- 26 Kasım 2014
- 2.635
- 2.289
- 83
- Konu Sahibi FalanFilan2025
-
Çaycı kadınla uğrasıyodum üstüne bide yeni sekreter eklendi. Ama bu daha bilmiş gıkgıkgık başımda.Haha aynen de böyle
Aynı cümleyi sabah kurdum
Gitmek istemiyıruuum hepsini dövmek istiyoruum diye
Evet,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Çünkü beraber çalıştığım kişiler özellikle yaşça büyük olanlar ezme çabasında sürekli ve bunaldım enerjimin dşmemesi motivasyonumu kaybetmemem ve en önemlisi iş hayatında mutlu olabilmem için önerilerinize ihtiyacım var...
ya bazı ınsanlar kokuyor bence bunun yıkanmakla alakası yok hastalık bu bence.Ben işimden memnunum elimden gelse emekli olana kadar çalışırım ama bi çalışanımız var yaşça çok büyük öyle pis kokuyo ki anlatamam, şimdi bi de hamileyim kokulara karşı hassassım nefes almıyorum yanıma geldiği zaman bazen kusuyorum vs vs. Velhasıl sorunun adı değişiyo kendi işin bile olsa sorunlarla karşılaşacaksın bence.
Kucuk fan sobalar var 30-40 lıra alsın kendıne bı tane oh mısÇaycı kadınla uğrasıyodum üstüne bide yeni sekreter eklendi. Ama bu daha bilmiş gıkgıkgık başımda.
Kaloriferlerde sorun vardı, benimde küçük sobam var (1 aydır gribim iyileşemedim)
Gelmiş dün bana diyoki 'ben üşüyorum sobayı alıcam' ne hakla dedim.
Bekle alınsın soba.
Çıkarken de diyoki biraz daha ısın almaya gelicem.
Sonra tabi ben vermedim, geldi tepemde dikilip ısındı bi saat boyunca istediği sey beni rahatsız etmekkk.
Yok canım kocam da öyle diyodu, geçenlerde yıllık izne çıktı 2 hafta geldiğinde kokmuyodu hamama mı gitmiş falan dedim kendi kendime. Sanayi sektörü işçiler işyerinde başka kıyafet giyiyolar eve giderken değiştiryolar (diğer işçilerimiz kokmuyo) 2 hafta aynı gömleği giydi, haftasonu yıkadı desek bile bi hafta çok uzun bi süre. Ay aklıma geldi yine midem bulandı dün yanında öğürdüm resmen.ya bazı ınsanlar kokuyor bence bunun yıkanmakla alakası yok hastalık bu bence.
Cikamiyorsun bir muddet sonra isten cikiyorsun olan sana oluyorEvet,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? Çünkü beraber çalıştığım kişiler özellikle yaşça büyük olanlar ezme çabasında sürekli ve bunaldım enerjimin dşmemesi motivasyonumu kaybetmemem ve en önemlisi iş hayatında mutlu olabilmem için önerilerinize ihtiyacım var...
BAK GÜZELİM eger işe ihtiyacın varsa o kadının dediklerini umursamayacaksın eger umursar rencide olursan bu iş gitmez.Haklısın , ama benden büyük ve tecrübeli ve hatta asistanıyım ondan yıpratıcı oluyor şunu yap bakalım yapabilecek misin diyor sonra da alaycı konuşuyor diğer hocaya benim hakkımda ama ben duyuyorum kadındaki de ne cesaretse..
Ayyy seviyesiz. Asistanlık kötü hep burun buruna :/ zormuşHaklısın , ama benden büyük ve tecrübeli ve hatta asistanıyım ondan yıpratıcı oluyor şunu yap bakalım yapabilecek misin diyor sonra da alaycı konuşuyor diğer hocaya benim hakkımda ama ben duyuyorum kadındaki de ne cesaretse..
durum böyle ise yakında bence patronun sevgilisinin poposuna tekmeyi basacaktır.aşk başka iş başka.hatta tekmeyi yese de kurtulsanız.Benim çalıştığım yerde Geneli genç zaten çok az kişiyiz. Patron da genç haliyle 28 yaşlarında. Patronun kiz arkadaşı hergün ofise geliyor tabiki gelsin ama kizim davranışları bir garip burnu havada ve aksi sürekli sacma sapan bağırıp çağırıyor ve bana bakışları çok garip. İyi yaklaşımda bulunmaya çalışıyorum ama sürekli attığım adımı izliyor. Birkaç kere akşam Ofisten çıkarken o ofiste sevgilisiyle oturuyordu ve sabah geldiğimde masamın düzeninin bozulmuş olduğunu gordum . Bu ve bunun gibi şeyler. Sevgilisine abi diye hitap ettiğim halde garip davranışları var. Hemcinsim anlıyorum kıskançlığını ama abi diye hitap ediyorum ve zaten uzun süreli ciddi bir ilişkim de var.. Bazen böyle sacma şeylere maruz kalabiliyoruz ne yazık ki. Yaptığım tek şey kimsenin agzina laf vermemek. Kimseye bu rahatsızlığımdan bahsetmemek. Masam da ne aradı bilmiyorum ama en fazla masamdaki erkek arkadaşımla resmimi görmüştür gülüp geçiyorum. Bu umursamazligim daha çok zoruna gidiyor farkındayım
durum böyle ise yakında bence patronun sevgilisinin poposuna tekmeyi basacaktır.aşk başka iş başka.hatta tekmeyi yese de kurtulsanız.
bizim burda şartlar iyi sorunlar genelde icat ediliyor.iş engel değil insanlar engel sorun icat etmesinler diye dua ediyoruz kulağımızı tıkayıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?