Amin amin.Allah boyle anne babalari olan cocuklari korusun. Layik olabilecek insanlara evlat nasip etsin insallah
Dinle alakası varmıdır.Öf dinle ne alakasi var ya konuyu saptirmayin. Pedofili hastaliktir. Muslumanda da hristiyanda da yahudide de olabilir. İslama laf edeceksiniz ya
Surda guzel guzel konusulmuyor her konuyu saptirip kapattiranlar cikiyor illa
Hayir dindeki asiri baskidan dolayi ortaya cikiyor yazildi... Oysaki pedofili cinsel bozukluk baskiyla falan alakasi yok.Dinle alakası varmıdır.
Bu beyni hastalıklı her kesimde var
Dini yanlış yorumluyanlar aşırı fanatik sapkınlarda var
Müslümanı hiristiyanı yahudisi budisti her kesimde aşırı dincilerde de olabiliyor bu
Ama arkadaş bunun din eksikliğinden kaynaklandığını yazdı
Buna cevap olarak yazıldı
Kimsenin dine bir laf ettiği yok
Ne hastası resmen oynuyordu sapık ben o adamı parçalamak istedim beni hastaneye yatırım diyordu yiğeninede yapmış büyük ihtimal deli raporlu bir buçuk yıl yatmış çıkmış böyle bişey yap deli diye hastanede yat sonra zaten aklı başında sapık zaten çık dışarı iyileştin diye yine yap deli olsa o kadar planlayıp çöpe atıp tekrar alıp gömmez deliysede ölsün kimsenin Çan'ını yakmaya hakkı yok
İman zayıflığından olsaydı benim şu an seri katil olmam gerekirdi. Eğer bir gün seri katil olursam da sizin gibiler yüzünden olur.Aminnn bunlarin hepsi iman zayifligindan geliyor herkes musluman gibi yasasa ne tecavuz kalir ne hirsizlik ne zina vs hic biri kalmaz
Kesinlikle bencede altında yatan pedofili, yani şöyleki bir kadına değil çocuğa yapmış neden?Hayir dindeki asiri baskidan dolayi ortaya cikiyor yazildi... Oysaki pedofili cinsel bozukluk baskiyla falan alakasi yok.
inanmayan insan seri katil olmaya adaydır kimilerine göreİman zayıflığından olsaydı benim şuan seri katil olmam gerekirdi. Eğer bir gün seri katil olursam da sizin gibiler yüzünden olur.
Benim de olmamıştır. Yok ama illa laf sokacaklar inançsızlara, siz olmasaydınız dünya daha yaşanılası olurdu diye. Yav heeee he.inanmayan insan seri katil olmaya adaydır kimilerine göre
hiçbir dine inanmayan biri olrak yazıyorum kimseye bir zararım olmamıştır
Valla ben artık bu psikopatların düzeleceğine inanmıyorum, mapusta biri şişlesin hayrına ya da bir sürü böyle it kopuk var, Allahım bir meteor filan yolla da kökleri kurusun ne bileyim deprem filan da olabilir yani ben de öleceğim ama bunlar da ölecek ama. Yaşamak istemiyorum insanlığımdan utanıyorum yeter...
bir dine inanmak iman etmenin sadece bir yönüdürBenim de olmamıştır. Yok ama illa laf sokacaklar inançsızlara, siz olmasaydınız dünya daha yaşanılası olurdu diye. Yav heeee he.
Valla ben artık bu psikopatların düzeleceğine inanmıyorum, mapusta biri şişlesin hayrına ya da bir sürü böyle it kopuk var, Allahım bir meteor filan yolla da kökleri kurusun ne bileyim deprem filan da olabilir yani ben de öleceğim ama bunlar da ölecek ama. Yaşamak istemiyorum insanlığımdan utanıyorum yeter...
Haklısın benimde çok zoruma gidiyor.Çocukları sokağa bırakmamak yerine erkekler sapık olmamayı denese olmuyor mu?
Çocuk olmasa hayvan olur, yaşlı olur, engelli olur, kendini savunamayacak başka insan/hayvan olur kurbanlar.
Çocuk dışarı çıkmasın oynamasın, kadın korkup sokağa çıkmasın sokaklar erkeklere mi kalsın sadece? Çocuğu sokağa bırakmasanız bile okulun önünden kaçırırlar bu sefer.
Pedofilleri meydanda sallandırsınlar ibret olup diğerleri korksun aklıma başka da bir şey gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?