Irmak'lar ölmesin ..

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani diyorsun ki hocam cin baska seytan baska
Yani diyorum ki Allah korkusu yada kuranı hatmetmek bile yeterli değil bu hastalığın tedavisi için. Bu sapıklar her yaştan her çevreden her meslekten her dinden yada dinsizden olabiliyor.çözümü çocuklarıni gözünün önünden ayırmamak olabilir diyorum.
 

Olayin dinle ilgisi yok... Su hayatta tanidigim en iyi yurekli, herkese yardim etmeye calisan insan bir ateist mesela. Bunun dinle degil kalp temizligiyle ilgisi var.
Ayrica o kapali giyinme mevzusunada katilmiyorum mesela su ulkede kac tesetturlu kardesimiz tecavuze ugradi. Bi insan pedofiliyse karsisindaki cocugun acik yada kapali giyinmesine bakmaz ki...
Neyse bu konular icinden cikilacak gibi degil ama tek bi dilegim var hepimiz o lanet herifin iskenceler icinde oldugunu gorelim
 
yada hic cocuk yapmamak valla artik korkuyorum bu dunyaya cocuk getirmeye sanki onlara kotuluk yapiyoruz dogurarak
 
Anne karnında bunun tespit edilebilmesi henüz mümkün değil nerede okudunuz bu saçma bilgiyi merak ettim açıkçası.)
Çocuklara mahremiyet eğitimi verilmesin demedim ben zaten.siz bacaklarını kapatalım poposunu belli edecek şekilde giydirneyelim demişsiniz de tuhaf geldi..yukarıda bir örnek olay yazdım. 9 aylık bir bebek taciz edilmiş. Sizce çok mu tahrik edici giyinmisti?
Pedofili nin ne olduğunu araştırın lütfen.tedavisi neredeyse yok..siz hala aynı şeyleri yazıyorsunuz. Araştırın zor değil.
 
O bilgi inan bana da cok sacma geldi. Bebek olayini da okudum yazdiginiz her seyde haklisiniz sadece su noktada israr ediyorum dinle ilgisi var diyerek. Soyleki hicbir annebaba cocugunun ileride pedofili yada katil olmasini istemez. Ama bir yerlerde bir yanlis gitmis olmali pedofilierin cok fazla pornografik materyaller izlerler. Neden cunku allahtan uzaklasmislardir. Allah sevgisini korkusunu zamaninda ogrenememis insan o vicdani duyguya zaten sahip olamaz. O yuzden yeni nesil biz annelerin babalarin elindeyse dini egitimlerini de eksik etmeyelim. Ne insanin icindeki inanci bilebiliriz ne de o bahsettiginiz kalp temizligini. Tedbir, tedbir.. Derken hep bunu kastettim.
 
Birseyi kaciriyorsun anne karninda ki bir bebek anne 9 ay boyunca ne yapsa onu aliyor okey?
 
vicdani olmali insanin hala dine bagliyorsuniz..inancsiz bir ailede buyumus cocuk bu mantikla bakarsak kotu insanmi olacak
Evet... Ama istisnalar kaideyi bozmaz ve Allahin dedigi olur... Daha fazla yazardim ama dine giriyor uyari almak istemiyorum.
 
Evet... Ama istisnalar kaideyi bozmaz ve Allahin dedigi olur... Daha fazla yazardim ama dine giriyor uyari almak istemiyorum.
istisna dediginiz bir olur iki olur japonya ya baktiginizda cogunlugu inancsiz insanlar olusturur ama adamlardaki saygi hosgoru hicbiyerde yok..sahsen ben hirsizlik yapmiyorsam birini öldürmüyorsam Allah korkusundan degil insanlara zarar vermek istemedigimden yapmiyorum dinle bagdastirmak cok yanlis iyigi kotulugu
 
Ne kadar bati meraklisisiniz
 
Evet ben kalbimi camasir suyuyla yikadim kalbim tertemiz
 

Neyi anlamiyoruz acaba? Ben dediklerini kacirdim sanirim ne demek istedigini anlatirsan anlariz Green Day
 
Bahsettiginiz japonya guneykorede cocuk tacizciligi had safhada.
130 milyonluk bir ulke japonya biz 80 milyonuz ve inancliyiz ama yinede yuzde 50 artis gostermis vaziyette cocuk istismari bunun sebebi ne peki..hala diyorum inancli veya inancsiz olmaya baglamak son derece yanlis
 
Ben olayi yakinen izledim ama internette yazdıklarına göre tecavuz etmis öldürmüş deniliyor ama haberler de sadece kaçırıp öldürüp çöpe attigi daha önceki hayatın da cinsel suçtan iceri yattgi soylendi acaba hangisi dogri yani bu pisligi yptimi kücuk kızaa bunu yapmış mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…