- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
inşallah kazdığı kuyuya kendi düşer.İnsanlarla uğraşmak çok zor gerçekten allah herkese sabır versin ya. Ama sanmıyorum sevgilisine değil de sevgilisi benim narin popoma tekmeyi basacak gibi görünüyorkimseyle isim yok sadece işimi yapıyorum ve tek sorunum işim oluyor o zaman. Umarım hepimiz sorunlarımızı çözeriz
inşallah kazdığı kuyuya kendi düşer.
orası öyle de senin yüküne yük bindirmiş oluyor.Beddua etmeyelim yine de :)) Allah akıl fikir versin. Sevgilisini de alıp başına calsin sanki tek derdim bu
umarım sen de başarırsıno tipler her yerde var.
minimum ve profesyonel yakınlık kurmak
kimseye özelini açmamak
dedikoduya girmemek
ezme çabalarına fırsat vermemek yapılacak şeyler olabilir.
ben ilk iş yerimde bunu beceremedim. ikinciye inşallah.
bizim masabaşı değil de telefona yumulcam sanırımsabh işinin başına geçiyorsun canım çalışııyorsun kendi kendine pc den mutlu olacağın bişeyler oku kendi kendine takıl mesai bitincde çık git en iyisi bu şekilde
manyak her yerde manyak:)Çaycı kadınla uğrasıyodum üstüne bide yeni sekreter eklendi. Ama bu daha bilmiş gıkgıkgık başımda.
Kaloriferlerde sorun vardı, benimde küçük sobam var (1 aydır gribim iyileşemedim)
Gelmiş dün bana diyoki 'ben üşüyorum sobayı alıcam' ne hakla dedim.
Bekle alınsın soba.
Çıkarken de diyoki biraz daha ısın almaya gelicem.
Sonra tabi ben vermedim, geldi tepemde dikilip ısındı bi saat boyunca istediği sey beni rahatsız etmekkk.
bizim daha çok insanlarla iç içe maalesef keşke masabaşı olsaymış:)Aynı ısı yaptıgım bırı yok. Sevmedıgım kısıler var farklı bolumlerde muhattap olmuyorum , ılgılenmıyorum merhaba bıle demıyorum :)
takmamayı öğrenicem elbet ben de :)Elinizden geldiğince görsenizde görmemezlikten gelmek .Hiç takmamak !
İşim olmadığı sürece merhaba merhaba o kadar rahat olun .
aynen öyle yapıcam karar verdim sadece işime odaklancamevet canım o benim..turizm şirketinde çalışıyorum finans bölümü..ama turizmcileri zaten bilseniz..inanılmaz fesat,dedikoducu (Erkekleri hele ! ) ,çıkarcı,sapık..ne desem az kalır..6 yıldır bunlarla çalışıyorum..evime de uzak..ama düzen oturtunca birkere başka yere geçmek istemiyorsun..bir türlü çıkamadım anlayacağın..bu insanlara katlanıyorum malesef..yanımda küfürlü konuşmalar,evli adamların sevgilileri,iş almak için acentacılarla yatan otelci kadınlar..neler neler neler...ama en çok canımı sıkan sürekli dedikoduları..işimi yapıp çıkıyorum..bir de az kişiuyiz.öyle kurumsal falan olsak hiç duramazdım heralde..
işini yap.görmezden gel diğerlerini.işini bitir ve çık..ben tüm sosyal ortamlarımdan çıkardım hepsini..benim ne yaptığımı bilsinler istemiyorum..sen de öyle yap iş dısında da görmezsin hem..ve sabır..
ne tatlısın :) kızmışsın ama ona rağmen olumlu yönünü görüp Allah razı olsun diyorsun,çok iyi niyetli:)Aaa cathy benim yerime konu acmissin kiz :)
Bebek olana kadar 10 sene calistim o sevmedigim insanlarla. Kufurler asagilamalarin haricinde surekli olarak da soguk bir savas vardi aramizda. Benden 5 yas buyuktu mudurum. Kendisini bana rakip gordu sanirim. Ben israrla yerine gecmek gibi bir dusuncem olmadigini soyledigim halde vazgecmedi soguk savasindan. Ben zaten istifa ettim artik ama onun icin degil,artik bebisime bakacaktim :)
Bu 10 yilda naaptim,fabrika icinde bana ait olan olmayan her turlu isi yaptim ve kendsinin yaptiklarina hic aldirmadim. Saygida asla kusur etmeden kendisi yokmus gibi davrandim. Bana yaptiklarina ragmen yine de dostca ayrildim Allah razi olsun ogrendigim isi ona borcluyum cunku.
evet belki bir süre sonra alışırım ama şu an deneyince yapay kalıyorum çünkü aşağılandığım insana gülümsemek,günydın demek vs zoruma gidiyor ben de kendimi geri çektim epey..Günaydın.
