İş arkadaşının amacı

Tuzu kuruluğum kimsenin eşyasına dokunmamdan gelir.
ben de dokunmam kimse yokken kimsenin eşyasına.benim eşyalarım da karıştırılırsa çıldırırım.öyle kimse hakkında notlar almam ama yine de eşyalarımın değil zımbam delgecimi bile başkasının masasında görsem sinirlenirim mesela.

sistemli mi yapılıyor.deftere nottan başka bişi yapılmış mı,kafayı takmasa sorun olmıcak

Yalniz bu olay mobbing den veya patrona sikayet etmek isteme veya isten attirmayi calismasindan baska birsey bence.

Yoksa kisisellestirmezdi..

sistemli mi yapılıyor.deftere nottan başka bişi yapılmış mı,kafayı takmasa sorun olmıcak

Yahu sizi cidden anlamadım.deftere 2 aydır işle ilgili sordugum her soruyu yazmış yanına eleştiri yazmış.bazı saatler yazmış şu saatte gitti şu saatte geldi vb.bilmem hangi konuda not almadı,şurda müşteriye şöyle konuştu bilmem kime telefonda şöyle dedi..ben moladan döndüm yerinde yoktu neler neler...bana teselli verdiği normal hatalarda suçlar yazılar,ve o malum cümle...

iyi geceler.yarın müdürünüze şikayet edin o halde.daha anlaşılır oldu sanırım?

iyi geceler.yarın müdürünüze şikayet edin o halde.daha anlaşılır oldu sanırım?

Yok yani bir eleştiriyorsunuz bir teselli veriyorsunuz.en sonunda da bunda kafaya takılacak bir şey yok diyorsunuz
Tam olarak konuya tavrınızı anlayamadım ben
Siz bu adamın amacınjn ne oldugunu düşünüyorsunuz?

Ne olabilir sizce?bayağı iyi gizlenmiş kişilik bozukluğu mu

bilemem okadarini...
ürkütücü biraz.

ama isten attirmaya calismasindan yana endiseniz olmasin bence. dediklerimi uygularsaniz sorun olmaz zaten.
ama simdi sadece is korkusuna odaklanarak baska seyleride gözünüzden kacirmayin. pek tekin gelmedi yani..
sizi korkutmak istemem üzgünüm ama gözünüzü ne olur ne olmaz acik tutun.
allah korusun ne insanlar var yani..

gecenin biri oturup sorununuz hakkında kafa patlatıyorum, yapıcı olmaya çalışıyorum.ama siz iş arkadaşlarınıza da böyle davranırsanız sorun yaşarsınız şimdiki gibi.bir teşekkür etmeyi bilmelisiniz, sizin için bir çaba harcanıyorsa, yok sizi anlamıyorum vs ne kaba bir cümle...bu da son mesajım.sizin için çok bile yazmışım.yazık parmaklarıma.

Yok yani bir eleştiriyorsunuz bir teselli veriyorsunuz.en sonunda da bunda kafaya takılacak bir şey yok diyorsunuz
Tam olarak konuya tavrınızı anlayamadım ben
Siz bu adamın amacınjn ne oldugunu düşünüyorsunuz?
adam sorunlu, kimseye takılma işine bak dedim.buradan siz ne anladınız.

Yine işverenin işyerinde sırf işçinin davranışlarını gözetleme amacıyla gözetleme yapması ve işçiyi gözetlemenin ana objesi haline getirmesi yasaktır.
Bakın bu üstteki yazı mesela kamera veya diğer gözetlemeler ile ilgili buna bile yasaklar var.
Gerçekten öyle kolay değil.işveren bile gözetleme yaparken bu kurallara uymalıyken kaldı ki bir başka çalışan gözetleme yapıp not tutacak geçiniz efendim

Hanımefendi gerçekte görseniz ben inanılmaz kibar biriyimdir.şirinlik muskası derlerdi lisede hatta. Fakat gelen anlamsız eleştirilere teşekkür edecek durumda değilim,belki farkında dğeilsiniz siz ama inanılma gerildim.ilk defa başıma böyle bir şey geliyor,ne yapacağımı şaşırdım.
Yine de teşekkür ederim yorumlarınız ilgi ve alakanız için.

acaba müdüre anlatsaniz mi?

o güldü denen cümlesi normal degil cunku.
yani dusunuyorum ben patron olsam bana biri bunlarla gelse is arkadasi hakkinda ??
sacma yani..

birde ise giris cikis saatleriniz nasil belirleniyor? Bizim kapilar bile elektronik ciple aciliyor giris cikis da ayni sekilde.
yani sizde takibe gerek varmi biri tarafindan?

bunu niye soruyorum ...cunku herifin kisisel olarak manyakligi mi yoksa gercekten sizi patrona mi ispiyonlayacak onu cözemedim bende ...

Adam ağır sorunlu bence. Korkutmak istemem ama ya size kişisel olarak takmış ya da fırsat bulursa arkanızdan atıp tutacağı şeyleri unutmamak için not tutmuş.
Ben sizin yerinizde olsam bir üstüme bildirirdim bu durumu.

"Ay adam alt tarafı not tutmuş, sessiz kal, işine bak" diyenler de gerçekten garip.
Adam 30 yıl sonra yazacağı "iş yeri anılarım" adlı kitabı için tutmuyor o notları. Basit bir yalaka mı psikopat mı belli değil.

Ne tür salak bir insan bu ya

Notlar müdüre rapor sunulacak notlar da değil tam.
Valla bir naneler düşünüyor sanki
Bir hınci var resmen.
Yok kavga ederken güldü falan.
Bunun mesela müdüre bildirimle ne alakası var.
Bu sana takmis galiba

Korkutmak istemiyorum bende ama aldigi notlar cok saçma.

Farkında olmadan bir güvenlik soruşturması vs geçiriyor olabilirsiniz. Çünkü böyle durumlarda çok detaylı takip edilirsiniz ve telefonlarınız dahi dinlenebilir bence bunu bi araştırın ve bunun üzerinde durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…