Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes cocuguna özellikle erkek cocuklarimiza terbiyeyi ögretmek gerek kizlara kadinlara saygili olmalarini asilamamiz gerek cünkü bizim evlatlarimiz gelecegin büyük insanlari olacak o katilde cocuktu bebekti günahsiz tertemizdi büyüdü canavar oldu ah verseler elime varya offff ligme ligme ederim dicem oki ahlak terbiye cok önemli oglunuzu pasa gibi yetistirmeyi birakin en nefret ettigim abimin eve gelip coraplarini cikartip suratima firlatmasiydi konusmada yemek yokmu acim ahhh bu laf bende okadar alismisim ki bu duruma simdi sinir oldugum sey kücükken görev gibiydi asla ogluma kardesini ezdirmicem asla cünkü birine gücünün yettigini fark eden bi insan durmaz siddet dahi uygular ve tatmin olur nalet insani duygular iste ego tatmini

Boyle ahlaksiz , vicdansiz yaratiklar , insallah tedavisi olmayan hastaliklara yakalanir oyle acilar cekerki hergun olmek icin yalvarir Rabbime.

Cezalar caydirici degil malesef, hapishaneden birkac yil sonra cikip baska kadinin, cocugun canini yakiyorlar bu yaratiklar

Ilk bebeğime hamileyim..
Daha kizim dünyaya gelmeden paronayaya bağladim.Hoş bunun artik kizi erkeği de kalmadi. Kafamda türlü türlü kötü senaryolar.. Korku film izlemeye gerek yok artik, kanli canli yaşiyoruz filmden daha beterlerini.
Ne kadar koruyabilir ne kadar gözümüzün önünde tutabiliriz evlatlarimizi bi an bile mi dalginlaşamayiz, arkamizi dönemeyiz, gözümüzü kapatamayiz.
Bize bu duygulari yaşatan canilerin Allahim en başta bu dünyada bin belasini versin rahat can veremesinler inşallah.

Öf dinle ne alakasi var ya konuyu saptirmayin. Pedofili hastaliktir. Muslumanda da hristiyanda da yahudide de olabilir. İslama laf edeceksiniz ya
Surda guzel guzel konusulmuyor her konuyu saptirip kapattiranlar cikiyor illa
Dinle alakası varmıdır.
Bu beyni hastalıklı her kesimde var
Dini yanlış yorumluyanlar aşırı fanatik sapkınlarda var
Müslümanı hiristiyanı yahudisi budisti her kesimde aşırı dincilerde de olabiliyor bu
Ama arkadaş bunun din eksikliğinden kaynaklandığını yazdı
Buna cevap olarak yazıldı
Kimsenin dine bir laf ettiği yok

Hayir dindeki asiri baskidan dolayi ortaya cikiyor yazildi... Oysaki pedofili cinsel bozukluk baskiyla falan alakasi yok.

Bide yavrucagin kazarken resmini paylasmislar vücudunun bir kısmı görünüyor allahim dayanilacak gibi degil 2 evladim var cigerim yandi resmen o anne o baba ne yapsın allahim nasil dayanilir bilemiyorum bole insan görünümlü seytanlari evlatlatlarimizdan uzak olsun nolur allahim sen herseyin en iyisini bilirsin

Daha önce yine aynı şeyi yapıp da nasıl 1.5 yıl ceza alıp bu kadar kısa sürede çıkabiliyor, aklım almıyor.
Dediğiniz gibi raporlu da olabilir bu adam. İtiraf esnasında sürekli " Komşular görmesin beni" diye tekrarlayıp duruyordu, adam hapiste çürüyecek hala komşular görmesin diyor. Hakikaten raporlu olabilir mi acaba, rapora güvenip, uzun süre hapis yatmayacağını da düşünüp o yüzden komşu derdine de düşmüş olabilir.

Aminnn bunlarin hepsi iman zayifligindan geliyor herkes musluman gibi yasasa ne tecavuz kalir ne hirsizlik ne zina vs hic biri kalmaz
İman zayıflığından olsaydı benim şu an seri katil olmam gerekirdi. Eğer bir gün seri katil olursam da sizin gibiler yüzünden olur.
Çok 'şükür' inancım yok ama BEYNİM var.
Ne demişler tatmin edemeyeceksen tahrik etme.

