İş hayatında etrafında sevmediği insanlarla çalışanlar

Aha tam ben. Daha bugün konu açtım canım. Allah yardımcımız olsun

Bekarken ilk girdiğim işteki yetkili kadın o kadar berbat davrandı ki hak yemeler, yalan sözler iftiralara maruz kaldım en sonunda kendi isteğimle ayrıldım daha sonra kendisi emekli oldu çalışan arkadaşlarıma demiş ki ben o kadar haksızlık yaptım kul hakkına girdim, beni aff edin bende dedim ki ben onu asla af, etmiyorum bu kadar kolay kurtulamaz öbür dünyada onunla hesaplaşacağız !
Ki o zaman kadın 38 yaşındaydı ne yaptığını bilecek yaşta ,şimdide af diliyor yaptığı pislikler için , affetmiyorum , vicdanı rahat ölmeyecek o ceza ona yeter şimdilik

Bekarken ilk girdiğim işteki yetkili kadın o kadar berbat davrandı ki hak yemeler, yalan sözler iftiralara maruz kaldım en sonunda kendi isteğimle ayrıldım daha sonra kendisi emekli oldu çalışan arkadaşlarıma demiş ki ben o kadar haksızlık yaptım kul hakkına girdim, beni aff edin bende dedim ki ben onu asla af, etmiyorum bu kadar kolay kurtulamaz öbür dünyada onunla hesaplaşacağız !
Ki o zaman kadın 38 yaşındaydı ne yaptığını bilecek yaşta ,şimdide af diliyor yaptığı pislikler için , affetmiyorum , vicdanı rahat ölmeyecek o ceza ona yeter şimdilik

Kızlar bugün dediklerinizi yaptım gerçekten günüm güzel geçti:)))
demek ki napacakmışım sallamadan işime bakacakmışım

bizde de var bi tane, adama uyuz oluyorum. bişey bildiği yok gelmiş bana ahkam kesiyo. deli olucam ya valla ben lafımı esirgemiyorum neyse söylüyorum yüzüne

bende aynı durumdayım.hatta konumda var bununla ilgili.oldukça fesat birisiyle çalışıyorum bi o kadarda iş yapmayan çok .ğrenç bi durum mutsuzum.Allaha havale ediyorum.yapacak hiç bişeyim yok.

Özelini nasıl anlatmayacan ki içli dışlı olmayınca gıcıklanıyorlar seni saf dışı bırakıyorlar.

Çalışsam da çevremdekilere sinir olsam
Allah gönlüne göre versin.

Bu arada biraz şöyle bakmaya başladım iyi geldi çok detaylı düşününce aslında insan çözüm bulabiliyor.
Bu insanlar hayatımızın bir perdesinden geçici insanlar kafaya takarak sadece kendimizi üzüyoruz o yüzden tın dicez :) o anlık gerilimi de bastırmanın yolunu bulmak lazım çünkü biri birisie bağırdı mı insan geriliyor ve takmıcam dese bile takıyor mesela onun gerilimini o an çözmek lazım atik olup ya kibarca laf sokcaz ki bunu ben yapamam yeteneksizim bu konuda ya da direk o an ortamdan kendimizi dışarı atıcaz ki sussun... Ne bileyim ..

Bu insanlar hayatımızda geçici, ailemiz ana babamız, kocamız değiller ve beraber olduğumuz saatler belli. Bu şekilde düşünmek en güzeli. İlla insan sinir olur ama değer mi orası meçhul. O yüzden dediğiniz gibi takmamak lazım.

Aslında can alıcı soru dışlanmamak için ne yapmak lazım , strateji ne olmalı , çünkü anandan babandan daha çok onlarla muhatap oluyorsun hep şüphe ve mesafede yıpratıcı ama iş hayatı acımasız herkes kendini ön plana çıkarma peşinde iş yerinde kalıcı olmak yada ilerlemek için
Özelini nasıl anlatmayacan ki içli dışlı olmayınca gıcıklanıyorlar seni saf dışı bırakıyorlar.

iş hayatı profesyonel yaşamdır sevmek yada sevmemek diye bir şey olamaz. herkesle bir şekilde iş yürütmek zorundayım.

benim sevmediğim insanlarsa, birbirleri ile anlaşamayıp herşeyi gelip bana şikayet eden elemanlar. anlaşmanın yolunu bulmak zorundasınız işte niye sürekli yöneticinizi yoruyorsunuz basit sudan bahanelerle birbirinizin arkasından konuşuyorsunuz?

görmezlikten,duymazlıktan geliyorum. herşeye gülüp geçiyorum. işimi en iyi şekilde yapmak gayem. onun dışında normal yani iş dışında da muhabbete giriyorum o sevmediğim iş arkadaşlarımla. artık kendimi şu şekilde teselli ediyorum.ekmek parası için daha iyisi olana kadar buraya mecburum ve huzursuzluk olmaması, kendimi iş ortamında iyi hissetmem adına bazı şeylere göz yummak gerektiği şeklinde teselli ediyorum kendimi. umursamaz olmak en iyisi biliyor musunuz, kim ne yaparsa yapsın ne söylerse söylesin görmeyecek, ve duymayacaksınız. ve işinize bakıp gülüp geçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…