- Konu Sahibi DracoMalfoy
-
çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız yorumların süzgeçten geçirilmesi lazım konu sahibi tarafından , zaten linç konusunda black mirror bölümlerini aratmıyor bazen ..Bu arada şunu eklemek işterim ki.
Az önce bir konu açıldı bdv de.
Eşimi sevmiyorum diyor konu sahibi.
Eşi iyi bi insan. Sorunsuz bir adam. 1 cocugumuz var . Ne yapsam bosansam mi diyor.
Burdaki üye arkadaslardan baziları da evet boşan diyor.
Sonra siz konu açıyorsunuz.
Isyerimi sevmiyorum. Ne yapsam istifa mi etsem diyorsunuz.
Ayni arkadaslar size hayır calismaya devam et diyor.
Konulara bakinca her iki konuda da mutsuzluktan kacma eylemi söz konusu.
Ikisi de özünde ayni şey.
Tek farki diger tarafta 1 çocuk var.
Çocugun olduğu halde boşan diyen arkadaslar neden size istifa etme diyor. Anlam veremiyorum.
Madem ki amac mutsuzluktan kacmak...
O halde istifa etmek bosanmaktan cok daha kolay.
Aslında burda size yazilan yorumlarin tamami sadece mantık cercevesinde yazilan yorumlardir.
Mesel burda bazi arkadaslar eşleri lokmalarini saymasin diye çalışıyorlar. Sonra da ayni adamla bir yatağı paylasiyorlar.
Bu bana cok ters. Benim hayat arkadasim benom en buyuk destekcimdir. Ve hakeza ben de onun
Yani calisma amacı eşim lokmalarimi saymamasi olabilir mi...
Evet bu platformda oluyor.
Burda çoğu arkadaş olayin manevi yönünü atlıyor.
Mesela birçoğu kimseden yardım istemez. Kimse kimseye yardim etmek zorunda degil der.
Ama bir insanin yardima ihtiyaci olunca ve siz yardım etmemisseniz sizi taşa gömerler.
Çünkü olaylara disardan bakip yorum yaziliyor
Olaylara biraz da manevi acidan bakmak gerek.
Hayat mantiktan ibaret değil.
Burdaki yorumları dikkate alirken bunları da göz ardi etmeyin.
Çalışmak bazılarını mutlu eder ve bazılarını mutsuz eder.
Çoğu arkadaş cocuk bakmaktan bulmadığını yazıyor ama hergun bir çocuk isteme konusu açılıyor.
Şunu da eklemek istiyorum.
Birgün bir konu açıldı burda.
Kızın sevgilisi boşanmış ve 13 yaşında erkek çocuğu var.
Çocuk babası ile yatiyor ve babasi ile yatmaktan vazgecmiyor.
Bu konu sahibi burda el birligi ile linc edildi.
Üvey anne,zalim, merhametsiz, cani olmakla suçlandı. Kıza edilmeyen hakaret kalmadı.
Aradan birkac ay geçti.
Bir kadın konu açtı. 9 yaşında oğlum benimle yatmak istiyor diye.
Bu sefer de kadına bir araba elestiri yağdı. Çocuğu kendine bagimli etmissin diye kadına denmeyen kalmadı.
Daha önceki hafta bir kız konu açtı. 25 yaşında sevgilisi annesi ile yatıyormuş. Bu cidden cok acayip
.herkes ana kuzusu diye dalga geçti. Hatta ben de durumu cok anormal karşıladığımı yorum olarak yazdim.
Işte burdaki yorumlar bu mantikla çalışıyor. Cok güvenli olamadıklarını bil.
Herkes kendi hayatindan ,kendi mutlulugu ya da mutsuzlugundan yaziyor buraya.
Konu sahibi ile empati yapilarak yorum yazılmıyor yani.
Maesef...
Halime şükrettiğim noktalar çok kesinlikle. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Çocuklarımı kendim büyütüyor olmak çok kıymetli, başka türlüsünü istemezdim. Ama ofis hayatını da özlüyorum, yetişkinlerle muhabbet etmeyi özlüyorum. =)) Evden çalışıyor olmasam, daha zor olurdu bu süreç. Elbette tam zamanlı çalışıyor olsam bu sefer de çocuklarımın yanında olamamaktan, bakıcı sorunlarından yakınırdım. =) İşte her hayatın zorlukları, kolaylıkları var. Umarım hepimiz kendimizce en mutlu olacağımız yolları buluruz.Enn güzeli sizinki
Evinizdesiniz çocuğunuzla birlikte vakit geçiriyorsunuz hem de kazanıyorsunuz. Az kazanmak kısmına sakın takılmayın. Çocukla zaman geçirmek paha biçilemez.. Böyle evden çalışabilecek mesleğe sahip olmak mükemmeldir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?