iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Nasıl suskun kalmışsın hayret sende yapıştırsaydın lafi

Şimdiye kadar durman kabahat
Şahsa hakaretten tazminat davası aç, hem cebine para girer hemde haddini bildirmiş olursun bir daha da kimseye agzını acamaz
Ailesine yakınlarına da rezil etmiş olursun
Dr olmus ama insan olamamış hadsiz..

Resmen sözlü saldırı ve tacize uğramışsınız okurken benim bile sinirim bozuldu lütfen lütfen bunu o herifin yanına bırakmayın her yere şikayet edin hatta bir avukatla görüşün o arayıp dava açacağınızı da söyleşin. Size yaşattığının karşılığında o da bedel ödesin korksun. Bunun üstüne gitmeyeyim derseniz zaman içinde içinizde yükü büyür derin bir pişmanlık olur üstünü örtmeyin

Bir Avrupa ulkesinde bunlar basiniza gelseydi o adam yaptigina bin pisman olurdu. Hayatimda boyle bir sey duymadim. Sikayet edebiliyorsan et. Bir daha da sana boyle davranan birine karsi sessiz kalma.

Takilmis saka yapmis olabilir mi? Yani yapi itibariyle boyle bi mizaci vardir belki. Akli basinda olmass doktor olmaz, akli basinda biri ciddi ciddi bu sekilde konusmaz gibi geldi

ben şokkk... ne saçma bir insanmış ya hu hiç üzülme aptalın teki öyle dedi diye

Ne seçimi allah aşkına saçma bi yöntem..öyle bir yöntemle işe filan alınmak istemem..kız orda doktora sustu tepki vermedi diye madalya mi verecekler yada tenezzül edip asgari ücretten fazla mı verecekler ?
Stres testi de bu değil ki zaten, stres testinde sen çirkinsin demek, tırnak kontrolü yapacağım demek dünyanın neresinde var acaba

Ya keske konussaydin.

Senden guzelim.Gencim.Kalbin de paslanmis.Sevgili de bulurum koca da sana mi soracagim? Doktor olmus adam olamamissin.Edepsiz diyim kapiyi suratina carpsaydin.

Saglik Bakanligina sikayet edin bence. Doktor degil g.vat bu adam.
Linkedin ve Facebook gibi ortamlarda ifsa da etmelisiniz. Bu sapigi adam yerine koyup gitmek istemem asla.

Bana sanki seni denemiş gibi geldi

Kaç yaşlarındaydı doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…