• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş hayatından sıkılmak :(

Merhabalar.
mesleğimden dolayı mı, havalardan mı, yoksa özel şirketlerin zorluğundan mı kaynaklı bilemiyorum ama ben iş hayatından çok soğudum. 7 yıldır iş hayatındayım, 7 yıldır özel sektördeyim. muhasebe ve finans üzerine çalışıyorum.
ayaklarım geri geri gidiyor artık. her gün geldiğimde masama oturduğumda şunları yapmam gerekiyor diye oturuyorum. ya o gün iş yapmadan boş geçirmeye çalışıyorum ya da zorlana iş yapıyorum :KK43:
zaten kendi işim hariç bir sürü angarya işle de uğraştığım oluyor. çok soğudum iş hayatından.
bir süre dinlensem, kafamı dinlesem belki toparlanır mıyım diye düşünüyorum ama maddi durumum işi bırakmaya uygun değil yaklaşık 2-3 sene :KK43:
böyle olmaktan çok mutsuzum. işini seven,çalışmaktan mutlu olan insanları gördükçe çok özeniyorum. nasıl bir yol izlemem lazım işime adapte olabilmem için. teşekkür ediyorum şimdiden.
belki sektör ve işdeğişikliği gerekir belki de bir tatil, cevabı kendinize sorun

"Duygusal halı yıkama" diye minik bir belgesel var youtube da, iş konusunda bakış açınızı değiştirmek için izlemenizi öneririm.Yaklaşık 40 dk lık bişey zaten , sonrasında kendi bakış açınızı sorgulayacaksınız eminim.

canım ben işçi aramıyorum zaten sadece hem kendi işinde çalışıp hem ek iş yapabilirsin internet gücüyle

Merhabalar.
mesleğimden dolayı mı, havalardan mı, yoksa özel şirketlerin zorluğundan mı kaynaklı bilemiyorum ama ben iş hayatından çok soğudum. 7 yıldır iş hayatındayım, 7 yıldır özel sektördeyim. muhasebe ve finans üzerine çalışıyorum.
ayaklarım geri geri gidiyor artık. her gün geldiğimde masama oturduğumda şunları yapmam gerekiyor diye oturuyorum. ya o gün iş yapmadan boş geçirmeye çalışıyorum ya da zorlana iş yapıyorum :KK43:
zaten kendi işim hariç bir sürü angarya işle de uğraştığım oluyor. çok soğudum iş hayatından.
bir süre dinlensem, kafamı dinlesem belki toparlanır mıyım diye düşünüyorum ama maddi durumum işi bırakmaya uygun değil yaklaşık 2-3 sene :KK43:
böyle olmaktan çok mutsuzum. işini seven,çalışmaktan mutlu olan insanları gördükçe çok özeniyorum. nasıl bir yol izlemem lazım işime adapte olabilmem için. teşekkür ediyorum şimdiden.

Aynı ben özel sektör finans bölümü 10 yıldır çalışıyorum her sabah işkence gibi geliyor işe gelmek artık bıktım usandım
Kıdemli olmanın verdiği herşeyi sen bilirsin durumu ile bütün işler başıma kalıyor

Cumartesi çalışıyoruz, bayramlarda çalışıyoruz, yıllık izin düzenli değil,

Özellikle cumartesi çalışmak beni bitiriyor

ama ağustosta doğum iznine ayrılacağım 4-5 yaşına kadar çalışmam bebeğime bakarım Allah nasip ederse..

Maaşın teke düşmesi beni düşündürse de artık beynimin rahatlaması lazım

Back
X