iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

İnandırıcı değil, bence başka sebebi var değer bunları gerçekten yaptıysa. Gerçekten çirkin olan birine kimse sen çirkinsin demez.

Normal bir insana bunları söyleyen bir doktor, hastalarına neler yapar kim bilir... Rabb im böyle doktorların eline düşürmesin inşaallah...

O an sakin kalabilmenizi tebrik ediyorum. Ama mutlaka şikayet etmelisiniz bir yerlere. Çok sinir oldum

Ben olsam ağzının payını verirdim
Hatta önünde duran cv mi de alır çeker giderdim
Bu ne rezalet ya

Gerçek olduğuna inanamıyorum nedense. Doktorlugu falan geçtim bir insan bir insana böyle bir şey söyleyemez. Gerçekse de gereken yerlere sikayetinizi yapın bu terbiyesizliğe sessiz kalmayın

sorsaydiniz ya meslektasiniza personel mi ariyorsunuz yoksa mankenmi kendinizi uzmeyin
tamam belki o an işsizlik piskolojisinden dolayi soyleyecek cevap bulamamisiniz ama
Referansiniz cevap verebilirdi
Not doktoru sikayetvar.com sitesinden şikayet et bencede

ne tür bir iş bu be
manken mi alıyorlar hayırdır?

şerefsiz ne alaka kedi köpekle eşcinsel birey ne alaka
sinirlendiriyorlar zorla insanı
hayvan herif insan olduran organı gelişmemiş beyinsiz-özür diliyorum küfürler için dayanamadım....-

Şaka yapıyorsunuz herhalde ? Pek inanamadım. Yanlış mı anladınız acaba ? Hayır eğer gerçekse susup dinlediniz mi bir de bunları ?

Böyle birşey ilkez duyuyorum inanasım gelmiyor bu kadar da değildir herhelde

Eğer dedikleriniz doğruysa olay tam da anlattığınız gibi olduysa hemen o doktoru ve hastaneyi deşifre etmelisiniz her yerde yazın ismini branşını hastanenin adını vererek yazın heryere. kı..na tekmeyi yiyince görsün bakalım işe alınma atılma nasıl oluyormuş

Nasıl bişey bu ya ben olsam masada ne varsa fırlatırdım suratına. Şikayet etmelisin tabiki vakit kaybetmeden hemen savcılığa git.

Şaka yapıyorsunuz herhalde ? Pek inanamadım. Yanlış mı anladınız acaba ? Hayır eğer gerçekse susup dinlediniz mi bir de bunları ?
Böyle birşey ilkez duyuyorum inanasım gelmiyor bu kadar da değildir herhelde
Önceki yorumlarda onlarca kez soyledim zaten gercek olduğunu. O doktoru tanıyan kisilerle iletisime gectim kendilerine de anlattım bu olayı. Şikayetimi ettim mesleki açıdan belki zarar görmez ama o kişinin tüm cevresine bu olayı anlattım herkes duysun

Nasıl bişey bu ya ben olsam masada ne varsa fırlatırdım suratına. Şikayet etmelisin tabiki vakit kaybetmeden hemen savcılığa git.
Şikayetimi ettim zaten aradılar hastaneden beni. sikayetimi geri cekmeyecegim ama

gidin şikayet edin hakaret davası açın,kesin kazanırsınız,şahitte var. ahlaksız herif

Lütfen şikayet et.terbiyesiz.sen insanmışım diyemedinmi?burdan bakınca insan gibi görünmüyorsunuz diyemedinmi?
Ben Diş hekim asistanlığı yaptığım dr.böyle pislikdi.ben onun yanından çıkdım.bana yalvardı çagırdı..ve ramazandı..muayeneyi ramazanda 11 de açıyoruz...bana yok 9 da açıcan....gelince ofis telinden çıldırıcan telimi ki bakıyım kaçta açıyorsun....çaldırmıycam dedim.çok meraklıysanız gelir işinizin başında beklersiniz beni....bu bir saygısızlık...ayrıca bende oyguç tutuyorum sizin gibi ben neden 11 de dgl de 9 da..çünkü önceki asistanda 11 de geliyordu...beni siz çevirdiniz ilk günden bu ne dedim.öyle işine gelirse dedi...bana buraları tertemiz yao dedi...yaptım.ve geldi şurda leke kalmış...O nedenle sana bayram parası yok demezmi....Ben delirdim.sen kimsin ki senden para istiycemmm...sen maaşımı ver o kdr...ayrıca adolf hitlersin sen dedim.o kim kız dedi...dr.ama genel kültür sıfır...Ben tam çıkıyordum bu bana getir şurayı temizleseydi getrdim yaptım.birden sırtı çiçeklere değdi her yer battımı....ohhh canıma değsin dedim....gelmiş topla dedi....kusura bakmayın mesaim doldu...dedim.çıktım...benden önceki sigortasız çalışmıştı.bunu şikayet etti..Bende kavga anında oh şikayet edilsin bende edicem seni dedim.bu Tm abiciğim Tmmm.sgk geldilermi...bu korkudan ölüyor....hastaların yanında oğluna bak seni devlet okuluna veririm heeeee diye tehdit ederdi....

Çay istiyorm.bana şekeri birbuçuk koy..dio.küp şekeri kıramıyorum diyorum.yok kurucan...siz kırın dediğimde bn kıramıom diyo..eee Bnde...ay her şey içisinde söyleniyordu....bi gün kırdım götürdüm.bak oluyomuş dimi dedi.evt...nsl yaptın dedi...dişimle diyipkapıyı kapattım.bir daha istemedi.hahahahruh hastası....hastaların yanında bana kız derdi....kolumdan tutar hastanın ayağına götürür bak saç var yerde derdi...temizle.hastayla göz göze gelirdik...sen temizle bnm işim var derdim ki utansın bir daha hastanın yanında böyle konuşmasın diye..ama huy....

Kesinlikle sikayet edin

Biz de sektor geregi dis gorunuse onem veririz alimlarda. Ama ne haddimize boyle seyler soylemek, bir insani incitmek? Bu adamin olumlu bulup sizi ise almadigina sukredin. Patavatsiz, terbiyesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…