- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Sanirim memursunuz peki zorluklar karsiliyormusun iki çocukla. Ücretsiz izinde olmak nasil birşey. Hepsine nasil yapiyosunuz?Dogum iznindeyim. Yan gelip yatmak ne ola ki? Calismak daha kolay.
Ahh ahh ben ücretsiz izin yerine 6 aylik rapor verseler ohh ne iyi olurdu ama nerdeeeeee.. Keşke öyle bir imkan olsa657'ye tabiyseniz sıkıntı olmaz. İşten sıkıldıkça rapor alır yatarsınız:))
Su an ev hanimlara emeklilik var. Annem bile ev hanimligindan emekli olacak bu sene inşallah. :) 10yil yatirdi emekli olabilmek içinEv hanımlığı bir ömür sürüyor sonunda emeklilik de yok; çook saygı duyuyorum hepsine annelerimize vs., canlarım benim.
Bence insan çalışmalı sosyal hayat maddi özgürlük özgüven vs. En azından bikaç sene de olsa bi denemeli yapabildiğini görmeli.
Ozel sektordeyim,ucretli izindeyim canim.Ufagi bugun 21 gunluk oldu,ablası bebegi sevmesine ragmen malesef ki biraz kiskaniyo o kismi Coook zorluyo beniSanirim memursunuz peki zorluklar karsiliyormusun iki çocukla. Ücretsiz izinde olmak nasil birşey. Hepsine nasil yapiyosunuz?
Seni konulardan biliyorum:) merak ettigim için sordum
Aynen canim calismak ev osleri daha kolay cocuk bakmaktan . Konu sahibi kendi hayatini daha iyibilirsin. Birda herkes kendine gore cevap verir. Hayatina yon verecek olan sensin. Memur olmakta kolay bir sey degil. Olç biç iyi düşin oyle karar ver.Dogum iznindeyim. Yan gelip yatmak ne ola ki? Calismak daha kolay.
Müdür maaşı cebinden çıkarıp veriyor anlaşılan. Böyle isguzarlar heryerde malesef.10 gün rapor aldım devamı olmasın diye telefon açtılar. Müdür rapor sevmiyormuş. Valla arkası sağlam olanlara hiç ses yoktu ama. Mecbur gidip ni 10 gün daha aldım. Korkudan eşimle gönderdim. Allahtan ona ses çıkarmamışlar.
O değil 37. Haftaya kadar mide bulantısı çeksemde rapor almamıştım bide. Neyse allaha ediyorum hepsini zaten.
Borcunuzu bile bile nasıl anneniz küstü bide işi bırakırsanız 6000 lik borcu nasıl ödeyeceksinizbirde anne sorunu var tabi ben bekarken ona veriyordum maaşımın çoğunu evleneli borçlandık para veremitorum diye küstü konuşmuo 3 aydır eşimede hiç saygı duymuyor bende borca girdiğim için. ev hanımı olsam hem bnden bişe beklemez hem eşime saygılı olurdu
bende ayni fikirdeyim hatta herkes dogurduna kendisi baksin sonrada krese yazdirdim calistim.Elbette öyle, ben üslup olarak dedim.
Çalışmak güzeldir, ama çalışan anne olunca herkes o stresi kaldıramayabiliyor, o sebeple çocuktan sonra bir yıl evde olmak iyidir diye düşünüyorum ben.
nasil sabah kalkmaga zorunlugu yok?! hangi cocuk 10 11 kadar uyuyor:) okula gidince kim getiriyor cocuklari ben sinkfa kadar birakiyorum her gün. cok sacma düsüncelerinizev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilim
Aylık toplam 7000 kazanıyorsanız ve yaşınız genç ise kesinlikle çocuk işini erteleyin derim. Borç bitsin yada büyük bir kısmı bitsin rahatlayın öyle yapın çocuğu.mersinliyim adanada yaşarım :) memurum eşim de öle 7000 kazanıyoruz 6000 borçlara gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?