- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
Sizin adınıza sevindim.benimde is yerimde amirimle tartıştık daha doğrusu bana her dk şaka yapmaması için uyardım.ogunden beri konuşmuyor..digerlerinin grubu var iyice yalniz kaldım.yeni iş mi baksam kendime bilemedimşöyle yaptım
yüzüne bile bakmadım kendi işime odaklandım bir de herkesle güleryüzlü konuştum kadınla konuşmadım baktım ki kadın benimle şakalaşmaya çalışıyor o yüzden evet işe yaradı
özel sektörse yeni iş bakın kimse mutsuzluğu haketmezSizin adınıza sevindim.benimde is yerimde amirimle tartıştık daha doğrusu bana her dk şaka yapmaması için uyardım.ogunden beri konuşmuyor..digerlerinin grubu var iyice yalniz kaldım.yeni iş mi baksam kendime bilemedim
İş dışında muhatap olmuyo.bende aynen.özel sektörse yeni iş bakın kimse mutsuzluğu haketmez
devletse tayin..
Is hayatinda dostluk olmaz. Illa ki bi derdin varsa disardan arkadasim dostum dedigin kisiye anlat. Rekabete girince hersey bitiyo basimdan gectigi icin diyorum. En guzeli isi yapip mesafeyi korumak. Icli disli olmaya gerek yokÖzelini nasıl anlatmayacan ki içli dışlı olmayınca gıcıklanıyorlar seni saf dışı bırakıyorlar.
İşte onlar hep içli dışlı.Ama yapmacık bir kısmı.Sen de onlar gibi olmayınca sayvı dıymuyorlar saf dışı gibi kalıyorsun .Örneğin o bölümden biri gidecekse yandaşı olmayan tek kalan gönderiliyor.Bizim iş mi böyle anlamadım.Keşke dediğin gibi olsa.Mesafeli ama mutlaka saygılı iş hayatını çok severim.Is hayatinda dostluk olmaz. Illa ki bi derdin varsa disardan arkadasim dostum dedigin kisiye anlat. Rekabete girince hersey bitiyo basimdan gectigi icin diyorum. En guzeli isi yapip mesafeyi korumak. Icli disli olmaya gerek yok
Emin ol onlarda grup gibi samimi gibi gozukup en aciz anlarinda birbirlerini elestiren insanlardir. O icli disli dedigin kisilerden birisiyle samimi ol bak nasil dokuluvericek sana. Yapmacik olmadigin icin dedikodu yapmadigin icin zaten aralarinda degilsin. Bende oyle oldugum icin cok ezildim ama en azindan icim rahat. Isimi cok guzel bi sekilde yaptim. Sen vicdanini ve karakterini hicbiseye degisme bosver.İşte onlar hep içli dışlı.Ama yapmacık bir kısmı.Sen de onlar gibi olmayınca sayvı dıymuyorlar saf dışı gibi kalıyorsun .Örneğin o bölümden biri gidecekse yandaşı olmayan tek kalan gönderiliyor.Bizim iş mi böyle anlamadım.Keşke dediğin gibi olsa.Mesafeli ama mutlaka saygılı iş hayatını çok severim.
Sizin bu dediginiz tamamen karakter meselesiyle alakali bi durum. Her insan sevmedigi yada arasinin bi turlu iyi olmadigi insana canim cicim diyemez. Yagcilik karakterinde olmayan insanlar hala var. Kendi karakterinden cok fazla odun vermeye baslarsaniz ilerde kendiniz olmaktan cikip bambaska bi kisie donusursunuz. Herkes birbirini sevmek zprunda yada anlasmak zorunda deil. Saygi duyulmasi en onemlisi.Benim üniversitedeki sınıf arkadaşlarım kıskanç,fesat ve basit kimselerdi...Çok kafaya takardım çok sinirlenirdim.Anladım ki sadece kendime yapmışım.
Valla öyle imreniyorum ki arkasından demediğini bırakmadığı kişinin yüzüne "canım,tatlım,ayy bugün ne şıksın" diye konuşabilenlere.İş hayatında da böyle olmalı...Yoksa işinizden zevk almamaya başlarsınız.Ayaklarınız geri geri gider...
Başkalarını ezmeye çalışanların olduğu bir ortamda ise sadece işle ilgili muhattap olmak.Ya da yağ çekip onları arkanıza almak.Bu devirde hemen hemen herkes böyle yapıyor
4 yil once ayni ortamda calistigim matematikci bi kiz vardi.kiz daha gelir gelmez beni rakip gormeye, ogretmenler odasinda beni rencide etmeye calisti. (O gelmeden once tek bekar bendim) kizi gormeye tahammulum yoktu.hal ve hareketleri konusmasi o kadar batiyordu ki bana.ben her gun farkli kiyafet giyer ve şık olmaya calisirdim kiz bunu bile dert etti kiskancligindan. baktim beni rencide etmeye calisiyor aynen ben de onun tavrini takindim yani ona onun dilinden konustum.insanlar size nasil muamele ediyorsa siz de aynen oyle karsilik vereceksiniz cozum cogu zaman boyle oluyor. sonra bu arkadas derse hep hazirliksiz geliyodu. ya dusunun geometri gibi onemli ders anlatacak kizin yaptigi tek sey igne oyasi yatak ortuleri isleme kanevce islemekEvet,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Çünkü beraber çalıştığım kişiler özellikle yaşça büyük olanlar ezme çabasında sürekli ve bunaldım enerjimin dşmemesi motivasyonumu kaybetmemem ve en önemlisi iş hayatında mutlu olabilmem için önerilerinize ihtiyacım var...
of çok feci4 yil once ayni ortamda calistigim matematikci bi kiz vardi.kiz daha gelir gelmez beni rakip gormeye, ogretmenler odasinda beni rencide etmeye calisti. (O gelmeden once tek bekar bendim) kizi gormeye tahammulum yoktu.hal ve hareketleri konusmasi o kadar batiyordu ki bana.ben her gun farkli kiyafet giyer ve şık olmaya calisirdim kiz bunu bile dert etti kiskancligindan. baktim beni rencide etmeye calisiyor aynen ben de onun tavrini takindim yani ona onun dilinden konustum.insanlar size nasil muamele ediyorsa siz de aynen oyle karsilik vereceksiniz cozum cogu zaman boyle oluyor. sonra bu arkadas derse hep hazirliksiz geliyodu. ya dusunun geometri gibi onemli ders anlatacak kizin yaptigi tek sey igne oyasi yatak ortuleri isleme kanevce islemekkiz resmen ceyizle kafayi bozmustu. ogrencilerden şikayetler gelmeye basladi surekli. kiz benle ugrasmayi birakti da rahat ettim
Sonra milli egitimde calisan baska bir matematikci getirildi. kizin girdigi ders saatleri cok azaltildi. kendi isini savsakladigi icin kücuk dustu, rezil oldu tabi ogrenciler geride kaldi malesef. karakter sorunu olan insanlarin genel ozelligi bu oluyor; kendi isi disinda herkesle her seyle ugrasirlar.of çok feci
insan yaptığı işi bilmeli ilgilenmeli ya
yazık öğrencilerine valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?