iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Yapma be guzelim susulur mu.. ben o adamin oylee paralardimki yemin ederim estetik amelyat bile kurtaramazdi.. suan o pislige tum kufurleri ediyorum senin yerine
Burada bana inanmıyorlar ama en çok üzüldüğüm konu bir kadının bir kadına inanmaması, yalancılıkla suçlaması oldu. Yaşadığım olayı anlatıyorum hala fake diyorlar adam taciz etmiş olsaydı hak etmiş olurdum buradaki hanımlara göre demek ki. Doktor için araştırma yapıyorum, birkaç kişi buldum benim gibi bu olayla karşılaşan çok sağolun

Canım üzülme sen yorumlar için, fake olmadığı anlamak için Türkiye’de yaşamak yeterli zaten ve biraz etrafına bakmak.

Normal olur mu yahu?
Deli midir nedir, ruh hastası herhalde.
Yukarıda yazdığınız metni, tarihiyle ve tüm detayıyla ilgili hastanenin yönetimine atmak boynunuzun borcu bence. Kendinize ihanet başka türlüsü.

İlk başta okuduğumda,acaba tepkinizi mi test etti diye düşündüm.hastalara karşi nasil davranir falan gibi.ama sonuç olumsuzsa çağrilmadiysaniz il sağlik müdürlüğüne gidin anlatin.cimere şikayet edin

Iyiki kabul etmemissin adam sapik midir nedir Allah korusun.

Güldü sonradan bana bel altı konuşmayı sever bu adam alışacaksın dedi. Yani çalışsam yanında demek ki daha ileri boyuta ulaşacaktı
valla bence o ablayada güvenme sen derim bile bile götürmüş etmiş herkes biliyor o adamı abla dediğin kişinin bilmemesi imkansız. ve o adam yanına çalışan değil başka birşey arıyor sen dert etme canım benim

Ben is görüşmesine gittiğimde sen utangacın nasıl çalışcan falan demişlerdi şimdi su adama bakınca diyecek laf bulamıyorum ben başladığım günde adamın çıkışı oldu şimdi çalıştığım müdür geldi demek ki var bunda bir hayır

Referans olduğu için çağırmadan yok diyememiş orda da işe almamak için her bahaneyi bulmuş. Yapabileceğiniz her yere şikayet edin bulduğunuz herkese de anlatın bu olayı

Ben istemedim çalışmak. Tecrübeli bi çalışanım küfür bile duydum hastalardan ama her zaman cevabını, yapmam gerekeni yaptım.
ama bu dr için yemi bir lişisiniz.Bazı insanlar yıllardır çalışıyor ama yeterince ogunlaşmıyor.Sizi hiç tanımayan birinin bu şekilde anlamaya çalıştığını düşünün.Siz kendinize güvemiyorsunuz o size güvenebilirmi?

Yapmayın lütfen, yanınızda şahidiniz bile var gidip şikayet etmek yerine ne yapacağım diye konu açıp oturduğunuz yerden depresyon kovalıyorsunuz. Olay tuhaf, sizin şikayet etmeyen tavrınız daha tuhaf...

Sizi inandırmak gibi bi çabam yok başımdan geçeni anlattım ve normal mi size sormak istedim. Eleman arıyordur umarım
Beni neden alintiladin ankamadim. Ben sana inanmiyorum diye birdey demedim ki. Adam normal degil. Sadece bunu soyledim. Sen haklisin.

Kız için rahat olsun. İş ilanlarında hep tecrübeli olsun diyolar. Tecrübeli olsun ama genç çıtır da olsun. Ketçap mayonez de olsun mu? Saçmalığa bak. Sanki ajansa manken alıyolar

ne münasebet ya bel altı konuşmayı sever diye böyle adamların yanında çalışıp işte yüz veriliyor bırakın bakalım tek nasıl düzeliyor.... şikayet etmek lazım terbiyesiz

bu ne ya ciddimisin sennnnnnn... ben masayi üstüne devirir cikardim terbiyesize bak sen tm cirkin bulmus olablr ama solememesi gerekio biz seni ararz vb diyeblr .. bn kesin kawga edip cikardim onuda rezil ederdim heryerde sosyal medyada rezil et sikyt et onu bide terbiyesze bak sen . bnde hemsireyim bazen bnde kbl edilmdgm oldu. ama bole hakaret gormedm duymadmm

Konuya inanmakta zorluk çekiyorum. Doktorun sözlerine mi şaşırayım yoksa hakaret ederken senin sessiz kalmana mı yanındaki refans olan kadının bir şey denemesine mi

Ben inandım valla ortalık manyak ve saygısız insanlarla kaynıyor.Meslegi ne olursa olsun her yerde karşımıza çıkıyorlar.Bende Turkiyede özel bir hastanede bu tür bir doktorla muhattap olmak zorunda kalmıştım bir kez,banami getirmiştim muayne için orada bir kaç testin yapılmasına itiraz ettim diye (daha önce yapılmıştı çünkü)doktor bana cimri demeye kalktı da "sizi de bu hastaneyi de şikayet edeceğim"dedim.Cok kararlı gördüyse demek korktu ertesi gün başhekim arayıp özür dilemişti.Susmayin asla karşınızda kim olursa olsun haksızlık yapıldığında susmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…