Ayarlardan durumu ona gizleyin madem böylece göremezMerhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
BI başladım mı hepsi sırayla geçiyor zaten .
Mesela bende özel telefonumu şitkette kullanırım.
O yüzden resim veya söz paylaşmam . Ne gerek var yanı . Bakıcakları belli .
Müdür bakmıyordur doğal benımde patronum bakmaz . Elinde iphone var ama anlamaz ordan
Belki diğerleri de bakıyordur ama okundu bilgisi kapalı olanların isimleri çıkmıyor bakanlarda.Yani bence siz biraz fazla irdelemişsiniz.Rahatsız oluyosanız o kişiye durumunuzu gizleyebilirsinizMerhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Tamam da ilişkiler bu kadar resmiyken bence herkes birbirinin durumuna bakmmalı
Ben de herkesin durumuna bakıyorum. Hiçbirine aşık değilim. Bu ne kezbanca bir bakış yaa. He he herkes size aşık. Hey allahım.Müdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Koyma o zaman rahatsız oluyorsan bende herkesin durumuna bakıyorumMüdür bakmyr birçok kişi bakmyr fotolar özel sonuçta
Durum fotona bakmasını istemiyorsan kapat durum ayarlarından...Resmi kurum samimiyet yok ilişkiler çok resmi mesela müdür bakmıyor birçok kişi bakmıyor sadece o sürwkli bakıyor
Sizin icin resmi bir iliski ise ona durumlari kapatirsiniz olur biter.Biraz abartili olmus.Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Durumlar sırayla geçiyor ben de bakıyorum hatta geçen gün arkadaşım kuaförde durum atmış bende bu renk mükemmel olmuş diye durumuna yorum yaptım o da çok teşekkür ederim tatlım dedi ay kız yanlış anlamaz beni inşallah:)Merhabalar ben resmi bir kurumda çalışıyorum iş gereği herkesin birbirinde nosu kayıtlı ben evliyim iş yerinde benim gibi evli olan biri sürekli WhatsApp durumlarıma bakıyor foto paylaşsam sözler mutlaka hepsini kontrol ediyor yaptığı normal midir
Vay be nerdrn vardın bu kanıyasen asiksin bence adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?