Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah razi olsun senden. Geceme su serptin. Kesinlikle anlatmak istedigimin ozeti yazdiklarin.

Su cumleleriniz o kadar uzdu ki beni. Daha nasil anlatmaliyim bilmiyorum. En iyisi siz attigim linklere bakin. Beni yalancilikla da itham ettiniz sapkinlari korumakla da. Cok agir bi diliniz uslubunuz var. Diyecek gercekten bir sozum yok.
Sizi üzmek isyemiyorum..
Ama bu olayda beni çok üzdü..
Şimdi kalkıp çocuklar kıyafetleriyle teşhir ediliyor dediğinizdede benim canım acıyor.
Çocuklara bu gözle bakılmasına tahhamülüm yok.
Bahsettiğiniz koruma bana göre çocuğa artık ceza verir gibi geliyor.
Bu adamlar kapatılsın
Yeter artık çocuklarımızı kapatıp durduğumuz.
Ve son olarak kırmak istemedim sizi sadece biraz sert uslupla yaptıgınız tavrın bu sapıkları cesaretlendireceğini dile getirdim.

Bu olay beni de uzdu sadece sizi degil. Ben inaniyorum ki sapiklari cesaretlendirecek hicbir sozde bulunmadim. Hatta pek cok psikolgun dedigi gibi hastaliktir demedim. Acikca bu bir hastalik degil sapkinliktir dedim. Cocugun korunmasiz olduhunu defalarca yazdim sirf bu yuzden de kiyafet konusuna dikkat edilmeli dedim. Tedbir alinmali dedim. Lutfen soyleyin evinizin kapisini her gece kilitlemiyor musunuz? Mucevherlerinizi takilarinizi kasalarda saklamiyor musunuz? Hirsizlar icin tedbir almiyor musunuz? Ciplak bacagina kulotlu corap giydirin demem o halde neden yanlis? Cocuklarimiz bizim en kiynetlilerimiz .
Cocugynu teshir edip ovunen var dedim dogru var. 1 yasindaki kizima halasi kisakollu tayt takimi getirmis. Bizde de var pekcok. Sorun surda ki halasi soyle dedi ozellikle bi beden kucuk aldim taytini. Emekler guzel oluyor arkadan poposu ortaya cikiyor dedi. Buyuzden tartistik hatta. Dediklerim tedbir. Evlere kapatmak degil. Lutfen daha fazla sozlerim carpitulmasin. Ne siz ben üzün ne ben sizi.

allah belasını versin deli falan değil akıllının önde gideni
ilk itiraf ederken korkudan yer gösterdi oraya götürülünce hatırlayamadı
kafasını duvarlara vurmuş sanıyor ki deli diye beni hastaneye yatıracaklar hapisten kurtulucam 10 senedir kimseyle olmuyorum diyo bi de çıldırıcaktım izlerken onun asıl cezası yeni başlıyor şimdi pislik

Son düzenleme:
Çocuk tacizi ve tecavüzü dünyanın her yerinde var.ve bunun cinsel açlıkla filan zerre kadar alakası yok.Bir ornek size Ingiltereden;çalışan bir anne 9 aylik bebegini bakiciya birakiyor..bakıcı 19 yasinda bir genc kiz.Anne ne olur ne olmaz diye eve kamera yerlestiriyor.Akşam izlerken birde ne gorsun,kız eve erkek arkadasini cagiriyor,erkek arkadasi bebegin agzindan yalanci memeyi cikartip kendi igrenc penisini sokuyor sonra yine yalanci meme sonra yine ayni durum,kızda gulerek izliyor bebek kizin kucaginda..!!O sapigin yaninda kiz arkadasi var ona yapmiyor bebege yapiyor..bu cinsel acliktan mi?Pedofili bir hastalıktır ve tedavisi yoktur.Suçlular hapiste on yıl da yatsalar cikinca aynı suçu birdaha birdaha birdaha yapacaklar.Hadım edilmeleri gerek,ifşa edilmeleri gerek polis tarafından sürekli takip edilmeleri gerek. Cezalar çok yetersiz..
Ahhh adaletine tükürdüğümün dünyası..bana kalsa o sapıkların hepsini işkence ederek yok ederim.!

