- Konu Sahibi BerryBlossom
-
Ben kendimi bildim bileli yürüyüp duruyorum işe, okula... Hiç yadırgamadım şimdiye kadar. Hâlâ da yadırgamıyorum. Ruhum fakir işte6..7 yıl boyunca şehirler arası git gel yaptım iki yakın il arasında bende bilemedim de bilmek lazım
Merhaba arkadaşlar bi iş buldum kendi alanımla ilgili ama daha önce deneyimim olmayan bi iş. Fakat oturduğum yerden işe gitmek için önce yarım saat durağa yürümem gerekiyor ordan otobüse binip 20 dk gitmem gerekiyor sizce bu ne kadar mümkün ben mi olmaz diye düşünüyorum ? Çok hevesli değilim iş için fakat ulaşım zaten başlı başına bir sorun eşimde hallederiz falan diyor ama altımda araba olmadığı sürece bana pek olacak gibi gelmiyor başka çözüm yolum yok çünkü. Kar da yağmur da kışın her sabah nasıl yürüyeceğim sizin fikirlerinizi merak ettim
Bi önceki işimde benim de şehirlerarasıydı ama servisi vardı keşke yine öyle olsa6..7 yıl boyunca şehirler arası git gel yaptım iki yakın il arasında bende bilemedim de bilmek lazım
Ben 8 yıldır sabah bir buçuk akşam saat akşam bir buçuk saatim yollarda geçiyor.Merhaba arkadaşlar bi iş buldum kendi alanımla ilgili ama daha önce deneyimim olmayan bi iş. Fakat oturduğum yerden işe gitmek için önce yarım saat durağa yürümem gerekiyor ordan otobüse binip 20 dk gitmem gerekiyor sizce bu ne kadar mümkün ben mi olmaz diye düşünüyorum ? Çok hevesli değilim iş için fakat ulaşım zaten başlı başına bir sorun eşimde hallederiz falan diyor ama altımda araba olmadığı sürece bana pek olacak gibi gelmiyor başka çözüm yolum yok çünkü. Kar da yağmur da kışın her sabah nasıl yürüyeceğim sizin fikirlerinizi merak ettim
Evimizin önü boş tarla ve sabah 8de daha hava aymamış oluyor şuan yürümek dert değil ama yağmur da karda sabah ıssız nasıl olacak ben onu düşünüyorum yoksa diğer arkadaşlar çok farklı örnekler vermiş söz konusu zaman değil eski işimde 1 saat git 1 saat gel şehirler arası gidiyordum ama servisi vardı söz konusu olan evimin ıssız bir konumda olmasıYarım saat yürümek için küçük ilcede biraz fazla bir mesafe
Özellikle kışın karanlıkta güvenlik sorunu yaşatacak mi ıssız mi açık bir alan mi kış şartları sizi nasıl etkiler bunlar önemli
Büyük şehirleri de biliyorum küçük şehirleri de zaman kavramı ikisinde de farklı işler
Ben biraz hak verdim ama şimdi kış 1 ay deneyin şimdi olursa yazın daha rahat olur yaşamadan karar vermeyin
Evimizin önü boş tarla ve sabah 8de daha hava aymamış oluyor şuan yürümek dert değil ama yağmur da karda sabah ıssız nasıl olacak ben onu düşünüyorum yoksa diğer arkadaşlar çok farklı örnekler vermiş söz konusu zaman değil eski işimde 1 saat git 1 saat gel şehirler arası gidiyordum ama servisi vardı söz konusu olan evimin ıssız bir konumda olması
Siz de karar verin eviniz merkezi yerde mi ıssız bir konumda mı?Evimizin önü boş tarla ve sabah 8de daha hava aymamış oluyor şuan yürümek dert değil ama yağmur da karda sabah ıssız nasıl olacak ben onu düşünüyorum yoksa diğer arkadaşlar çok farklı örnekler vermiş söz konusu zaman değil eski işimde 1 saat git 1 saat gel şehirler arası gidiyordum ama servisi vardı söz konusu olan evimin ıssız bir konumda olması
Yok benim servis yoktu önce 1 saat şehir içi ile otogara oradan otobüs ile diğer şehre geçiyordumBi önceki işimde benim de şehirlerarasıydı ama servisi vardı keşke yine öyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?