- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
Yaa kötü kokan insanlarla da hiç olmaz :/kolaylıklar dileyeyim size deBen işimden memnunum elimden gelse emekli olana kadar çalışırım ama bi çalışanımız var yaşça çok büyük öyle pis kokuyo ki anlatamam, şimdi bi de hamileyim kokulara karşı hassassım nefes almıyorum yanıma geldiği zaman bazen kusuyorum vs vs. Velhasıl sorunun adı değişiyo kendi işin bile olsa sorunlarla karşılaşacaksın bence.
Sürekli yanımda değil öyle olsaydı çoktan çıkmıştım işten.Yaa kötü kokan insanlarla da hiç olmaz :/kolaylıklar dileyeyim size de
Haklısın , ama benden büyük ve tecrübeli ve hatta asistanıyım ondan yıpratıcı oluyor şunu yap bakalım yapabilecek misin diyor sonra da alaycı konuşuyor diğer hocaya benim hakkımda ama ben duyuyorum kadındaki de ne cesaretse..Ben de mğretmenim. 10 kişiyiz 1 tanesi erkek hoca iyi anlaşıyorum. Başka bekar bi bayan hoca ada odada olunca beni rencide etmek küçğk düşürmek için elinden geleni yapıyo. Rakip görüyo heralde o kişinin hayatında kapladığı yere bak ve söylediği sözleri o kadar salla
Tecrübesizim ondanBen onları eziyorum tabiki her söyledikleri mantıklı değil ya illa bişey denk geliyor söylüyorum lafımı güleryüzle söyleyince bişeyde diyemiyorlar. Düzelmeye niyetleri yok o ayrı ama motivasyonumu düşüremiyorlar. Yaşları büyük diye daha bilgili zannediyorlar kendilerini bende öyle olmadığını gösteriyorum. Alttan almakla olmadığını bundan 7-8 yıl evvel öğrendim acı bişekilde çünkü.
İyi anlaştığım bi iki kişi var asistanlardan kanka değiliz ama fena da değilizSeveceğin insanlarla karşılaşmak işyerinde pek kolay değil. iyi anlaştığın 1-2 kişi varsa, maaş yemek servis vs şartlar iyiyse kulaklarını tıka, çalış.
Ben öyle duramamki daralırım valla nasıl yapabiliyorsunİş dışında muhatap olmuyorum.
İşin gerektirdiği kadar konuşuyorum.
Gerisini duymamazlıktan geliyorum.
Zaten bir müddet sonra insan duymamaya başlıyor gerçekten.
Çok seyrek sohbetlerine dahil etmeye çalıştıklarında ya telefonumla ilgileniyorum ya da işim varmış gibi davranıyorum.
Tecrübesizim ondan
Ama acaba tecrübem olsa da bu şekilde devam eder miyim
Yani sorun kendi özgüvenimi mi kaybetmeye başladım yoksa geçici bir durum mu tedirginliğim var
Ay çok detaylı düşünüyorum galiba
Ben de arada laf sokayım gülerek belki daha iyi gelir aynen
Ben öyle duramamki daralırım valla nasıl yapabiliyorsun
Evet ben de hassasımŞu ana kadar ayrıldığım bütün işyerlerimden bu sebeple ayrıldım. Bu tür ortamlarda çok gerginlik oluyor, benim de psikolojim buna müsaade etmiyor. Yapı olarak hassasım sanırım iş hayatı bana göre değil.
Ama Allah dağına göre kış verirmiş. Şu an işyerimdekilerden çok memnunum. Hepsi çok saygıdeğer insanlar. Hamileliğimin son ayından itibaren de bilgisayarı eve götür orada devam et dedi patronum. Maaşım az ama kafam rahat.
Evet,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Çünkü beraber çalıştığım kişiler özellikle yaşça büyük olanlar ezme çabasında sürekli ve bunaldım enerjimin dşmemesi motivasyonumu kaybetmemem ve en önemlisi iş hayatında mutlu olabilmem için önerilerinize ihtiyacım var...
Haha aynen de böyleBende bu konuya yakındığım bi konu açmıştım.
İnanın sabah işe gidesim kalkasım gelmiyor.
Çalışasım gelmiyor.
Ağzına çakasım geliyo sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?