iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

İşe alındınız mı bari?
Belki sinir stress dolu bir ortamda çalışacağınız için , sizi test etmiş olabilir mi böyle yaparak?
Aklıma daha mantıklı bir şey gelmedide.
İstemediğimi söyledim. Başlamadım işe

stresınızı olcmek ıcın bıle olsa asla bu sekılde hakaret edemezler ıs olsunda ne olursa olsun dıye dusunmeyın oyle bırı işinizi yaptırmaz sıze cunku
bıraz daha sabredın bence baska ıs gorusmelerıne katılın derım

O tespiti nasıl yapmış ki :)
Fazla iddialı olmuş yani gerçekte tanımıyorsa sizi
Hayran kaldım zaten ne kadar önceki bi konudan beni hatırlaması. İddiam balon oldu uçtu meraklanmayın kuyruğumu bacağımın arasına aldım

Siz nasıl tepkisiz kaldınız onca lafın üstüne sabrınız takdire şayan doğrusu
Terbiyesiz herif . Eğitim cahilliği alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler . Doktor olmuş ama insan olamamış . Ulaşabildiğiniz tüm merciilere şikayette bulunun . Şu yaşadığınız üzücü olayında üzerinizde iz bırakmasına asla izin vermeyin. Tam gaz iş aramaya devam edin . O hıyarın sizi işe almaya niyeti yokmuş hepsi bahane

Nasıl bir aşağılık kompleksi varsa
Ruh hastası
Kesinlikle şikayet edin
Gerçekten yaşandı mı bunlar? Yaşandıysa normal değil. Hakaret etmiş aleni. Şikayet etseniz hak. Sorunlu bir insanla karşı karşıya kalmışsın.. şok oldum
Adam manyak 22 yaşında ne yaşlısı hadi olgun görünüyorsun en fazla 25 görünürsün güzellik konuşuna gelince hemşirelik te güzellik arıyorsa bence o adamın niyeti başkaydı. Anladın sen onu
Neden sessiz kalırsınız anlamam.
Adamın suratına okkalı bir tokat atamadın mı?
Ağzının payını verip ne kim köpeksin diyemedin mi ay sabah sabah gerildim
Niyeti güzel, uzun ve göze hitap eden biriyle çalışmaktı. Ben kısa ve göze hitap etmeyen sıradan biriyim. Şimdi neler yapabileceğimi araştırıyorum çok sağolun

Saçım kahkül, kısa ve kumral. Herkes tepki vermediğim için tepki göstermiş ama tecrübe ettim artık susmam sağolun

Ben istemedim çalışmak. Tecrübeli bi çalışanım küfür bile duydum hastalardan ama her zaman cevabını, yapmam gerekeni yaptım.

Saka herhalde.
Cimere sikayet neden etmiyor sunuz?
Yanınızda sahitte varmıs,

Suç duyurusunda bulunun. Cimere de yazın. Terbiyesizliği yanına kalmasın.

Denemeye gel, hasta vereceğim sana bakalım yapabilecek misin dedi ben istemiyorum çalışmak dedim. İş bulacağım derken türlü muameleye uğradım. Buna da şükür, sağolun

Bu ne terbiyesizlik hakaret davası aç.
Bunun için kanıta ihtiyaç yok mu? Benim kanıtım ya da bi belgem yok hatta bu kelimelerin hakaret sayılacağından bile emin değilim. Adam böyle bi hamleden sonra ismimi zedeledi diyerek daha çok üstüme çökebilir

Peki iki kişiydiler dedin sadece bu hakaretler mi oldu baska nişey konusulmadımı diğer kişi tavrı vs iyimiydi
Bana bi tek bu olasılık geliyor

Yapma be guzelim susulur mu.. ben o adamin oylee paralardimki yemin ederim estetik amelyat bile kurtaramazdi.. suan o pislige tum kufurleri ediyorum senin yerine

Peki iki kişiydiler dedin sadece bu hakaretler mi oldu baska nişey konusulmadımı diğer kişi tavrı vs iyimiydi
Bana bi tek bu olasılık geliyor
Benimle gelen abla hocaya "hocam tamam biz gidelim artık yoksa muhabbet değişiyor" dedi en son. Abla kolumdan tutup çıkardı beni odadan. Doktor isterseniz akşam bi şeyler içerek konuşalım diyordu. Kapıdan çıktığımızda alışacaksın bu adam böyle gül geç dedi abla. Adam zarf mı attı gerçek miydi çözemedim

Yok bu benim dedigimden baya uzak bir muhabbete dönüşmüş zaten
Kurumsal bikaç firmada calıstım ve işim geregi stres testine tabi tutuldum ama böyle aksam bişey icelim gibi seylere dönmedi tabi sizinki bildigin sapıklık yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…