• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşımın karısı

İkinizde okulda idarecisiniz ve kadin meb'in kocasina araba verdiğini zannediyor.Hangi okulda müdür ve yardımcıları seyahat ediyor da kurum otellerde konaklatiyor.ben de öğretmenlik yaptim ama hic boyle idareciler görmedim.bu anlatimda gerçek dışılık var bence
CV, kurum adı falan da ister misiniz? :) Özel ve Türkiye geneli bir okulda çalışıyorum. Siz görmemiş olabilirsiniz. Ben yaşıyorum

Adam yalan söylemiş.
Siz me yapsanız da kadını inandıramazsınız artık.
Boşanacağını sanmıyorum, belli ki manyağın teki.
İş yerindeki çaycıdan kocasının haberini topladığına göre, ilişkisinde bayağı sorun var.
Siz değilsiniz ama belki de aldatıyordur, karışmayın.

Bir de o çaycı kadınla aman siz konuşmayın, muhatap olmayın, sizi tanımadan bilmeden size sormadan gözüyle görmeden iftira atmış, sakın onla aynı seviyeye düşmeyin, direk amiriyle ve kendi amirinizle görüşün.
Valla çok teşekkür ederim. İlaç gibi geldiniz

Çay dağıtırken canı sıkılıp olayı dedikodu gününe çevirenler vol1241837383
(sözüm meclisten dışarı aynı model bizde de var)

Hiç karışmayın bencede. Adamın bir talebi olursa eşinizle beraber buluşup durumu anlatın.
Çaycıya gelince o boşboğaz kadını bence kovdurun. Evine ekmek götürceğine fitne fesatlıkla yuva yıkan bir kadının çalışmaya hakkı yok.

Benim masama tarım ilacı sürdü kurumumdaki temizlikci kadın çok uzun bir süre sonradan anlaşıldı.insanlar maalesefki çok kötü Allah hayırlı insanlarla karsilastirsın

Adam yalan söylemiş.
Siz me yapsanız da kadını inandıramazsınız artık.
Boşanacağını sanmıyorum, belli ki manyağın teki.
İş yerindeki çaycıdan kocasının haberini topladığına göre, ilişkisinde bayağı sorun var.
Siz değilsiniz ama belki de aldatıyordur, karışmayın.
Kimsenin içini bilemem, ama hiçbir şeyine şahit olmadım. Hatta evine bağlı bir adam olarak bilirim. Ama kimse belli olmaz. Gerçekten iş dışında konuşmayız. Zaten adamı da sevmiyorum. Yalaka, her şeye ben bilirim diyen bi tip. Galiba hiç karışmıcam. Sadece çaycıyı işten çıkarttırmak istiyorum

Benim masama tarım ilacı sürdü kurumumdaki temizlikci kadın çok uzun bir süre sonradan anlaşıldı.insanlar maalesefki çok kötü Allah hayırlı insanlarla karsilastirsın
AA daha neler duyacağım masaya tarım ilacı sürmek ne ya? İyi ki bir seyiniz olmamış derdi neymiş acaba? Nasıl anlaşıldı peki? Gerçi tarım ilaçları kötü kokar hep.

o çaycı kadının bulur inşallah belasını... ama isi Allaha bırakmadan kovdurun o kadını... dışardan baksak ekmek peşinde deriz ama içi çıfıt çarşısı pislik kadın... bence eşinizi dinleyip karışmayın kendileri çözsün.. ha kadın sizinle yüzleşmek istersede başı dik çıkın karşısına hatta eşinizle birlikte

Kadinla da cayciyla da muhatap olmayin sakin
Cayciyi bir ustunuze sikayet edin hakkimda iftira atmis boyle bir olaya vesile olmus diye
Benzer bir durum yasadim , mutlaka ama mutlaka isyerinizden bir yoneticiye durumu anlatin
Pazartesi olsun da iş arkadaşımla beraber gidicem üstümüzle konuşmaya. Sağolun, bir çok kişi aynı şeyi söylüyor karışma diye benim de aklıma bu yatıyor

Konu sahibi bence de kadınla konuşmayın. Sıkıştı da şimdi kendini savunuyor demesin. Adam yalan söylemiş hiçbir şekilde inanmaz artık. Çok zor bir durum gerçekten. O çaycı ile ilgili ustlerinizle konuşmak en iyisi insanlar hakkında atıp tutmamayi öğrensin. Namus yani bu şakaya gelir mi hiç? Allah hep iyilerle karşılaştırsın.

Sallama geldiniz bana şu an.
Hiçbir öğretmen, isterse müdür olsun isterse milli eğitim müdürü, okul yerine şirket demez.
Odası için ofis demez.
Okulların ne zamandır arabası var adı da şirket arabası oluyor?
Şehir dışındaki toplantı olayına girmiyorum bile... Zira biz onlara eğitim ya da seminer deriz.

Aklıma gelmeyen mantıklı açıklama varsa kusura bakmayın, ama cidden tutulur yan bulamadım.

Dimi?? Bende yazdım çünkü nicki aklımda kalmıştı baya yorum alan bi konusu vardı ordan..

Açık etmemek için yazdım dese öncesinde hep öyle lanse etti.
Tutarsız.

Back
X