- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
- Konu Sahibi burcubahar0635
Allah aşkına gerip durmayın,mental olarak iyi olmayan sizsiniz,sürekli polemik yaratıcı mesajlar yazıp duruyorsunuz.Kimsenin işi rahat değil. Ben size sadece sandığınız gibi evden çalışmak rahat bir şey değil dedim. Sen öğretmensin yarım gün çalışıyosun evden bile çalışsan, kendini nasıl benle kıyaslayabilirsin. En çok çalışan da siz değilsiniz. Ayrıca tüm bunlar beni de hiç ilgilendirmiyor seçmeseydiniz öğretmenliği. Ya da bu kadar mutsuzsanız alan değiştirin bi zahmet. Öğretmenlerin maaşını ben belirlemiyorum kendi kendinize triplere girmişsiniz. En çok üzüldüğüm de böyle insanların gidip çocuk eğitiyor olması gerçekten mental olarak iyi durumda değilsiniz bence, çocuklara üzüldüm.
Ben size ilk baśta gayet yapıcı mesaj yazdım.
Sizin gibi çift lisanlı biri bile ögretmenleri aşşagıliyorsa vay halimize
Ben hayatımda da mesleğinde de çok memnunum.Maddi sıkıntımız yok.Genel anlamda yazdım,doğuda çoğu öğretmen soba yakiyir okul temizliyor hakettiği maaşı alamıyor,siz oturduğunuz evinizde hala daha utanmadan ögretmenler yarım gün çalışıyor diyorsunuz helal olsun.
Sizi üzmek istemem ama 3 başarı belgem 1 üstün başarı belgem var mesleğimde.Gayet özveri ile çalışıyorum.Böyle insanlar kalkıp öğretmenlik yapıyor ne demek.Haddinizi bilin daha fazla çirkinleşmeyin.
En çok çalışan meslek gurubu işçiler hiçbirimiz değiliz.
Ben genel anlamda ögretmenlerin iş yükünden ve aldıkları maaştan bahsettim.
konuyu nerelere çektiniz.
Siz bian evvel topluma karışın.Evde psikolojiniz bozulmuş