selam canim bu konu benimde bi hayli canimi sikiyor. Benim bir kiz evladim var 20 aylik. Bugun esimle markete gittik. Markete giren bir kadinin ardindan iki cocuk girdi pesinden 3-4 yaslarinda idi . kimin bu cocuklar dedim. cunku annesi cocuklarini arkadan takip ettiriyordu. ben abartmiyorum devir cok kotu zaman cok kotu kolla g.tu. ben cocukken hatirliyorum annemle carsida sokakta vesaire yururken hemen ikaz ederdi onume gec diye. espiri yapmak icin demedim tabi ki. fakat sagduyu yok bazi kesimlerde. herkes demiyorum tabi herkes buyuk bir iddia. marketten ciktik gene kucuk cocuklar anne annee diye yirtiniyor ama yalnizdi orda kucuklerdide ya biri gelse goturse?

Allah belasini versin gebersin...

Birde bebeklerinizi çocuklarınızı teşhir edecek şekilde giydirmeyin diyenler olmuş..şaka gibi..kundaktaki bebek taciz ediliyor.kediler köpekler eşekler..daha ne diyelim..saçma sapan konuşuyorlar bir halt bilmeden.
nasil yani anlamadim ne teshiri nasil giydiriyormusuz. o sapiklik o zihniyet varken oldu burka giydirek

nasil yani anlamadim ne teshiri nasil giydiriyormusuz. o sapiklik o zihniyet varken oldu burka giydirek
Bacakları açık olmasın külotlu çorap giydirelim diyen dahiyane fikirli bir arkadaşın yazdığından bahsediyorum.Burka ya hayır demez brnce kendisi..

pembe yorgan ?

O pisliği acı cektırerek yaşatmalı olum ona ceza degıl uykularım kacıyor benımde kızım var dısarda herkese şüpheyle bakıyorum artık

Konunun dinle ilgisi var diyorum yok diyorsunuz. Allah korkusu olan insan bunu yapmaz cunku bu sapkinliktir diyorum dogrudan sapmadir diyorum yok diyorsunuz. İnsanin dogruyu yanlisi ayirt etmesiyle ilgili diyorsunuz. Yok haci yok hoca diyorsunuz. Ben de hatali cok hoca gordum pek cok hatali gayrimuslim gordum. Hoca onu dedi bunu dedi demeden once kendiniz arastirin lutfen. Kendini bilmezin yaptigi yanlisi islama yuklemeyin. Ben carsafin burkanin adini yazmadan din dedim diye herhalde yazanlar oldu. Bu onyargi ve dahiyane fikirleri ureten sizlersiniz halbuki. Benim tedbir dedigime cehalet diyen arkadaslar o tur sapkinlara hastaliktir onlarinki ben niye tedbir alayim assinlar hadim etsinler diyenler, sizin dediginizi uygulamak demek bir can daha gitmis coktan demek. Hastalik diyenler icin diyorum hastalik oldugunu dusunuyorsaniz adami hicbir sey engellyemez. O yuzden dedim ya tedbir alin diye. Daha ne diyeyim?

Mesajimi aldin mi canim ?

Mesajimi aldin mi canim ?

Pedofili ya da sübyancılık, yetişkin bir kimsenin ergenlik öncesi çocukları veya ergenliğe yeni girmişleri cinsel açıdan çekici bulması ve cinsel eğiliminin çocuklara yönelik olmasına neden olan psikoseksüel rahatsızlıktir Bu rahatsızlığa sahip kişilere pedofil ya da sübyancı denir.

Hala dinle ilgisi var,din eğitimi verelim,çocukları kapatalım vs diyenler için minik bir açıklama yazdim yukarıda. Pedofil bir çeşit hastalıktır. Tedavisi sadece din ile değil hiçbir şekilde yoktur.

Yani diyorsun ki hocam cin baska seytan baska

Ben de baska bir sitede pedofili dogustandir anne karninda iken ogrwnilebilir diye okumustum. O halde bu bebekler kurtaj edilsin nicin dogmalarina izin veriliyir? Bu mantikli mi? Her seyiyle akil edilebilen insan bi tek orada mi hasta? Cocuklarimiza gereken egitimi en basta verecegiz ki ileri ki nesillerde boyle sorunlarla karsilasmayalim. Her namazliyi allah korkusu var diye goremeyiz cunku bilemeyiz. Hala da soyluyorum israr da edoyorum konunun dinle ilgisi vardir ve cocuklarimiza mahremiyet egitimini mutlaka verelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…