Çok uzun yıllardır o kadar garip insanlarla çalıştım ki... Eminim ki onlar da benim hakkımda bu terimi kullanıyorlardır.
Sürekli güler yüzlü olup mesafeli olmaya,derinlere inmeden sohbet etmeye,herkesle iyi geçinmeye alıştım ben.
karşı atak yapmıyorum evet çünkü karşımdakilerden birisi benim yüksek lisans dersime giriyor bri diğeri okulun dekanısanki sen onlara karşı , karşı atak yapmıyor gibisin . Hani bu işi yapamadın beceriksiz gibi bir şeyde pısıp köşeye çekilirsen ezilirsin . ama çok biliyorsan öğret dersen. Dediklerine küstah küstah gülersen hiç bir şey yapamazlar sana . Özel sektörün doğası böyle
aynen katılıyorum:))Cikamiyorsun bir muddet sonra isten cikiyorsun olan sana oluyor
Bir yerde uzun sure o yerde calismis veya yasca buyuk biri varsa patron o oluyor herseyi soyleme hakkini kendinde goruyor iste bu yuzden ben emeklilik sonrasi is yasamina devama karsiyim kadinin menepoz erkegin andropoz yaslari yanlarindaki insanlara hayati zehir ediyorlar
Basarmanin tek yolu kulagi tikamak guleryuzlu ama ezdirmez belirli bir mesafede durmak eger bu tiniyi iyi verirseniz mesafeli iliskide rahat edersiniz
İs yerinde is yerinde cok zaman geciriyorum yok ailemden cok goruyorum diye cok samimi iliski kurulunca cok cabuk boka ve istismara sariyor
Kisi sonra kendi mutsuz oluyor
kadın biraz kompleksli o kesin ama bana karşı değil sadece diğer asistana da arkasından dedikodu yapıyor hem de benim dibimde yemin ederim kafasız yaBAK GÜZELİM eger işe ihtiyacın varsa o kadının dediklerini umursamayacaksın eger umursar rencide olursan bu iş gitmez.
1) bu bayan seni çekemiyorsa bu bir histir sen asistanı olsanda yapar bu tavrı
2)bu bayan senin gercekten gelişmen adına belki kendini görüyordur gençliği ondandır iyi niyet
şimdi sen karar ver hangisi ise ona göre yaklaş yumusak tavırlı ol
evetAyyy seviyesiz. Asistanlık kötü hep burun buruna :/ zormuş
ezdirmemem lazım ama nasıl bilemiyorumSizi anliyorum. is alaniniz ne bilmiyorum ancak eğer hoca öğrenci iliskisi varsa bu durumda yapacak bir sey yok. daha fazla hirslanip calismaktan baska..
Ancak masabasi bir iste calisiyorsaniz kulaginizi tikayip kendinizi ezdirmeden devam edin.
Ben calistigim bir yerde ciddi anlamda sıkıntı yasiyordum.
Kendi alanimdaki insanlarla muhatap olmuyordum çünkü yasam enerjimi somuruyorlardi. nefes almak istedigimde mutfakta asci ablayla muhabbet ediyordum.
mantıklı şu an zaten pıstım iletişim kurasım bile yokBen de aynı sorunlarla boğuşuyorum .Çözümü mecbur kalmadıkçailetişim kurmamakta buldum.
