İş hayatında etrafında sevmediği insanlarla çalışanlar

sevilmiyor ki:)
ben kapıyı kapatıığmda açik birakip gidende var illa müdür görsün diye..
çok sinir oluyorum bende yapıyorum onlarda oluyor. :)
sevmediği bir ortamda mecbur çalışıyorum saatler geçmiyo

inşallah kazdığı kuyuya kendi düşer.

Sevmediğim insanlar var ama bizim iş ortamında çok önemli değil çünkü herkes kendi işini yapıyor iletişime çok nadir geçmemiz gerekiyor. sevmediğime günaydın iyi akşamlar diyerek muhabbeti sonlandırabiliyorum. odam ayrı zaten. arada boş vakitlerde sevdiklerimin yanında bir tur atıp çay içip dönüyorum odama

Daha önceki işyerimde iki salak erkek vardı.
Dediko yapmaları abuk sabuk konuşmaları beni işyerinden işen nefret ettiriyordu.
Çoğu zaman kendi içimde ayrılmayı düşündüm ama işe cok ihtiyacım oldugu için fazla muhatab olmamaya buralarda dolanmada buluyordum careyi.
İşyeri sonrasında kapandıda kurtuldum.

Valla cok zor. Eşimizden ailemizden cok onlarla beraberiz.
Uzak durmaya calışmak en iyisidir her daim.

Heryerde her an karşınıza çıkabilecek insanlar... Bir arkdaşın dediği gibi işinizde sebepler değişir, kişiler değişir ama mutlaka bi neden olur..

umarım sen de başarırsın

sabh işinin başına geçiyorsun canım çalışııyorsun kendi kendine pc den mutlu olacağın bişeyler oku kendi kendine takıl mesai bitincde çık git en iyisi bu şekilde
bizim masabaşı değil de telefona yumulcam sanırım

manyak her yerde manyak:)

Aynı ısı yaptıgım bırı yok. Sevmedıgım kısıler var farklı bolumlerde muhattap olmuyorum , ılgılenmıyorum merhaba bıle demıyorum :)
bizim daha çok insanlarla iç içe maalesef keşke masabaşı olsaymış:)

Elinizden geldiğince görsenizde görmemezlikten gelmek .Hiç takmamak !
İşim olmadığı sürece merhaba merhaba o kadar rahat olun .
takmamayı öğrenicem elbet ben de :)

sanki sen onlara karşı , karşı atak yapmıyor gibisin . Hani bu işi yapamadın beceriksiz gibi bir şeyde pısıp köşeye çekilirsen ezilirsin . ama çok biliyorsan öğret dersen. Dediklerine küstah küstah gülersen hiç bir şey yapamazlar sana . Özel sektörün doğası böyle

aynen öyle yapıcam karar verdim sadece işime odaklancam
sallamayacağım kimseyi de..

ne tatlısın :) kızmışsın ama ona rağmen olumlu yönünü görüp Allah razı olsun diyorsun,çok iyi niyetli:)

evet belki bir süre sonra alışırım ama şu an deneyince yapay kalıyorum çünkü aşağılandığım insana gülümsemek,günydın demek vs zoruma gidiyor ben de kendimi geri çektim epey..

karşı atak yapmıyorum evet çünkü karşımdakilerden birisi benim yüksek lisans dersime giriyor bri diğeri okulun dekanı
nereden düştüm bu derse inan bende bilmiyorum kötü şans bu seneki:)

aynen katılıyorum:))
kadın biraz kompleksli o kesin ama bana karşı değil sadece diğer asistana da arkasından dedikodu yapıyor hem de benim dibimde yemin ederim kafasız ya
Ayyy seviyesiz. Asistanlık kötü hep burun buruna :/ zormuş
evet
ezdirmemem lazım ama nasıl bilemiyorum
ikisi de benden üst mertebe gibi şu an
biri yüksek lisans ders hocam birisi bölümde dekan
Ben de aynı sorunlarla boğuşuyorum .Çözümü mecbur kalmadıkçailetişim kurmamakta buldum.
mantıklı şu an zaten pıstım iletişim kurasım bile yok
al işte bir manyak daha:)) kolay gelsin
Benim de var iki tane...nefret ediyorum.3 yıl oldu.tüm iyi anlaştıklarım tek tek gitti.bu ikisi kabusum .doğum iznindeyim.bitince yine görecegim yüzlerini offff
size de bol şans

size de sabır dilerim o zaman,zor biliyorum
keşke odam olsa benim de:) henüz onu da vermedilerki...öbür döneme inşallah

erkekler daha dedikoducu valla

Heryerde her an karşınıza çıkabilecek insanlar... Bir arkdaşın dediği gibi işinizde sebepler değişir, kişiler değişir ama mutlaka bi neden olur..
alışcam sanırım zamanla:/ya da her durumda gülümsemeyi öğrencem valla bilemiyorum şu an...

karşı atak yapmıyorum evet çünkü karşımdakilerden birisi benim yüksek lisans dersime giriyor bri diğeri okulun dekanı
nereden düştüm bu derse inan bende bilmiyorum kötü şans bu seneki:)

Bu duruma abovv gibi bir tepki gider yani . O zaman bolca sabır dileyip inşrah duası oku. bu işler böyle gidiyor o seni eze eze suyunu çıkara çıkara yetiştiriyor . Sende diğerlerine öyle yapıyorsun senle alaklı olduğunu düşümüyorum

aynen. neler konuşuyolardı iğreniyordum tüm erkeklerden resmen

çok basit iş harici muhattap olma gunaydın ıyı akşamlar de yeter. alsa özelını anlatma onlara, gerektıgı yerde senı ezmeye calısırlarsa sesını yukselt bu kadar basit..!

Msj basligini gorunce 10 ay katlandigim is yeri aklima geldi. 12 yildir ozel sektordeyim ve dedikodunun olmadigi, ben daha iyiyim o yuzden herseyi yaparim egosunuj olmadigi bi isyeri gormedim henuz. Eger isini seviyorsan kimseyi dinleme, herkes dedikodu yapar. Sen sadece isine odaklan, en iyi sekilde ogren zamani gelince bilgi ve tecrubenle karsiligini verirsin. Ve aslaaaa ama aslaaâaa ozelini anlatma,gerekmedikce muhatap olma.isini en guzel sekilde ogren ve gelecegini dusun, gereksizleri degil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…