- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
cocuklara kalsın diye değil başımızı sokacak bir yer olsun diye başka bir evimiz yok kiben şunu anlamıyorum. çocuklara kalsın diye ev alınıyor kredi ile. sonra kredi borcu yüzünden çocuk yapılamıyor.
ev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilimYan gelip yatmak demeyecektin
mersinliyim adanada yaşarım :) memurum eşim de öle 7000 kazanıyoruz 6000 borçlara gidiyor :)Yaşadığın yere, hayat standartlarına, eşine,senin kişiliğine göre değişir. Çok göreceli bir soru olmuş
ev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilim
Eşin harcadığın paraya laf etmeyecekse, evde 'yan gelip yatmak' yerine zamanını daha verimli ve mutlu gecirebileceksen ve bir süre sonra is temposunu ozlemeyeceksen borclar bittikten sonra rahat rahat ayrılırsınmersinliyim adanada yaşarım :) memurum eşim de öle 7000 kazanıyoruz 6000 borçlara gidiyor :)
memurum esım ozel sektorde bızdede ev kredısı esımın ufak caplı sahsı kredısı ve kreı kartı borcu var aylık rutın fatura-yeme ıcme-yol ve bebek bakım masrafı da cabası su an aılem yanımıza geldı bebegıme bakmak ıcın evede maddı katkıları var mesela pazar alısverısını onlar yapıyor eksık market ıhtıyaclarını bıraz onlar bıraz bız alıyoruz ama ıs bırakmak kısmında ısterse bır kurus borcum olmasın yıen calısırım yıne calısırım....arkadaşlar hep kafamı kurcalıyor şuan çalışıyorum 657 ye tabi olarak ama hep düşünüyorum ev hanımı olup çoluk cocuğa karışmak yan gelip yatmak mı iyi yoksa çalışıp geleceğe yatırım yapmak mı başka bir şehirde yaşıyoruz eşimle aileler uzakta yani çocuk yapamıorum o yüzden borçlarımız ev kredi vs.
Nedense çalışanlara da hep boyle geliyor ev hanımlığıev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilim
Ev hanimi ol bide çocuk yap saat 10 da kalkar canin istediginde tekrar yatar oyle kafana gore takilirsin ohh miss.ev işlerinide biliyorum ama sabahın köründe kalkma zorunluluğu yok bulduğun boşlukta uyyabilirsin ev hanımı iken ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?