iş görüşmesinde çirkin ve yaşlı bulundum

Ben olsam bana böyle bir şey derse ben gülerdim ayol
Ciddi gülerdim adamın absürdlüğüne

yakında mikroblading uygulaması yaptırmayana iş vermezlerse şaşırmam

aynen öyle çok nadir olan bu olayların nadir olmasının sebebi dediğiniz gibi şekilci olmamaları. şekilci olanlarında burnundan getiriyolar işte

aynen öyle çok nadir olan bu olayların nadir olmasının sebebi dediğiniz gibi şekilci olmamaları. şekilci olanlarında burnundan getiriyolar işte
İnsan burda insan olduğunu hissediyor. Ne acı bir durum,kendi insanlarımızın bize etiğini kimse etmiyor.

Doktor olunmaz demiyorum ama herkesin harcı değildir adam olmak. Okumuşun cahili bu da.

işte bu yüzden kadınlarımız okumalı. Erkek hegomanyasına son.

İşe alırken bunları gözlemliyorsa, muayene ederken neler düşünüyor allah bilir

Şaka yapmaya çalıştığını mı zannetti acaba ?
Hani öyle tipler olur ya ama öyke bile olsa hoş değil yani.
Gidip şikayet et ilgili yerlere.
Keşke susmasaydın.

terbiyesiz saygısız insan yanınızdaki hanımefendi naptı size öyle laflar edilirken... gerçekten ayıp utanma yok millette

Dr tıp okurken kafayı yemiş.
Keşke okumasaymış terbiyesiz.

Keşke sağlam bozup terk etseydiniz orayı.

Nasıl ya?

Şaka yapıyosun sanırım Arkadaşım iş arıyosun diye millete kul köle olcak değilsin ya doktorsa doktor verseydin cevabını..pes valla gerçekse bu dediklerin

Sen kendini kötü hissetme canım. Herşey ortada zaten. O abla bunlar olurken hiçbir şey yapmadı mı?

Ya bu cesareti nerden bulmus bu pis zihniyett arsız pis herif ya tabiki sıkayet et maddi manevi dava ac ya 22 yas nedir nrmal mezun olma yası verecekleri üc kurus para ya saka gbi sankı onune mlyarlar yıgacak bide bende sgalıkcıyım yaısm 25 asla hc bsey icin gec deildir ne istiyor lar kaıdnlardan ya sastım kaldım

Stres testi deniyor buna. Bir secim yöntemi.

Adamın bölümünde çalışacağın için size psikolojik test yapmış katlanabilirlik seviyenizi ölçmüş. 3 gün sonra ararlar başla işe diye. Orda o lafları ederken vermeliydiniz ağzının payını

Ciddimisin sakami kim boyle tanimadigi birine hakaret edebilirki inanamadim resmen ben olsam ona orda haddini bildirirdim nasil sustunuz bu laflara ay biz boyle insanlara guvenip canimizi emanet ediyoruz bence cimere sikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…