- 18 Nisan 2018
- 71
- 71
- 88
Nasıl suskun kalmışsın hayret sende yapıştırsaydın lafiMerhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
Bir Avrupa ulkesinde bunlar basiniza gelseydi o adam yaptigina bin pisman olurdu. Hayatimda boyle bir sey duymadim. Sikayet edebiliyorsan et. Bir daha da sana boyle davranan birine karsi sessiz kalma.Merhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
ben şokkk... ne saçma bir insanmış ya hu hiç üzülme aptalın teki öyle dedi diyeMerhabalar herkese uzun zamandır işsizim elimden geldiğince tüm hastanelere(sağlıkçıyım) cv bırakıp sürekli iş takip ediyorum. En son dün özel bi hastaneden abla benim için referans olmuş çağırdılar ben de öğleden sonra 13.30da gittim. Hastanenin ortaklarından bir doktor ile görüştüm. O doktor hem ortak hem de benim bölümüm ile ilgili aktif olarak doktorluk yapıyor. Gittiğimde içeri alındım referans olan abla da yanımdaydı. Doktor beni gördüğü an "hmmm bu muymuş yesilkalp dedikleri" diyerek küçümseyen bir bakış attı... ben tabi heyecan ve istekli gittiğim için çok takılmadım o an. Sonra ardı ardına "sen çok çirkinmişsin" "çok yaşlı görünüyorsun,yaşın kaç dedi" ben 22 diyerek cevap verdim. "Saçların iğrenç görünüyor boyamışsın saçma sapan gelmişsin buraya" dedi ben donakaldım. " Yanındaki kadın(bana referans olan 33-34 yaşında) senden çok daha genç görünüyor" dedi. Saçlarım doğal benim diyince o daha kötü öyleyse dedi. 10 dakikalık iş görüşmesinde sadece bunları söyledi birkaç mesleğimle ilgili soru sordu ama ben o an sadece bakmakla yetindim. En son tırnak kontrolü yapacagım uzat elini dedi ellerimi gösterdim yüzük yokmuş iki güne bulursun birini sen, güvenmiyorum sana dedi. O odadan çıktıktan beri kendimi kötü hissediyorum kime bu olayı anlatsam niye sustun,gidelim şikayet edelim dedi. Ne yapacağım bilmiyorum? bu olanlar normal mi lütfen akıl verin ben mi yanlış yaptım anlamıyorum... Yazım yanlışım olduysa kusura bakmayın aklım başımda değil.
Gerçekten çok üzülüyorum, çok şekilci bir toplumuz.Yurtdışında böyle şeyler çok çok nadir olur. Magazalarda engelli insanlar çalışıyor burda. Asla dış görünüşe önem vermezler bunu diyorum neden mi? Ben Türkiyedeyken ise alınmazdım kiloluyum diye.
Stres testi de bu değil ki zaten, stres testinde sen çirkinsin demek, tırnak kontrolü yapacağım demek dünyanın neresinde var acabaNe seçimi allah aşkına saçma bi yöntem..öyle bir yöntemle işe filan alınmak istemem..kız orda doktora sustu tepki vermedi diye madalya mi verecekler yada tenezzül edip asgari ücretten fazla mı verecekler ?
Stres testi de bu değil ki zaten, stres testinde sen çirkinsin demek, tırnak kontrolü yapacağım demek dünyanın neresinde var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?