- 1 Aralık 2018
- 971
- 191
- 18
- 42
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
şunu anladım, susup sadece işini yapan birine kimse dokunamaz.naçizane.zaman zaten çürük elmaları hep ayıklamıştır ve herkes herkesin ne olduğunu zaten bilir.o halde sadece işini yapmak ve iş arkadaşlarına saygı duymak yeterli benceÖzel hayat ile iş hayatı keşke aynı olsa.ben de özel haytımda kavgadan mümkün olduğunca uzak dururum ama iş hayatı ,erkeklerle çalışmak bizi de böyle yaptı
ben şikayet eden personel istemezdim.düşünsenize kaç kşi çalışıyor mutlaka herkesin bir sorunu olur biriyle.herkes dert yansa kafaya taksa ve performans düşse?profesyonellerle çalışmayı yeğlerim.ne öyle çocuk gibi, neymiş defterinde ismim yazıyo vs.Bakın hiç böyle değil.
Hatta mesleki körlük var mı acaba diye müdürler yeni gelenlerin gözlemlerine ihtiyaç duyarlar.
Burda konu sahibine yapılan takıntılı bir durum var.durduk yere git şikayet et demiyoruz tabi ki.Mobbinge susulmaz.şunu anladım, susup sadece işini yapan birine kimse dokunamaz.naçizane.zaman zaten çürük elmaları hep ayıklamıştır ve herkes herkesin ne olduğunu zaten bilir.o halde sadece işini yapmak ve iş arkadaşlarına saygı duymak yeterli bence
son cümlenize katılmıyorum.keyfimizden çalışmıyoruz.şirket iyi de kötü de olsa ekmek parası için çoluk çocuğumuzun rızkı için ev sahibine kirayı ödeyebilmek için çalışıyoruz...dolayısıyla istifa etme lüksü yok öyle kimsenin.
Konuyu tekrar okuyunben şikayet eden personel istemezdim.düşünsenize kaç kşi çalışıyor mutlaka herkesin bir sorunu olur biriyle.herkes dert yansa kafaya taksa ve performans düşse?profesyonellerle çalışmayı yeğlerim.ne öyle çocuk gibi, neymiş defterinde ismim yazıyo vs.
neyse arkadaşım sizin fikriniz size benimki bana.ben böyle düşünüyorum.siz öyle düşünüyorsunuz.saygı duyuyorum.Bakın hiç böyle değil.
Hatta mesleki körlük var mı acaba diye müdürler yeni gelenlerin gözlemlerine ihtiyaç duyarlar.
Aynen öyle. Özel alan, özel eşyalar gibi kavramlar vardır bilir misiniz?Milletin ruh hastasi gibi kizla ilgili not almasi dogru, baska birsey icin deftere bakan kizin o notlari gorunce okumasi mi dogru degil???
Yine de haksızsınız. Başkasının eşyası ellenmez.Benim kötü bir niyetim yok defter karıştırmadım iş ile ilgili notlara bakacaktım hatta o anda olmadıgı için ona da söylecektim defterini aldım yazıyorum diye.
Ama bu olaydan sonra tabikide kimseye söylemeyeceğim ama akıl danışmaya geldim zaten bununla alakalı
mobbing öyle deftere yazı yazmakla olmaz.bir sürü detayı var.sürekliliği olmalı vs.adam deftere yazmaktan başka bişi yapmış mı, yapmayın yangına körükle gitmeyin AllahaşkınaBurda konu sahibine yapılan takıntılı bir durum var.durduk yere git şikayet et demiyoruz tabi ki.Mobbinge susulmaz.
Ben ilk mesajda öyle bir niyet algılamadım. Tüm mesajları da okumadım. Not alan kişi itiraf mı etmiş?o defteri oraya onun karıştırması için koymuş zaten.kızcağız da paranoya yapmış.ne kötü insanlar var
Ne alakası var tabi ki olur.mobbing öyle deftere yazı yazmakla olmaz.bir sürü detayı var.sürekliliği olmalı vs.adam deftere yazmaktan başka bişi yapmış mı, yapmayın yangına körükle gitmeyin Allahaşkına
yok o benim tahminimdi.ben eski çalışan sanmıştım.itiraf falan etmemişBen ilk mesajda öyle bir niyet algılamadım. Tüm mesajları da okumadım. Not alan kişi itiraf mı etmiş?
Yine de haksızsınız. Başkasının eşyası ellenmez.
Ne alakası var tabi ki olur.
Adam nerdeyse her gün konu sahibinin ofis içinde yaptıklarını not almış.bundan ala mobing mi olurmuş.
istifa ettirmek için yapılır mobbing, genelde birden fazla kişinin bir kişiye yaptığı psikolojik baskı, bir iki ünlük değil, dışlama hareketi demek.Ne alakası var tabi ki olur.
Adam nerdeyse her gün konu sahibinin ofis içinde yaptıklarını not almış.bundan ala mobing mi olurmuş.
Tuzu kuruluğum kimsenin eşyasına dokunmamdan gelir.Öyle bir yazmışsınız ki gören de geçtim masasına ortalığı hatır hutur karıştırdım zannedecek..
Hanımefendi umarım yaşadığımı siz yaşamazsınız.konunun özü varken,defalarca da açıklanmışken sizin asıl sorun yerine buna odaklanmanız çok tuhaf.tuzu kuruluğunuza zeval gelmesin.
sorunu yanlış tanımlıyorsunuz ve çözüm de yanlış...Ne alakası var tabi ki olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?