iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Senin alacağın işede,sanada başlarım şimdi demekten sizi alıkoyan neydi bilemem ama,adam bunu bilerek ,sizi denemek içinde yapmış olabilir.Tabi çatlak değilse.Her iki durumdada birçok insan sizin gibi sessiz kalamazdı eminim.

bana denk gelmez ki böylesi.
versem bir ağzının payını da bir daha açarken 10 kere düşünse.
neden sustunuz bilmiyorum.
yanınızda size referans olan kişi nasıl sessiz kaldı bunlara onu da bilmiyorum.
şikayet edilebilecek merci varsa şikayet edin.

sosyal medyada ifşa etme fikri çekici ama yapmayın. adam hastane sahibi doktor. gider tutar avukatını. siz işsiz, kalırsınız dımdızlak.
onun yerine hakkınızı yasal yollardan arayın.

Sonra böylelerini dövseler doktorlara karşı şiddet var diye bağrirlar (benim eşimde doktor, ama diğer çalışanlara asla böyle terbiyesizce konuşmaz). Bir yere sikayet imkanınız varsa şikayet edin

Eğer hemen gidip onu önce cimere sonra savcılığa şikayet etmeyeceksen sanada diyecek hiçbir şeyim yok.
Aslında varda işte kalbin çok kırılır.
Ben olsam o herifi doğduğu güne lanet ettirmiştim şimdiye...

Yurtdışında böyle şeyler çok çok nadir olur. Magazalarda engelli insanlar çalışıyor burda. Asla dış görünüşe önem vermezler bunu diyorum neden mi? Ben Türkiyedeyken ise alınmazdım kiloluyum diye.

Çok özür diliyorum, diyelim doktor doğru söylüyor. Cirkinsin ve yaşlı görünüyorsun. Manken mi yapacakmış seni? Hemşire olduğunu varsayıyorum, işteki beceri güzellikten önce değil mi? Belki çok iyi bir calisansin.

Hanımlar ben kadının çalışmasına karşı değilim ama bu şekilde çalışmasına karşıyım. Çünkü kadınların iş becerilerinden önce dış görünüşüne bakıyorlar. Dış görünüşü güzel olanı işe alıyorlar. Hiç kilolu sekreter gördünüz mü? Sekreter aslında göze hitap etmeli yaptığı işin bir önemi yok. Sekreter arkadaşlar beni taşlamasın, iş dünyasının kafa yapısı böyle.
Neyse inşallah karşına daha güzel bir iş çıkar.

Siz neden sustunuz bunlari derken ben onu anlamadim.terbiyesiz adam.is olmazsa nolursa olsun kimse benim dis gorünüsümle dalga gecemez.

Canım sen iyi susmuşsun ben olsam parçalardım , ben mankenlik ajansına gelmedim , burası hastane değil mi ? Ben sağlıkçıyım ahlaksız sizi şikayet edeceğim derdim çıkardım

Hemen şikayet edin onu..
Cimer e yazın tüm bilgileri detaylı verin..

Bak bunu git ekşi sözlüğe yaz.
O ekşi sözlüğü hiç sevmem ama bu tür konularda çok etkili bir mecra.
Ama yazar hesabı olması şart yoksa konu açamazsın. Buradan hesabı olan varsa yardımcı olsunlar. Bulamazsan sen bir çaylak hesabı aç, sonra yazar olanlara konuyu mesaj at rica et, onlar konu olarak açar. Orada konu bir patlasın bak neler oluyor...

Sikayet edeceksin tabi ki . Is verecek diye bu kadar gurur kirmanin anlami yok ahlaksiz okumus ama insan olamamis

Hala soruyor musun lütfen toplum faydası için şikayet edin o doktoru(!). Ben çıldırdım burada.

Hadi ordan karthoroz sen yanına çalışan değil kendine metres arıyorsun der kapıyı çarpar çıkardım
Pisliğe bak ya

tamam bakımlı, özenli, gerekiyorsa makyajlı görünmeni isteyebilir.
Kurumsal şirketlerde, sektörlerde (hastane bile olsa) bu böyledir.

Ama doktor beyimiz işi hakaret boyutuna götürmüş.
Hastaları ile de böyle bir üslupla konuştuğunu düşünemiyorum.
Hadsiz.
Görmezden gelin.
Şikayet de edebilirsiniz.

Ama o adamın size iş vermediğine sevinin bence. En önemlisi bu.
Her türlü terbiyesizlik beklenir öylesinden.
Allah hayırlı kazanç kapıları nasip etsin inşallah

Terbiyesiz herif. Böyle doktorlara denk gelmesek bari. Sizin adınıza üzüldüm. Kafasında nasıl bir düşünce varsa kadınları kategorize ediyor utanmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…