al işte bir manyak daha:)) kolay gelsinBenim çalıştığım yerde Geneli genç zaten çok az kişiyiz. Patron da genç haliyle 28 yaşlarında. Patronun kiz arkadaşı hergün ofise geliyor tabiki gelsin ama kizim davranışları bir garip burnu havada ve aksi sürekli sacma sapan bağırıp çağırıyor ve bana bakışları çok garip. İyi yaklaşımda bulunmaya çalışıyorum ama sürekli attığım adımı izliyor. Birkaç kere akşam Ofisten çıkarken o ofiste sevgilisiyle oturuyordu ve sabah geldiğimde masamın düzeninin bozulmuş olduğunu gordum . Bu ve bunun gibi şeyler. Sevgilisine abi diye hitap ettiğim halde garip davranışları var. Hemcinsim anlıyorum kıskançlığını ama abi diye hitap ediyorum ve zaten uzun süreli ciddi bir ilişkim de var.. Bazen böyle sacma şeylere maruz kalabiliyoruz ne yazık ki. Yaptığım tek şey kimsenin agzina laf vermemek. Kimseye bu rahatsızlığımdan bahsetmemek. Masam da ne aradı bilmiyorum ama en fazla masamdaki erkek arkadaşımla resmimi görmüştür gülüp geçiyorum. Bu umursamazligim daha çok zoruna gidiyor farkındayım
size de bol şansBenim de var iki tane...nefret ediyorum.3 yıl oldu.tüm iyi anlaştıklarım tek tek gitti.bu ikisi kabusum .doğum iznindeyim.bitince yine görecegim yüzlerini offff
size de sabır dilerim o zaman,zor biliyorumsevilmiyor ki:)
ben kapıyı kapatıığmda açik birakip gidende var illa müdür görsün diye..
çok sinir oluyorum bende yapıyorum onlarda oluyor. :)
sevmediği bir ortamda mecbur çalışıyorum saatler geçmiyo
keşke odam olsa benim de:) henüz onu da vermedilerki...öbür döneme inşallahSevmediğim insanlar var ama bizim iş ortamında çok önemli değil çünkü herkes kendi işini yapıyor iletişime çok nadir geçmemiz gerekiyor. sevmediğime günaydın iyi akşamlar diyerek muhabbeti sonlandırabiliyorum. odam ayrı zaten. arada boş vakitlerde sevdiklerimin yanında bir tur atıp çay içip dönüyorum odama
erkekler daha dedikoducu vallaDaha önceki işyerimde iki salak erkek vardı.
Dediko yapmaları abuk sabuk konuşmaları beni işyerinden işen nefret ettiriyordu.
Çoğu zaman kendi içimde ayrılmayı düşündüm ama işe cok ihtiyacım oldugu için fazla muhatab olmamaya buralarda dolanmada buluyordum careyi.
İşyeri sonrasında kapandıda kurtuldum.
Valla cok zor. Eşimizden ailemizden cok onlarla beraberiz.
Uzak durmaya calışmak en iyisidir her daim.
alışcam sanırım zamanla:/ya da her durumda gülümsemeyi öğrencem valla bilemiyorum şu an...Heryerde her an karşınıza çıkabilecek insanlar... Bir arkdaşın dediği gibi işinizde sebepler değişir, kişiler değişir ama mutlaka bi neden olur..
karşı atak yapmıyorum evet çünkü karşımdakilerden birisi benim yüksek lisans dersime giriyor bri diğeri okulun dekanı
nereden düştüm bu derse inan bende bilmiyorum kötü şans bu seneki:)
aynen. neler konuşuyolardı iğreniyordum tüm erkeklerden resmensize de sabır dilerim o zaman,zor biliyorum
keşke odam olsa benim de:) henüz onu da vermedilerki...öbür döneme inşallah
erkekler daha dedikoducu valla
alışcam sanırım zamanla:/ya da her durumda gülümsemeyi öğrencem valla bilemiyorum şu an...
çok basit iş harici muhattap olma gunaydın ıyı akşamlar de yeter. alsa özelını anlatma onlara, gerektıgı yerde senı ezmeye calısırlarsa sesını yukselt bu kadar basit..!Evet,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Çünkü beraber çalıştığım kişiler özellikle yaşça büyük olanlar ezme çabasında sürekli ve bunaldım enerjimin dşmemesi motivasyonumu kaybetmemem ve en önemlisi iş hayatında mutlu olabilmem için önerilerinize ihtiyacım var...
Ne güzel cute'ciğim..Aynı ısı yaptıgım bırı yok. Sevmedıgım kısıler var farklı bolumlerde muhattap olmuyorum , ılgılenmıyorum merhaba bıle demıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?