Hayir dindeki asiri baskidan dolayi ortaya cikiyor yazildi... Oysaki pedofili cinsel bozukluk baskiyla falan alakasi yok.
Kesinlikle bencede altında yatan pedofili, yani şöyleki bir kadına değil çocuğa yapmış neden?
Evet bu türlüsüde iğrenç ama olayın sedece bir cinsel açlıktan ziyade çocuğa karşı sapkın duygulardan kaynaklanıyor.
İşin bahanesi, erkeklerin herşeyi yapabilmek için uydurdukları bir bahane
Ortalık iktidarsız isteksiz evli bekar erkeklerden geçilmiyor
Bunlar fazla istek falan sadece sapıklıklarına kılıf
Ama şuda var bazıları için
Çocuk hayvan özürlü yaşlı daha kolay hedef onlar için hiç farketmiyor
Bunlar pedofoliden ziyade ayrı bir hasta gurup.. bunlardanda çok var
Ama bildiğim tek şey ya idam ya hadım
Kimyasal falan değil direk hadım
Öbür türlü bunun bir çözümü yok.

İman zayıflığından olsaydı benim şuan seri katil olmam gerekirdi. Eğer bir gün seri katil olursam da sizin gibiler yüzünden olur.
inanmayan insan seri katil olmaya adaydır kimilerine göre
hiçbir dine inanmayan biri olrak yazıyorum kimseye bir zararım olmamıştır

inanmayan insan seri katil olmaya adaydır kimilerine göre
hiçbir dine inanmayan biri olrak yazıyorum kimseye bir zararım olmamıştır
Benim de olmamıştır. Yok ama illa laf sokacaklar inançsızlara, siz olmasaydınız dünya daha yaşanılası olurdu diye. Yav heeee he.

Valla ben artık bu psikopatların düzeleceğine inanmıyorum, mapusta biri şişlesin hayrına ya da bir sürü böyle it kopuk var, Allahım bir meteor filan yolla da kökleri kurusun ne bileyim deprem filan da olabilir yani ben de öleceğim ama bunlar da ölecek ama. Yaşamak istemiyorum insanlığımdan utanıyorum yeter...

Benim de olmamıştır. Yok ama illa laf sokacaklar inançsızlara, siz olmasaydınız dünya daha yaşanılası olurdu diye. Yav heeee he.
bir dine inanmak iman etmenin sadece bir yönüdür
ben bütün insani değerlere iman ederim
bu beni müslüman hıristiyan yahidi olmasamda insan yapar
ve bana kalırsa insan olabilmek önce gelir

Valla ben artık bu psikopatların düzeleceğine inanmıyorum, mapusta biri şişlesin hayrına ya da bir sürü böyle it kopuk var, Allahım bir meteor filan yolla da kökleri kurusun ne bileyim deprem filan da olabilir yani ben de öleceğim ama bunlar da ölecek ama. Yaşamak istemiyorum insanlığımdan utanıyorum yeter...

Çocukları sokağa bırakmamak yerine erkekler sapık olmamayı denese olmuyor mu?

Çocuk olmasa hayvan olur, yaşlı olur, engelli olur, kendini savunamayacak başka insan/hayvan olur kurbanlar.

Çocuk dışarı çıkmasın oynamasın, kadın korkup sokağa çıkmasın sokaklar erkeklere mi kalsın sadece? Çocuğu sokağa bırakmasanız bile okulun önünden kaçırırlar bu sefer.

Pedofilleri meydanda sallandırsınlar ibret olup diğerleri korksun aklıma başka da bir şey gelmedi.

+1
Gazetede her gün taciz tecavüz cinayet darp....insanlarımız yoldan gerçekten saptı.

Haklısın benimde çok zoruma gidiyor.
Ama bir değil iki değil
Bu konuda bizim elimizden ne gelir bilmiyorum ama her kesimden insanlar toplanıp buna bir dur dense
Bir şekilde kesin kanunlar getirilse
Hayat bayram olsa ne bilim
Ne desem ütopik konuşuyorsun denilecek
Buraya yaz yaz bitmez ama işte tüm çözümler şuanki gerçeklerimizi altüst edecek şeyler
Kökten değişiklik gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…