Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
ben geçen birinin durumuna bakıyordum otomatik geçtiği için pat diye hiç istemediğim birine de bakmış oldumTamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
nereden biliyorsunuz özellikle baktığınıBenim bahsettiğim otomatik izleme değil ne paylaşırsam anında merak edipmbakıyor
ya ben anlamadımHerkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
O zaman bakmasını istemediğin insanları engelle. Mesela bir fikir vereyim size hani durum üzerinde yeni bir şey paylaşıldıysa mavi bir nokta oluyor ya ben ondan rahatsız oluyorum(maildeki, mesajdaki tüm yeni bildirimleri ya okuyorum ya siliyorum, garip de olsa bu da benim takıntım ) o yüzden onların silinmesi için hızlı geçip hemen bakıldı yapıyorum.Herkes bakmak zorunda değilmki samimiyet yoksa niye baklsn anında bakyr ne paylaşsam
Ay o mavi noktadan rahatsız olan bir ben değil mişim:)Aa o zaman is baska, aninda bakiyorsa size amuda kalkarak asik olmustur.
Ne kastediyorsunuz anlamadik ki.
Benim de tel elimdeyse hemen bakarim.
Takintiliyim durumun yaninda yeni durumlar var mesaji veren o noktanin durmasini istemiyorum.
O zaman durumumu gizle deyip o kisiyi seciverin ya madem bu kadar rahatsizsin.
Bir de ozel demissiniz kamuyla paylasip hahahah :d
Ne kadar saçma bir düşünce, sizi duyan da adam size yürümüyor, koşuyor sanacak.Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
İkimiz de birbirimizin evli olduğunu biliyoruz neden böyle davranıyor mutlaka bütün durumlarıma bakıyor özellikle paylaştığım fotolara gece bile olsa bakıyor iş gereği rwhberinde herkes var herkesin durumuna ayrı ayrı baktığını da sanmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?