Burada bana inanmıyorlar ama en çok üzüldüğüm konu bir kadının bir kadına inanmaması, yalancılıkla suçlaması oldu. Yaşadığım olayı anlatıyorum hala fake diyorlar adam taciz etmiş olsaydı hak etmiş olurdum buradaki hanımlara göre demek ki. Doktor için araştırma yapıyorum, birkaç kişi buldum benim gibi bu olayla karşılaşan çok sağolunYapma be guzelim susulur mu.. ben o adamin oylee paralardimki yemin ederim estetik amelyat bile kurtaramazdi.. suan o pislige tum kufurleri ediyorum senin yerine
Canım üzülme sen yorumlar için, fake olmadığı anlamak için Türkiye’de yaşamak yeterli zaten ve biraz etrafına bakmak.Burada bana inanmıyorlar ama en çok üzüldüğüm konu bir kadının bir kadına inanmaması, yalancılıkla suçlaması oldu. Yaşadığım olayı anlatıyorum hala fake diyorlar adam taciz etmiş olsaydı hak etmiş olurdum buradaki hanımlara göre demek ki. Doktor için araştırma yapıyorum, birkaç kişi buldum benim gibi bu olayla karşılaşan çok sağolun
Normal olur mu yahu?Merhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
Benimle gelen abla hocaya "hocam tamam biz gidelim artık yoksa muhabbet değişiyor" dedi en son. Abla kolumdan tutup çıkardı beni odadan. Doktor isterseniz akşam bi şeyler içerek konuşalım diyordu. Kapıdan çıktığımızda alışacaksın bu adam böyle gül geç dedi abla. Adam zarf mı attı gerçek miydi çözemedim
valla bence o ablayada güvenme sen derim bile bile götürmüş etmiş herkes biliyor o adamı abla dediğin kişinin bilmemesi imkansız. ve o adam yanına çalışan değil başka birşey arıyor sen dert etme canım benimGüldü sonradan bana bel altı konuşmayı sever bu adam alışacaksın dedi. Yani çalışsam yanında demek ki daha ileri boyuta ulaşacaktı
Ya sen kimsin ki başkasını küçümsüyorsun beğenmediysen biz size döneriz de geç sende ağlama bu gibi insanların karşısında dimdik dur değmezAğlardım ki konuşamazdım
ama bu dr için yemi bir lişisiniz.Bazı insanlar yıllardır çalışıyor ama yeterince ogunlaşmıyor.Sizi hiç tanımayan birinin bu şekilde anlamaya çalıştığını düşünün.Siz kendinize güvemiyorsunuz o size güvenebilirmi?Ben istemedim çalışmak. Tecrübeli bi çalışanım küfür bile duydum hastalardan ama her zaman cevabını, yapmam gerekeni yaptım.
Beni neden alintiladin ankamadim. Ben sana inanmiyorum diye birdey demedim ki. Adam normal degil. Sadece bunu soyledim. Sen haklisin.Sizi inandırmak gibi bi çabam yok başımdan geçeni anlattım ve normal mi size sormak istedim. Eleman arıyordur umarım
İyi yapmışsın :)Hayran kaldım zaten ne kadar önceki bi konudan beni hatırlaması. İddiam balon oldu uçtu meraklanmayın kuyruğumu bacağımın arasına aldım
Tesekkur ederim kusura bakmayınBeni neden alintiladin ankamadim. Ben sana inanmiyorum diye birdey demedim ki. Adam normal degil. Sadece bunu soyledim. Sen haklisin.
Kız için rahat olsun. İş ilanlarında hep tecrübeli olsun diyolar. Tecrübeli olsun ama genç çıtır da olsun. Ketçap mayonez de olsun mu? Saçmalığa bak. Sanki ajansa manken alıyolarTeşekkür ederim içim az da olsa rahatladı. Ancak girebildim siteye şimdi cevap vereceğim. Yaşanan her şey gerçek herhangi bi abartma dahi yok. Yaşadığım şehirde özel büyük ve şehrin göbeğinde olan bi hastane isim vermek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?