İş değişikliği / iş seyahatleri / Bebeğim

Ben olsam hiç düşünmeden kabul ederim.
Parasından ya da kariyerinden değil.
Ben eşlerin aynı işyerinde çalışmasına karşıyım.
Profesyonel de gelmiyor üstelik.
İşde beraber, evde beraber, gezmede beraber.
İnsan sıkılır.
Hele ki onun akrabalarıyla filan çalışsam sinir küpü olurum.
Bebeğinizin geleceği için de daha iyi bir iş gibi geldi bana.
Umarım gönlünüzce olur her şey...

Bence eşin de seyahati sıkıntı etmesin

Kendi işinizde henüz 1 yaşında olmayan bebeği bırak yurt dışına git demişler mesela ertele ya da başkası gitsin denmemiş

Yeni yerde de bir alışma süresi olur bebek de biraz daha büyür seyahatler öncesi

Bir de seyahatler tek gecelik vs ile idare edilir

Seyahat dönüş sistemini de öğrenin yani sabah 5 te indiniz uçaktan 8 de yine işe mi gideceksiniz izinli misiniz gibi

Belki bebeğinden birkaç gün ayrı kalacaksın ama onun geleceği için de bence önemli bir kariyer fırsatı bu.Hiç düşünmeden kabul etmelisin bence.

Peki esiniz devreye girse falan? En azindan ayri odalarda olsaniz bile rahat edersin.Bence esiniz araya girsin o odaya baskasi alinsin.Ama diger sirketin fikride guzel yurtdisiniza cikmaniz sizi gelistirir bakis aciniz degistirir :) Ama daha once ciktigimda kizim agladi falan demissiniz.Buna alisabilirseniz kacirmayin ama eger dayanamazsaniz hic girmeyin bence

Bence şimdiki işinizde kalın veya memnun değilseniz başka iş bakın. Ama 1 yaş için her ay birkaç gün fazla. Hem çocuk için iyi olmaz hem de şimdiki işinizde çocuk hasta olsa istediğiniz kadar gelmeyebiliyor muşsunuz. Bu da önemli bir artı.

2 günde nasil o hale geliyo ki bebek? Bence 2 gun uzun bir sure degil yani? 1 yasinda cocuk zaten gunun yarisini uyuyarak gecirir, kalanini da babasi oyalasa siz zaten gelmis olursunuz?siz yokkeb esiniz bol aktivite yaptirsin gezmeye degisik yerlere. Filan gotursun olmaz mi?
Ben?olsam kabul ederim,
Simdiki nesil 7/24 anne yaninda buyumuyo ki zaten, alismasi zor olmaz bence

Çocuklar sandiğımızdan daha kolay durumlara uyum sağlarlar. Aslında zorlananlar anneler oluyor genelde. Bence iş değişikliği iyi olur herkesle dipdibe zor ya hemde çok zoor. Eminim bir sistem otutturursunuz.

Benim yaptırımlarım eşimin yaptırımlarından daha güçlüdür şirkette :) onun bi yaptırımı olamıyor maalesef bu konuda, benim pozisyonum bi tık üstte ondan.

aslında normalde ben işten eve döndüğümde de aynı tepkileri veriyor, ama sanırım 2 gün göremeyince biraz daha fazla özledi :) sanırım kabul edicem canım, cuma günü tekrar görüşeceğiz firmayla.

Bence kaçırma canım, bebeğin de alışır duruma, hem gün geçtikçe büyüyor için rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…