Irmak'lar ölmesin ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Olay bikini veya alkol değil ki. Bunlar çarpık ilişkileri pompalamıyor. Ama lütfen çarpıtmayın, eski filmlerde hep yardımseverlik, fakir ile zenginin buluşması, dostluk vardı. Şimdi ise saçma sapan zengin hayatına özenmeler var. Bu hayatı özendiren bir yaşam biçimi var. Bunlarla beraber şiddet ve cinsellik de özendiriliyor.

Kınamak istemiyorum benimde evladım olcak Allahın izniyle ama bide kaybolmadan azonce 5 yasindaki ablasiyla bir görüntüsü var.Beraber arabaların Vizir Vizir geçtiği bi yerden geçip bakkala gitmişler. 5 yaşındaki çocuk çok mu büyük sanki bide ona küçücük kardeşinin sorumlulugu.. Koca insanlar geçemiyor bazen caddeden ya

Siyasilestirmeye çalışma lütfen.

Senin İslâm görüşünü biliyorum, bu yüzden ben ne desem senin için boş gelecek. Bu yüzden gerek yok gerçekten.
tanıdığım çok güzel dindar insanlar var
bunuda biliyorum birçok ahlaksızlığın din maskesi altına gizlendiği
ben burada islamı tartışmıyorum tacizde artışı değerlendiyorum
ve evet gerçekten gerek yok

Ben cinsel baskıyla ilgisini olduğunu düşünmüyorum. Dünyanın her yerinde böyle pedofili vakaları var. Amerika da bazı kadın öğretmenler erkek çocuklarını suistimal ediyor mesela görüyoruz duyuyoruz. Oralarda cinsel açlık mı var. (Ama oralarda yeğenini taciz edeni 1,5 yılda toplum içine salan adalet sistemi yoktur cezalar daha caydırıcıdır bizde adalet sisteminin iyi çalışmadığı gün gibi ortada.) Hem bir insan cinsel açlığını doyuramazsa cinsel baskı görürse, çocuğa hayvana mı hallenir. Bu kadar vahşi mi insanlık.

Bu sapıklar sosyopat, insanlarla normal bir ilişkileri yok ki cinsel hayatları düzgün olsun. Irmak ı öldüren adam da öyle ben konuşamıyorum kadınlarla olamıyorum dedi. Parası olsaydı kadınlarla yine birlikte olamayacaktı. Çünkü durumunu anlayan kadınlar ondan kaçacaktı. Telefonunda bir sürü çocuğun resmi bulundu. Bu bambaşka bir durum.

Bunların önüne geçecek tek şey caydırıcı cezalardır ve böyle sapıklar toplumdan men edilmeliler.

Boylelri asılsın ki sapiklara ibret olsun. Tecavuzculere bari idam gelsin. Boyle yaratiklarla ayni dunyada ayni havayi solumnak istemiyorum. Allah belasini versin. Olan zavalli ırmakla ailesine oldu. Rabbim mekanini cennet eylesin meleğin. Ailesine sabir versin.

Kendi yigeni tacizden girmis kizin annesi abim sucsuz demis salmislar bu ne oldugu belli olmayan yaratigi ben gercekten cildiracam

Burada kadının biri bir konu açmıştı. Apartmanda komşusunun oğlu küçük kızını asansörde sıkıştırmis. Polis mahkeme falan bir şey çıkmıyor tabi. Yok delil yok vs. Kadın o apartmanda taşınmak zorunda kalmış. Neyse esas sinir bozucu şey o çocuğun annesi kendi evinde sabahtan aksama kadar çocuk bakıyor.

Şimdi bizim aslında abd deki sistem gibi açıp mahallemizde bu işten dolayi tutuklanmis veya hüküm giymiş mahkemesi devam eden biri var mı çat diye görebilmemız lazım. O adamların barinamasi lazım.

Gerçek Müslümanlık , önce insan olmayı öğrenmektir zaten.
Gerçekten , hücrelerine kadar bunu öğrenen kişi bu caniligi yapmaz.

Hiçbir sekilde islami bilmeyen ama hücrelerine kadar insan gibi insan yetistirilenlerde var elbet.

Bu , aileden geliyor, doğru psikolojiyle , sevgiyle yetiştirme ile ..

Bunun dinle ne alakasi var arkadaslar bu insanlik ayibi ya ne demek bebege tecavuz ya boyle bisey olabilirmi beyni seyinde calisiyo ite bak aciklamaya bak kadinlar parasini almista gelmemis 10 yildir bi kadinla birlikte olmamis laan sen 3 yasinda cocugu kadin olarak mi goruyosun ya iiiy igreeenc ya o pis herif cikmasin diye dua ettim ben gariban gibi falan diye resmen canavar cikti yaa bu ara resmen psikoljm bozuldu ya bi yanda bebek tecavuzculeri bi yandan cocuga siddet 40i cikmamis bebege tokat atip yuzunu sikan anne biyandan bebegin yuzune yastik kapatan noluyo boyle ya kiyamet alametlerimi bunlar ne yaa durum icler acisi.. bari bu konularda din uzerinden tartisma cikarmayalim arkadaslar

