iş hayatı acımasız :( şaşkınım

Hani patron ona söz vermiş ama sonra seni göndermek için hakkında birşeyler uydurmuşş olabilir diye düşündüm ama yok diyorsun. Bilemedim.

ya bırı bı laf cıkarmıstır ortaya ıftıra gıbı mesela herkes etkılenmıstır
veya gercekden sıze karsı tavır alacakları bırsey yapmıssınızdır mesela
ıs yerınden bırı bana zıt gıtse durum ıstıfaya kadar gıtse ben hıııcc takmam mesela konusmazsa konusmasın derım
sınır krızı gecırıp hastanelık olmussunuz...

siz ısınızı yapın bosverın patronunuzun yaklasımıda sıze karsı olumsuz degılse sorun degıl
kımse kımseyı sevmesede olur ıs yerınde tavır yaparlarsa yapsınlar takmayın bence

patron başka bir yere alarak bi çözüm buldu bakalım hayırlısı

En salağının üstüne oyna bu senin için bunu diyordu şimdi nekadar yakın sana diye ortalık karışacaktır bu kavga sırasındada senin olayı dökerler korkma patron seni koruyor demekki muhtemelen seni muhpir zannediyorlar yani patron yalakası gibi birşey yoksa niye hepsi birden cehpe alsın aman ayrıca patron senden yana 3 -5 tip olmasa ne olur

arkadaşlar birinin sizle konuşmaması mobbing değil yanlız, aradaki farkı iyi ayırd edin birisi mobbing dedi diye hemen herşeye mobbing demeyin mobbing olması için belli kurallar var. konu sahibi canım lafım sana değil ama sonuçta herkes herkesle konuşup konuşmama özgürlüğüne sahip. konu sahibi ile arkadaşının arasında belli ki bir sorun yaşanmış kız da kendinisine tavır almış ortada dönen bir şey var şu anda bunu irdeliyoruz. Yani bu vakte kadar yoktu birden hortlamış birşey ... herşey mobbing kapmsamına girmez bilmiyoruz ....

eflatun 86 ama sen mobbing old. düşünüyorsan iş arkadaşlarından değil patronundan ve eski kankandan yazılı olarak iste sebeplerini

bu arada olaylar çıktıktan sonra seni projedeki bir yeri açıp oraya yerleştirmesi iyib ir şey bence bir sürgün değil hatta elden kaçırmaya çalışmama gibi geldi... salla yaa hayatına bak onlar olsa noolurr olmasa noolur... patronla aranı iyi tut sıkı ol yani aranızdan su sızmasın ohhh misss bir de midür olur muymuşsun başlarına hahahaha

Son düzenleme:
Nasıl bir işte çalışıyorsunuz profesyonelliğin 'p'sinin noktası bile yok. Çalışma ortamında böyle bir sorun var ve patron mudahale etmiyor öyle mi? Kurtul şuradan ya daha aklı başında insanların bulunduğu yerde huzurla çalış.

çok saçma ya valla sizin yerinizde olsam patronumun karşısına geçer aranız iyiyse ya nedenini öğrenin yada çııkışımı veriyorum derim.

çok üzüldüm kardeşin için , kardeşin bu durumu bir üst kişilerle veya patronuyla paylaştı mı
Paylaştı ama mobing olayının ispatı çok zor...Senin olayında arkadaşların seninle konuşmuyor. Onun olayı çok daha farklı.

Son düzenleme:
Burda yazanları okuyunca aslında bunda bir iş olduğunu ben de düşünmeye başladım. Patronunun da bunu bilmesi... Aslında bunda bir iş olabilir. Dikkatli ol.

Ne üzerine işiniz ? Belki bir iftira vardır ortada bilmediğiniz. Ama çok memnunsunuz demekki diğer tarafa gidiyorsunuz.
Ben olsam öğrenir ona göre yönlenirdim. Eşyalarınızı almanızı istemeyecek kadar kötü birşey demek ki bu.
Sizi nereye gönderirse göndersin arkanızdan o durum gelecektir.
Patronunuzla kesin kararlı bir şekilde konuşun

kesinlikle öyle olmasalarda olur ama insan kendi hakkında dönen dolabı merak ediyor .. o dediğin zor ihtimal yada şimdilik zor belki üstünden biraz zaman geçer olay soğursa biri ile elbet konuşurum

yani eşyalrımı onlar çıktıktan sonra akşam almama izin verdi denk gelmemi istemedi heralde bilemiyorum ..
kendisinden ısrarla öğrenmeye çalışırsam kovulma ihtimalide var yani şöle diyebilir bak seni başka bir yere aldım çalışnma için sen hala bunun peşindesin kardeşim beyin ameliyatı olma ihtimali var belli değil henüz ve paraya ihtiyacımız olacak riske atamıyorum açık olmak gerekirse

şimdilik kurtuldum
müdahelesi ben kriz geçirdikten sonra oldu işte

çok saçma ya valla sizin yerinizde olsam patronumun karşısına geçer aranız iyiyse ya nedenini öğrenin yada çııkışımı veriyorum derim.

öylede işi kaybetmek istemiyorum ihtiyaç meselesi en azından şu an için öyle bir lüksüm yok
birde oyun üzerine kaybetmek var o daha da koyar insana sonuçta o kadar emek verdiğim bildiğim yaptığım bir iş
ya bilemiyorum patronda bu konuyu kapatıp yeni bi yere aldığına göre vardır diyorum bi şey

Burda yazanları okuyunca aslında bunda bir iş olduğunu ben de düşünmeye başladım. Patronunun da bunu bilmesi... Aslında bunda bir iş olabilir. Dikkatli ol.

bna kalırsa bu işin ortaya çıkması zaman alacak , patronun da konuyu kapatıp saklması benmde dikkatimi çekiyor ya olay büyümesin diye yada kendi hatasıda var bakalım

o zaman yapıcak birşey yok..

Paylaştı ama mobing olayının ispatı çok zor...Senin olayında arkadaşların seninle konuşmuyor. Onun olayı çok daha farklı.

kardeşinin olayını tahmin edebiliyorum benimde başımdan geçmişti oda çok yorucu umarım kısa sürede düzelir inşallah ..
benim olayım da milletin beni engelmemesi konuşmaması o kişi yüznden hayır ne oldu da böle cephe alındı ne anlatıldı hakkımda , o çocukla sorun var ok ama diğerlerine ne oluyor üstelik herkes tarafından bi şey saklanıyor off böle bir şeyin içinde kalmak

İnanın ne diyeceğii bilemedım ihtiyacım var dediğiniz için patronun konuyu kapatıp yeni biyere seni alması çok kafa karıştırıcı geldi bana sonuçta patron bu yoluna koyması gerekiyordu. bu kadar saçma olay olamaz herkez bilio ama sana demiyo valla ben olsam kafayı yerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…