O an sakin kalabilmenizi tebrik ediyorum. Ama mutlaka şikayet etmelisiniz bir yerlere. Çok sinir oldumMerhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
ne tür bir iş bu beMerhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
şerefsiz ne alaka kedi köpekle eşcinsel birey ne alakaTerbiyesiz yaratik doktor olmus ama insan olamamis sosyal medyada vardi Sabah biri escinsel hastaya sosyal medya uzerinden hakaret etmis millet sabah kedi kopek bulur ben escinsel buldum kapinin onunde diye.twitter ve LinkedIn de basinìza gelenleri anlatin hastanenin tam adini vermeden
Merhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
Şaka yapıyorsunuz herhalde ? Pek inanamadım. Yanlış mı anladınız acaba ? Hayır eğer gerçekse susup dinlediniz mi bir de bunları ?
Önceki yorumlarda onlarca kez soyledim zaten gercek olduğunu. O doktoru tanıyan kisilerle iletisime gectim kendilerine de anlattım bu olayı. Şikayetimi ettim mesleki açıdan belki zarar görmez ama o kişinin tüm cevresine bu olayı anlattım herkes duysunBöyle birşey ilkez duyuyorum inanasım gelmiyor bu kadar da değildir herhelde
Şikayetimi ettim zaten aradılar hastaneden beni. sikayetimi geri cekmeyecegim amaNasıl bişey bu ya ben olsam masada ne varsa fırlatırdım suratına. Şikayet etmelisin tabiki vakit kaybetmeden hemen savcılığa git.
Lütfen şikayet et.terbiyesiz.sen insanmışım diyemedinmi?burdan bakınca insan gibi görünmüyorsunuz diyemedinmi?Merhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?