İş buldum ama ulaşım sıkıntısı

Bende hergun yarım saat yürüyorum tabi otobüs falan kullanmıyorum.bazen hava soğuk olduğunda zorlanıyorum.genel olarak yürümeyi seven biri değilim bana eziyet gibi geliyor.

Yarim saat yürüyüş ve 20 dk otobus bana fazla gelmedi, dizlerinize kadar kara batmiyorsaniz yuruyebilirsiniz aslinda.
Yagmur yagiyorsa semsiyenizi alirsiniz.
Otobus saatleri sıkıntılı ise, gec geliyor vs demissiniz, ustunuze soylersiniz, bazen aksama olabilir şu şu durumdan diye.
Hem spor da olur bu yürüyüş.
Neyse, karar verecek olan sizsiniz, hakkınizda hayırlısı olsun.

Yarım saat her gün yürünmez, spor değil bu sonuçta yorgun argın işe gidip geleceksiniz. Yaşınızı bilmemekle birlikte ben bu performansları 20’lerimde bıraktım şahsen. Bunun karı var yağmuru var, hava zaten saçma sapan erken kararıp geç aydınlanıyor yani siz gözünüze kestirebiliyorsanız çekilir yoksa zorlar.

Çekmeköyden kağıthaneye işe gidiyorum toplam 1 saat 40 dk sürüyor. 20 dk yürüme yolu 3 kere indi bindi( bazen 4 kere ).
O yüzden yolunuz bana imkansız gelmedi.
Ben tükendim tabi ocağı bekliyorum iyileştirme güzel olmazsa direk çıkacağım dayanamıyorum artık

Başka hiç ulaşım yok mu yarım saatlik yürüme yoluna. Korsan taksi falan gibi bişi ayarlasaniz. Dönerken yürümek zor olmaz ama sabah zor gerçekten. Elektrikli scooter veya 3 tekerlekli elektrikli motor falan gibi seçenekleri düşünmez misiniz? Ben bir ara elektrikli scooter düşündüm servise baya yürüme vardı. Bir ev vardı yani onu tutsam çok yürüyecektim sonra evden vazgeçtim

Paraya ihtiyac yoksa sıkıntılı olur.

Çok soğuk bir yerde değilim ama otobüslerimiz gereken saatinde gelmiyor evden otobüs şu saatte gelecekmiş diye çıksam bile durağa tam 20 dk sonra geldiği oluyor o yüzden kafam karıştı nasıl olacak diye
Ben iki otobus degistiriyorum . Biride ayni Boyle otobuslerin. Biraz daha erken cikiyorum evden.
Isi istiyorsan gozune batmaz

Bacimsu sanki calisasin yok senin ya yoksa alanında iş bulmuşsun yol gözüne gelmezdi. Ben alandan korelmemek adına bu cefaya değer diyenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…