- 16 Ekim 2017
- 698
- 889
- 33
- Konu Sahibi Pembepusula
-
CV, kurum adı falan da ister misiniz? :) Özel ve Türkiye geneli bir okulda çalışıyorum. Siz görmemiş olabilirsiniz. Ben yaşıyorumİkinizde okulda idarecisiniz ve kadin meb'in kocasina araba verdiğini zannediyor.Hangi okulda müdür ve yardımcıları seyahat ediyor da kurum otellerde konaklatiyor.ben de öğretmenlik yaptim ama hic boyle idareciler görmedim.bu anlatimda gerçek dışılık var bence
Valla çok teşekkür ederim. İlaç gibi geldinizBir de o çaycı kadınla aman siz konuşmayın, muhatap olmayın, sizi tanımadan bilmeden size sormadan gözüyle görmeden iftira atmış, sakın onla aynı seviyeye düşmeyin, direk amiriyle ve kendi amirinizle görüşün.
Ay ne demek canım...Valla çok teşekkür ederim. İlaç gibi geldiniz
Kimsenin içini bilemem, ama hiçbir şeyine şahit olmadım. Hatta evine bağlı bir adam olarak bilirim. Ama kimse belli olmaz. Gerçekten iş dışında konuşmayız. Zaten adamı da sevmiyorum. Yalaka, her şeye ben bilirim diyen bi tip. Galiba hiç karışmıcam. Sadece çaycıyı işten çıkarttırmak istiyorumAdam yalan söylemiş.
Siz me yapsanız da kadını inandıramazsınız artık.
Boşanacağını sanmıyorum, belli ki manyağın teki.
İş yerindeki çaycıdan kocasının haberini topladığına göre, ilişkisinde bayağı sorun var.
Siz değilsiniz ama belki de aldatıyordur, karışmayın.
O ne yaaa psikolojiye bakar mısın!!!! Ne manyaklar var. Geçmiş olsunBenim masama tarım ilacı sürdü kurumumdaki temizlikci kadın çok uzun bir süre sonradan anlaşıldı.insanlar maalesefki çok kötü Allah hayırlı insanlarla karsilastirsın
AA daha neler duyacağım masaya tarım ilacı sürmek ne ya? İyi ki bir seyiniz olmamış derdi neymiş acaba? Nasıl anlaşıldı peki? Gerçi tarım ilaçları kötü kokar hep.Benim masama tarım ilacı sürdü kurumumdaki temizlikci kadın çok uzun bir süre sonradan anlaşıldı.insanlar maalesefki çok kötü Allah hayırlı insanlarla karsilastirsın
Sarktaydım o zaman üstelik saçlarım, cildim, gözlerim mahvoldu.ne oldu bana acaba diyordum kanser mi oldum neyim var benim böyle diyordumO ne yaaa psikolojiye bakar mısın!!!! Ne manyaklar var. Geçmiş olsun
Pazartesi olsun da iş arkadaşımla beraber gidicem üstümüzle konuşmaya. Sağolun, bir çok kişi aynı şeyi söylüyor karışma diye benim de aklıma bu yatıyorKadinla da cayciyla da muhatap olmayin sakin
Cayciyi bir ustunuze sikayet edin hakkimda iftira atmis boyle bir olaya vesile olmus diye
Benzer bir durum yasadim , mutlaka ama mutlaka isyerinizden bir yoneticiye durumu anlatin
Aynen öyle :)Bu caycilar çok nufuzlu ha :) haddini bildirmek ona.
Valla kadının ayağına gitmicem. İş arkadaşım konuşturmak ister, evime getirirse konuşurum. Çaycıyı da işten çıkarttırmaya çalışıcamKadınla konuşun bence. Yavrulara günah.
Çaycıya da yaptığını beğendin mi? Diye hesap sorun.
Sallama geldiniz bana şu an.
Hiçbir öğretmen, isterse müdür olsun isterse milli eğitim müdürü, okul yerine şirket demez.
Odası için ofis demez.
Okulların ne zamandır arabası var adı da şirket arabası oluyor?
Şehir dışındaki toplantı olayına girmiyorum bile... Zira biz onlara eğitim ya da seminer deriz.
Aklıma gelmeyen mantıklı açıklama varsa kusura bakmayın, ama cidden tutulur yan bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?