- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Yok canım ne ezmesi normal yapman gereken insan kaynaklarını aramak zatenGm yardımcısı insan kaynaklarını aramamışsa ve ben ararsam onu ezmiş olmazmıyım
Cidden panik yaptım sağlıklı düşünemiyorum
Ettim ,maalesef yokmaillerinin önemsiz kısmını da kontrol ettin mi bazen oraya düşüyor mailler.
Üzgünüm ama pek birşey çıkçağını sanmıyorum.Sinirlerim çok bozuk...Pazartesi gelmeyin ..referans istedik bir kaç yerden onların dönmesini bekliyoruz dediler
Bu ne demek şimdi
Son anda nrden cıkardılar bunu gerçekten anlayamıyorum ve çok üzüldümÜzgünüm ama pek birşey çıkçağını sanmıyorum.
Yedeklere almışlar..
Son anda nrden cıkardılar bunu gerçekten anlayamıyorum ve çok üzüldüm
referans istemediler ama daha önce aynı sektörden beraber çalıştığım insanların isimlerini vermiştim .referans vermiş miydiniz siz?
o kişileri arayıp haber verin bence, aranabilirsiniz diye.
çok enteresan gerçekten.
pazartesi başlayın deyip bu şekilde olayların gelişmesi.
canım ama yapacak bir şey yok, moralini düşürmemeye çalış.
Ya ne gerzek insanlar bunlar yaa o ne bicim genel mudur yardimcisiymis, papucumun muduru once sen is gorumesi yapmayi ogren, insanlara is teklifi et maas konus tamam alindin de, sonrada referanslardan donus bekliyoruz de, bu ne bicim bir sacma sapan kara duzen sistemi. Tam bir geri zekalilar ordusuymus hangi sirketse artik orasi, kimsenin kimseden haberi yok benim bildigim referans bilmem ne kismi genel mudure varilmadan ve tabiki seni ise aldik demeden once kontrol edilir. Cidden inginclermis Allah sabir versin size. Birde bu tecrubesiz is bilmeyen ve profesyonellikten anlamayan kisilerle calisacaksiniz. Sonucta cidden ise baslarsaniz aman dikkat edin imzaladiginiz her evraka her adima herseye belliki adamlarin pek bir sistemleri yok bu konulari onemsemiyorlar.Sinirlerim çok bozuk...Pazartesi gelmeyin ..referans istedik bir kaç yerden onların dönmesini bekliyoruz dediler
Bu ne demek şimdi
Çok haklısınızYa ne gerzek insanlar bunlar yaa o ne bicim genel mudur yardimcisiymis, papucumun muduru once sen is gorumesi yapmayi ogren, insanlara is teklifi et maas konus tamam alindin de, sonrada referanslardan donus bekliyoruz de, bu ne bicim bir sacma sapan kara duzen sistemi. Tam bir geri zekalilar ordusuymus hangi sirketse artik orasi, kimsenin kimseden haberi yok benim bildigim referans bilmem ne kismi genel mudure varilmadan ve tabiki seni ise aldik demeden once kontrol edilir. Cidden inginclermis Allah sabir versin size. Birde bu tecrubesiz is bilmeyen ve profesyonellikten anlamayan kisilerle calisacaksiniz. Sonucta cidden ise baslarsaniz aman dikkat edin imzaladiginiz her evraka her adima herseye belliki adamlarin pek bir sistemleri yok bu konulari onemsemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?