- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi indira gandhi
-
Merhaba bayanlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum, hep birlikte karar verebilirsek süper olacak.
Ben şu an çalıştığım iş yerimde eşim, görümcem, görümcemin eşi ve eşimin bilimum akrabalarıyla birlikte çalışıyorum. Henüz 3 yıllık evliyim ancak git gide sıkıldım bu durumdan, kaldı ki görümcemle aynı odada karşılıklı masalarda çalışıyoruz, dolayısı ile en ufak bir özelimiz yok, afedersiniz karı koca ağız tadıyla kavga edip birbirimize trip bile atamıyoruz, görümcem anlıyo, kayınvalideme anlatıyo. Hatta bir defasında eşimin telefonunda mesaj gördüm, gece kavga ettiniz galiba indira'nın suratı asık diye... O derece yani...
Neyse konuyu çok uzattım, şimdi başka bir firmadan çağırıyorlar, şartlar tabii ki çok daha iyi, buradan aldığım maaştan biraz daha yüksek, ikramiyeleri, özel sigortası vs var. Ancak, yurtdışı seyahatleri çok fazla, yani her ay mutlaka olacak 2-3 günlük seyahatler. Eşim maaş kısmını duyunca sevindi ancak, seyahat kısmına geldiğimizde suratı asıldı, sen bebeğimize çok düşkünsün, sıkıntı yaşarsın, e sen olmayınca ben de sıkıntı yaşarım falan dedi. Bebeğim henüz 1 yaşında... Şu anki iş yerimde de yurt dışı seyahatlerim var ama yılda en fazla 3 kere, geçen yıl 1 defa oldu mesela.
Siz de fikirlerinizi paylaşır mısınız rica etsem, siz olsanız kabul eder miydiniz ?
Pozisyon değiştirmem imkansız canım, ben pozisyonum gereği tek görevliyim ilgili işte, belki görümcem değiştirebilir çünkü o şirkette bir sürü departmanda çalışmış ama işine gelmez, bu departmana alıştı 4 yıldır.
2 günde nasil o hale geliyo ki bebek? Bence 2 gun uzun bir sure degil yani? 1 yasinda cocuk zaten gunun yarisini uyuyarak gecirir, kalanini da babasi oyalasa siz zaten gelmis olursunuz?siz yokkeb esiniz bol aktivite yaptirsin gezmeye degisik yerlere. Filan gotursun olmaz mi?Eşim duruma bozulsa da seçimi bana bıraktı, inan sadece bebeğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz ay 2 geceliğine yurtdışına çıktım, geldiğimde nasıl çırpındı anlatamam, kucağıma zıpladı saatlerce omuzuma yatıp sırtımı sıvazladı... Hatta eşim görüntülü arama yapmıştı ben oradayken, beni görünce ağladı
benim için hem kariyer anlamında hem maddi anlamda hem de manevi anlamda çok çok iyi olacak ama bebeğim için iyi olacak mı asıl soru o işte
kararın hayırlı olur umarımsanırım kabul edicem canım, kısmet bakalım hayırlısı... Eşim de bi süre söylenecek edecek, sonra alışacak muhtemelen.
Peki esiniz devreye girse falan? En azindan ayri odalarda olsaniz bile rahat edersin.Bence esiniz araya girsin o odaya baskasi alinsin.Ama diger sirketin fikride guzel yurtdisiniza cikmaniz sizi gelistirir bakis aciniz degistirir :) Ama daha once ciktigimda kizim agladi falan demissiniz.Buna alisabilirseniz kacirmayin ama eger dayanamazsaniz hic girmeyin bence
2 günde nasil o hale geliyo ki bebek? Bence 2 gun uzun bir sure degil yani? 1 yasinda cocuk zaten gunun yarisini uyuyarak gecirir, kalanini da babasi oyalasa siz zaten gelmis olursunuz?siz yokkeb esiniz bol aktivite yaptirsin gezmeye degisik yerlere. Filan gotursun olmaz mi?
Ben?olsam kabul ederim,
Simdiki nesil 7/24 anne yaninda buyumuyo ki zaten, alismasi zor olmaz bence
git kesinlikle git. işi kaçırma. ara telefonu hemen kabul et. kaçmasın kız bak çok pişman olursun sonra
Başladın mı işe? Nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?