen ve omepa q10 kullandım 4 ay.Son 2 ay fsh için kendim bitki çayları içtim.Son ay Eğer düşmeseydi prp yapılacaktı ama gerek kalmadı.O ay klasik iğneler.Gonal f dışında büyüme hormonu iğnesi falan da kullandım.7 yumurta toplandı.6 sı döllendi.Hepsi 3.günü gördü.2si transfer oldu.Biri tuttu.ama hiç biri 5i göremedi.Yani geride yumurtam kalmadı.Çok şükür bir tane tutmuş oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin.Histereskopi yapılmadı bana. H Hhmmtt Mor_cicek

Insallah sizinde pozitif olur evet yogun ilk basta tüm açıklamayı yaptı sonra opu işlemi takibi aşamasında da esimede bilgi verdi her sey yolunda dedi cok detaya girmedi bende umutlandirmak istemediğini düşündüm açıkçası bana mesela şansın düşük ya da yüksek diyede bir sey söylemedi bende ona bıraktım cok şükür pozitif sonucumu aldim

Ne güzel masallah darısı başımıza ben de bugün opu oldum 8 tane toplandı dondurulmuş olacak transfer ama bakalim kaçı dollenip nasıl olacak

Sizin degerleriniz neydi sorununuz eş mıydı siz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…