Is bul is ara ise gir is bul is ara ise gir

Ozelde yaptim egitim alaninda is bulamayinca hastanede ebe olarak is bulmam daha kolay oldugu icin hastaneye gir diye baski yapiyorlar
Anladim. Ikisi çok farklı alanlar. O olmazsa bu olsun diyecek gibi değil cidden. Eşiniz kararı size bırakıp karışmıyorsa anne ve kv önemli değil. İmkanınız varsa bir kpss kursuna yazılın, hem kafanız dağılır hem sınava odaklanirsiniz bir hedef olur. Gene olmazsa o zaman ebeliğe bakarsınız. Şu an gereksiz gibi

Seneye yazilmayi dusunuyorum kpss 2 sene de bir oluyor 2020de var

Her çalışmayan kadın evde oturup kadın programı izlemediği gibi, her çalışan bayanın özgüven sahibi, günceli takip eden, cağı yakalamış olmadığını hatırlatmak isterim... Çalışmıyorum Zira evimde tv bile açılmıyor doğru düzgün. Şuan yurtdışındayim kişisel gelişimle ahlaklı bir durum için ,ve birazdan zeytin ağaçları dikmeye gidicez.. Benim için patron zenginletmekten milyon kat haz verici bir eylem.

Seneye yazilmayi dusunuyorum kpss 2 sene de bir oluyor 2020de var
Yaşınız fazla yoksa 1 sene boş geçmesinin bir önemi yok, yakın bi arkadaşım tam 4 sene evde oturup kpss çalıştı, ne dışarı çıktı ne alışveriş ne bişey. Şimdi çok güzel bir kurumda üst düzey memur. Belki benim 3 katim maaşı vardır. Bazen ben de keşke diyorum öyle yapsaymışım

kadın illa çalışacak diye bir kaide yok bence...çalışan bayanların çektikleri sıkıntılar ortada...

Ebelik zor meslek allah yardimcilari olsun. Dogumumda yanimda olan ebeler cok yorgunlardi ve isten cikanlar oldugu icin yuk onlara binmisti. Yine de cok yardimci oldular. Bi tanesi hamileydi sormustum hatta etkilenmiyor musun dogumlardan diye. O da etkilenmez olur muyum. Hemde nasil demisti hic unutmuyorum .Ben olsam bende boyle bi meslegi yapamam ama yapanlara cok saygi duyuyorum. Kutsal bi meslek bence.

Kimse boşa okumamali bence. Nedense çalışmaktan vazgeçenler, eşine tabii olanlar genelde kadınlar oluyor.

Bence markete filan gir madem gercekten tum gun evde olmaktan iyidir. Mukemmel is hemen bulunmuyo. Okurken cok is yaptim ben.
Birinde calisirkende daha uygun bi is bakarsin

Anneniz çok şahsiyet sahibi bit kadınmış; ben de kızım olsa çalış çalış diye darlarım. Çünkü çalışmak üretmek insanı ruhen diri tutar. Erkeklerin çalışmamak gibi bir lüksleri asla yokken kadınların bunu hala bir opsiyon olarak görmesine inanamıyorum. Tamam hastanede çalışmayın bu kadar irite oluyorsanız ama kendinize uygun bir iş düşünün

bi yerden bişi çıktıysa bence çalışın. ben iş beğenmemezlik yapmadığım halde bulamadım, zaten burda yok.

durumunuz iyiyse çalışmak zorunda değilsiniz kulak asmayın başkalarına. canınız çalışmak istiyosa çalışın. bi yerden bişi çıktıysa çalışın. ben iş beğenmemezlik yapmadığım halde bulamadım, zaten burda yok. ülke de sorunlar büyük zaten...

Canim inan evde oturdukca daha da kötü oluyor.sartlari zordur fakat oturup atanmak icin çalışmiyorsan bence işe gir.hem vaktin gecer hem tecrübe olur yillar hizli geçiyor bence dene o tempoya alışınca zaten devami gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…