Ancak bunları da en çok kadınlar izliyor. Sonra da pompalanan bu çarpık ilişkiler yine dönüp dolaşıp kadınları ve çocukları vuruyor en çok.
O aptal diziyi izlemedim ama malesef okadar ünlendiki konusunu biliyorum en cokta tecavüz sahnesi konusulmustubizim evde her gün kemal sunal filmi acilir ve eski diziler

cinsel aclik - baski sonucu ortaya cikan birsey degil bu Pedophile bir hastaliktir ve tedavisi yoktur o yuzden bazi ulkelerde hadim edilir ki kesinlikle olmasi gerekendir , yine bazi ulkelerde insan haklari adi altindaki kanunlar bu pislikleri korur ....lütfen Pedofillerin ne oldugunu bir acin bakin cinsel aclikla alakasii yok bunun koca saglik insanlar dahi bilmiyorlar ya aklim almiyor ya cinsel baskidanmis allahim . anlamiyorum ya net elinizin altinda acin birbakin 2 dak ....

bu tür yaratiklar cogu ummadik insanlar cikar , bunun cahili okumusu zengini fakiri gencsi yaslisi evlisi bekari kadini erkegi yoktur her kesimden cikar , eskiden de vardi simdi de var ve var da olcaklar ....anne ve babalar bilincli olcak koruyacak ve ögretecek cocuk diye herkez sevemez , en basit bir ornek sahit oldugum, türk turistlerdi cafede yan masadaki cocuga izin almadan dokunarak sevmeleri annenin buna sert cikisi ve turistlerin bunu havali görmemezlik le nitelendirmeleri oysaki anne istese polis cagirip haklarinda suc duyurusunda buluna bilirdi ... türkiye de gelecekce bu tür kanunlar gelmeli idam degil kücük cocuk tecavuze ugradiginda bagirmadi diye sucluyu serbest birakan kanunlar degisecek vs uzar gider bu ama ..idam türkiye gibi bir ülkede asla ve asla olmamasi gerekendir bunu adeletli kaldiracak alt yapi yok

Ben küçük kızı öldüren manyak için demedim sonunu. Çözüm dinde değil önce insan olmakta diye yazdım. Yoksa pedofili normal bir durum değil.

O aptal diziyi izlemedim ama malesef okadar ünlendiki konusunu biliyorum en cokta tecavüz sahnesi konusulmustubizim evde her gün kemal sunal filmi acilir ve eski diziler

Ne güzel. Biz de o filmleri ve dizileri izleye izleye büyüdük.

Müslmanlığı karıştırmıyorum,
Ama bu ülkede ve dünyada insan olmak için önce iyi bir müslüman olmak deniliyor
Sanki müslüman olmayan iyi insan olamaz
Bu düşünce bana sakat geliyor
Müslümanlıktan öncede
İnsanlık vardı.
Müslüman dindar olmak insanliği da gerektiriyor diye
İnsan olunmaz..
Önce insan olacaksın sonra inancın ne ise onu yaşayacaksın...

Öf dinle ne alakasi var ya konuyu saptirmayin. Pedofili hastaliktir. Muslumanda da hristiyanda da yahudide de olabilir. İslama laf edeceksiniz ya
Surda guzel guzel konusulmuyor her konuyu saptirip kapattiranlar cikiyor illa

Bende cok sinirleniyorum kucucuk cocuklar disarda oynamaktan ne anlarki insan gozunun onunden ayirmaz hani bunlar aklina gelmese bile araba carpar yere duser diye disari gondermemesi lazim ailelerin
Ya daha gecen yaz aksam dokuz bucukta annemden ciktim eve gidiyorum. Arabada iki kucuk çocuğum da var. Bir baktim sokakta 4 yaşlarında bir erkek cocugu ayakkabisiz tek basina yürüyor. Hemen durdum oğlum nereye gidiyorsun dedim bir arka sokaktaki parka gidiyormus annnesi oradaymış.

Yürümeye devam etti ama icim rahat etmedi. Arabayla takip ettim ve annesine gidene kadar bırakmadım pesini. Arabadan inebilseydim eger annesini azarlayacaktim.

Ya o cocuk bana degil de kotu birine denk gelseydi? Düşündükçe kotu oluyorum. Akşamın bir saati sokakta kimse yok ya biri arabaya atsaydı goturseydi?

Bu nasil ana babalık aklım almıyor.

Aynen dediğin gibi din maskesi arkasına gizlenip sapıklıklarını icra ediyorlar. İnsanların güven duygusunu kazanmış oluyorlar. Bu hurdacı sapık arabasına Türk bayrağını germiş mesela. Ha birde sapık fantazilerini bastırmak içinde dine sığınanları da var. Mesela Albert Fish koyu bir katolikti cinayet ve tecavüzlerinden sonra kendini kemerle döverek, vücuduna çiviler saplayarak cezalandırıyordu. Ama onu yaptıklarından hiçbir şey alıkoyamadı.

Allah boyle anne babalari olan cocuklari korusun. Layik olabilecek insanlara evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…