- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.075
- 798
- 36
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Ben de hep bunu dusunurum. Memur maaşları âzalsa pek çok insan bayram yapar mesela. Ama dusunmezki, memur çok alsın esnaf kazansin, turizmci kazansin vb. İnsanlar başkalarıyla ugrasana kadar kendi haklarını kazanmak için ugrassalar pek çok sorunlari çözülecek aslında.Memurların çalışma şartları neden bazı özel sektörde çalışanları rahatsız ediyor. Haftasonunun tatil olması vb haklar tüm çalışanların olmalı. Bunu istemek yerine herkes köle gibi çalışsın zihniyeti resmen kıskançlık
Ücretsiz izne ayrılınca beni bul. Eminim bir an evvel ise dönmek isteyeceksiniz çünkü.Çocuk olacak ücretsiz izine ayrilcam inşallah o zaman bol bol keyfi cikaricam borçlar bahaneee
Ücretsiz izine ayril isteçocuk istiyorum ama kim bakacak ben 4 aylıkken işe başlıcaksın baktıracak kimsem yok ayrı bir şehirdeyim annmde küs
Valla bi bakicam ne olacak gün doğmadan neler doğarÜcretsiz izne ayrılınca beni bul. Eminim bir an evvel ise dönmek isteyeceksiniz çünkü.
Ben de çalışıyordum 8-5, ta ki çocuk sahibi olana kadar. Şuan ücretsiz izindeyim. Ev hanımlığı modu yani :) ama emin ol evde durmak çok daha yorucu. Bilmiyorum ben daha çok yoruluyorum. Elbette avantajları, dinlenme payı vs var ama yine de daha yorucu.arkadaşlar hep kafamı kurcalıyor şuan çalışıyorum 657 ye tabi olarak ama hep düşünüyorum ev hanımı olup çoluk cocuğa karışmak yan gelip yatmak mı iyi yoksa çalışıp geleceğe yatırım yapmak mı başka bir şehirde yaşıyoruz eşimle aileler uzakta yani çocuk yapamıorum o yüzden borçlarımız ev kredi vs.
Herkezde ayni sekilde degil canim ben calismiyorum ikizlerim var hamileligimden beri evdeyim is hayatimda bundan sonra olmayacak gibi gorunuyor.. esim her ay bana belirli bir para verir ve ben cok harcayan bir insanim hic bir zamanda yuzume vurmadi benim aylik esimden aldigim tutar bin tl. Sadece mutfak masrafi bana ait. Bugune kadarda cok sukur hic lafini etmedi o ese gore degisiyor bence.Evde yan gelip yatmak, kocanın vereceği üç beş kuruşa tabii olmak, en ufak harcamanda kocanın sızlanmalarını dinlemek sonra kavga etmek çalışmaktan yeğdir canım....
iste iş hep krediye dayanıyor. ücretsiz izin aldım ben kredi borvumuz yok ikimizinde meslekleri iyi ona ragmen arabamız orta halli bir araba. evimiz yok krediye de girmeyi düsünmüyoruz . belki ilerde calsımam suan 6 aylık sabah günde 8 saat yavrumdan ayrı kalmak isteniyorum.eşim maaş iyi cnm ama şuan içim yeterli değil
sen çocugun oldugunda uyuyacağını mı sanıyorsun en güzeli çalışmak şükretmen lazım bence.ev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilim
Ay pardon 1 saat geç söylemişim Ceylin hanımcığım. İyi bırak işi sen ya boşver. Bak ben öyle yaptım gerçekten çok memnunum. Memuriyetini yakmaman adına dedim. Hiç bekleme bile.
2300+1500 ev kredisi diğer 5 yıllık diğer borçlar 1 yada iki senelikÇocuk ta yapin kariyer de ne olcak ki.7000 kazanıyorsunuz 6000 borçlara gidiyo çocuk riskiyla gelir . Ayyy işin içinden çıkamadım ben 1000 tl bebeğin bezine yetmez çalışın siz çalışın borclr bitince yapar sinz çocuğu bu seferde ha denilince olmaz yaş geçer onu da düşünün. Cok hesapsız borca girmissiniz
eee siz çalışmazsanız nasıl ödeyeceksiniz o 6000 borcumersinliyim adanada yaşarım :) memurum eşim de öle 7000 kazanıyoruz 6000 borçlara gidiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?