Ben de sorunlar yaşamıştım, çalıştığım yer kurumsal bir firmaydı ,( güya!) bende ismine ve kurumsallığına aldanıp işe başladım, normalde vardiyalı sistem olmasına rağmen şefimiz bize öyle birşey olmadığını diğer çalışanlar için geçerli olduğu söyledi, sonra normalde söylenen çıkış saatinde hiç çıkamamaya başladık gece 11:15 de falan eve gelebiliyordum,sonra ay yarın erken gel kapanışta git'ler başladı, ben herkese böyle diye kendimi avutuyordum,bu şartlar diğer kızları da gerdiği için birbirimizden sinirimizi çıkarır olmuştuk!neyse dedim hep , sonra şef bana yeni işe alımlar olacağını böylece rahatlayacağımızı ve vardiya ya döneceğimizi söyledi ama kendisi hep akşam 4 de evine giderdi.. ne olursa olsun 4 de çıkmış olurdu,4 den sonra wc ye gitmek bile bizim için büyük sıkıntı demekti,düşün kü x bey wc ye gidebilirmiyim diyorsun ,adam sana neden diyor!!hepsine eyvallah dedim,sonra işe biri başladı,ilk gün sabahçı geldi aa baktım hep öyle , kendisiyle görüştüm e ben sabahçı olarak işe alındım dedi,şefe bizim ne zaman sabahçı olacağımızı sordum hiçbir zaman dedi, yeni işe alınan ayrıymış! bu ayrıcalık benim kaldırabileceğim bişey değildi ,üstüne başka haksızlıklarda olunca işten ayrıldım 2 gün sonra çok farklı bir yerde hiç alakası olmayan bir alanda işe başladım sabah 8 akşam 6 hafta sonu tatil vs.. he yorucumu evet,diğeri buna göre temiz işti ama ruhum bunalmıştı ,şimdi durup baktığımda amannn o günlere dönmüyüm yorulmaya razıyım diyorum, iş yerinde huzur kalbinin ve ruhunun mutluluğu çok önemli